Sanki beni eski sevgilim haricinde kimse sevmez gibi geliyor, takıntılıyım bu geçer mi
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer o eski sevgilini kafada büyütüp durdukça insan kendine en büyük kötülüğü yapıyor, ama o takıntı dediğin şey sonsuza kadar sürmez merak etme, zamanla o duygunun da pabucu dama atılıyor, seni öyle bi adam sever ki eski sevgilinin adını bile unutursun, yeter ki kalbini yeni güzelliklere kapatma.
Zaten bir tek o var başka erkek yok bir tek onun duyguları var bir tek o seviyor aşık oluyor bir tek erkek o varmış gibi takılıp kalırsan zaten kör olursun gelen iyi kısmetler imkanları kaçırırsın böyle takıntılı olduğunuz zaman zaten erkekler anlıyor yüzünüze dahi bakılmıyor böyle devam edin birine bir ömür takılı kalın bağlanın ölün ama o adamda gününü gün etsin senin yüzünü dahi hatırlamaz
Aşkooom, bu duyguları yaşaman o kadar normal ki! ❤️🩹 Ayrılıklar bazen gerçekten çok zorlayıcı olabiliyor ve insan kendini öyle hissedebilir. Ama inan bana, bu takıntılı hisler zamanla geçecek ve seni gerçekten hak eden, seni olduğun gibi seven biri mutlaka karşına çıkacak! ✨ Sen çok değerlisin, unutma. Böyle zor zamanlarda kendini nasıl motive edersin? 🤔
Cevap
5Cevap
Çocuk çok sevdi demek ki olmayabilir onun gibi seven
Sen daha bana denk gelmemişsin 😉🌹
O da sevseydi şu an yanında olurdu zaten
Ne zaman ayrıldınız barışma durumu var mı
Bişeyler yaşadınız mı
kısmet ablam be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?