Eski sevgilimle ayrıldıktan sonra seviyor muyum takıntılı mıyım?

Eski sevgilimle aynı sınıftayız bir buçuk aylık ilişkide onu gerçekten üzdüm sürekli trip atıp tersledim ya da biriyle kıskandırmaya çalıştım hep sonra ayrıldı benden ve bir buçuk yıldır hem vicdan azabı çekiyorum sürekli öyle yapmasam iyi olurduk diyorum o okulda popüler geçen buluştuk ve bana yaptıklarından dolayı dönmek istemiyorum ve arkadaşlarım senle olursam benle konuşmaz diyor ben bir yıl boyunca ondan hep özür diledim hep yazdım paragraf paragraf ama hep engel yedim veya sınıfta herkese anlattı ama derslerde hep bana bakıyor farkediyorum ya da arkadaşları olmayınca çok üzgün oluyor ve buluşmada beni özlüyor gibiydi ama arkadaşlarından dolayı olamıyor gibiydi sizce mezun olmayı beklemeli miyim ve bu aşk mı yoksa takıntılı mıdır lütfen söyleyebilir misiniz bu arada buluşmada kaç kişiyle oldum ondan sonra onu sordu kendiside söyledi ve bana senden sonra 4 yıl sevgili yapmam dedi birde ben yavşağım üzerim seni sen iyi kalplisin dedi sizce napmalıyım her şey benim yüzümden oldu onu biliyorum ve her gece uyuyamıyorum heo vicdan azabı çekiyorum belki aynı sınıftayız diyedir hiç bilmiyorum mesela bana buluşmada şey de dedi anneme anlattığım kız tek sendin eğer onlar olmasa barışırdım ve birdaha aynısını yaparsın dedi

Eski sevgilimle ayrıldıktan sonra seviyor muyum takıntılı mıyım?