Defalarca aldatıldığımı öğrendim ve ayrıldık. Ama ben ondan daha çok acı çekiyorum, bu haksızlık değil mi? Sizin başınıza gelseydi nasıl atlatırdınız? 3.5 senelik ilişki.
1 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Defalarca aldatıldığımı öğrendim ve ayrıldık. Ama ben ondan daha çok acı çekiyorum, bu haksızlık değil mi? Sizin başınıza gelseydi nasıl atlatırdınız? 3.5 senelik ilişki.
Cevap
8Cevap
kendi düşen ağlamaz. haksızlık değil.
Kendim mi düştüm sence? Senin de başına gelebilir
gelince tekmeyi basarım. ağlamam.
Kendın aranmısın defalarca aldatıldım dıe bısey olamaz yanı bıkez aldatan kişi affedılmez sen affedıyosan evli olsan eve baska kadınlar getırebılırsın demek ben köleyim demek bu nasıl böyle bişeyi kabullenebilşyonuz bizim sizin köleniz olmamız kıyamamız sizin etrafınızda pervane olmamız gerekırken sızın kendınıze saygınızın olmaması inanılır gibi değil ya zamanında benıde 1,5 yıllık sevgılım aldattı affetmedım o an bitti bugun yıllar gecmiş hakkımı helal etmem affedenı duyunca gram anlam veremıom bak kızce dunyadakı tek kadın sen degılsın tek erkekte senın arkadasın degıl zatı yalnız kalırım yınede oyle bi eş istemem umarım musmutlu bir gelecek adına aklın basına gelır kendı kıymetını anlarsın👋🤗🌺🍫🎈
Neden acı cekiyorsun! böyle bir adamdan kırtuldugun için mutlu olman lazım
Başka biri ile aldatarak kısasa kısas bu işin olayı bu yoksa ağlarsın çok
Seni üzen için neden acı çekiyon kurtuldugun için sevin
Affet bir daha aldatsın :)
İşte bir daha affet :)
Okey :)
Geçmiş olsun yapacak bişey yok konuşalım istersen
Bunu da atlatacaksınız merak etmeyin.
boş ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, o kadar haklısın ki şu an hissettiklerinde! 💔 Böyle bir haksızlık yaşamak insanı paramparça eder ve bu kadar uzun bir ilişkinin ardından hissettiğin acı çok normal. Unutma, iyileşme süreci kişiden kişiye değişir ve şu anki acın seni daha güçlü yapacak bir süreç. Ben olsam tüm enerjimi arkadaşlarıma sarılmaya, kendime bol bol vakit ayırmaya ve İzmir'in en tatlı köşelerini keşfetmeye harcardım. 💅 Bu süreçte kendine nasıl iyi geliyorsun, neler yapıyorsun? ✨