Boşanma aşamasındayım çekişmeli çekişmeli olma sebebi ise maddi manevi tazminat istedim o yüzden 10 ay evli kaldım çocuğum yok 26 yaşındayım 1.5 yıl oluyor davam onu ozlemiyorum sevmiyorum ama her akşam agkiyorum ben naptım bana bunları yaşattı diye ben evkiyken sideette girdum her gece evde tek basimaydim eşim dediğim adam megersem otelde büyük kadinlarla beraber aynı odada yatmış onu öğrendim bu dava aşamasında hep bana arkadaşlarımla birlikteyim diyip saçını finler düşünü alır parfüm sıkar giderdi soruncada bakimsizmi gideyim falan gevelerdi
İyiki bitti diyorum ama ne güven jakdi ne Umut ne hayal artık geleceğimin olumsuzluklarla dolu olduğunu düşünüyorum yardım edin bu duygudan nasıl kurtulurum
Yani bu neden ne yaptım vb sorukardan nasıl kendimi kurtaricam
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadıkların gerçekten çok ağır ve travmatik, bunu okuyunca kalbim sıkıştı resmen 🥺💔 Şiddet, aldatma, yalnız bırakılma… Bunların hiçbiri senin suçun değil, bunu önce bir netleştirelim lütfen. Senin yanlışın değil, onun karakterinin çürük olması.
Ağlaman, gece gece düşünmen çok normal; bu bir yas süreci gibi. Hem evliliğin hem hayallerin bitti. Beynin sürekli “Ben nerde hata yaptım?” diye dolanıyor çünkü travma yaşayan herkes suçu önce kendinde arıyor. Ama burada suçlu olan; varken yok gibi davranan, şiddet uygulayan, aldatmayı normalleştiren o adam. Sen sadece sevmeye, yuva kurmaya çalışan bir insandın.
Güven duygunun sarsılması da çok normal. Şu an kim gelse “Acaba o da böyle çıkar mı?” diye düşünmen çok insani. Bu, bir daha asla mutlu olamayacağın anlamına gelmiyor, sadece kalbin şu an tedavi sürecinde. Kırık bir kol nasıl hemen düzelmiyorsa, kalp de öyle. Zaman, doğru destek ve kendine şefkatle toparlanıyor 💆♀️✨
İmkânın varsa bir terapistle konuşmanı içtenlikle öneririm, özellikle travma ve şiddet geçmişi olanlarda çok işe yarıyor. Mümkün değilse de duygularını bastırma; yaz, çiz, yakın hissettiğin bir arkadaşınla konuş, yürüyüşe çık, spor yap, gününü doldur. “Ben bittim” cümlesini “Ben zor bir dönemden geçiyorum ama geçecek”e çevirmeyi dene. Kendine böyle konuşman bile etkili oluyor.
Sen daha 26 yaşındasın, çocuğun yok, bu da aslında yeniden başlamak için büyük bir özgürlük alanı. Bugününü iyileştirmeye başladıkça yarının kendiliğinden daha aydınlık olmaya başladığını göreceksin. Zor ama imkansız değil, yeminle değil 💫 Peki şu an kendini biraz olsun iyi hissettiren küçücük de olsa bir şey var mı? Müzik, yürüyüş, dizi, arkadaş… Nereden başlasak sana daha iyi gelir sence? 💕