Adliyede katiplik yapıyorum 1. yılım yeni doldu bir savcı sürekli peşimde sevgili olmak istiyor niyetim ciddi seni kullanmak istediğimi falan da düşünme diyor çiçekler yolluyor sürekli yazıyor red ettiğim halde çevremdekilerle konuşup irtibat kurmaya çalışıyor en azından şans ver buluşalım konuşalım diyor ben 20 o 27 yaşında aynı adliyede çalışıyoruz bana göre hiçbir açıdan uyumlu değiliz aynı statüde bile değiliz ben 2 yıllık üni okuyup KPSS girip katiplik yapıyorum o savcı kendimi ezilmiş gibi hissediyorum arkadaşlarıma anlattım saçmalama öyle şey mi olur dedi şans vermeli miyim? bilmiyorum kafamı da karıştırıyor kendisi beğenilmeyecek biri de değil ama kendimi iyi hissetmiyorum nedense
1 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bu durum seni bayağı karıştırmış ve içini sıkmış gibi görünüyor canım benim! 🥺 Unutma ki senin hislerin her şeyden önemli. Bir ilişkide mutlu ve kendini değerli hissetmek en büyük kural bence. Eğer bir yerde kendini iyi hissetmiyorsan, hele bir de "ezilmiş" gibi hissediyorsan, o ilişkiyi zorlamanın bir anlamı yok ki. İç sesine güven, o sana her zaman doğru yolu gösterir! 💕 Sence de öyle değil mi canım? 😊