Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar hukuk okuyup benimle sevgili olmak isteyen çocuk oldu ya da başka hukuk okuyup konuşmak isteyen çocuk da vardı. Lütfen sakin olun ya.
Güncellemeler
1 yıl
Kızlardan ne kadar çok olumsuz yorum yapan varmış ya neden bakmasınlar arkadaşlar bana ya 😂. Fıstık gibiyim şükürrr.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Tck da cmuk ta ki kurallar kitap hâline getirilmis satisa sunulmus KS gibi bir platformda bu soruyu soracağına basina gelen bir olayda hangi maddelerden yararlanirsin emsal kararlari nerden edinirsin arastirmasi yapman en fazla 3 gununu alir kusura bakma ama kendini savunamayacak birini hayatimda istemem sende ısteme oku biraz oku😉
Aynen knk
Menfaat ilişkileri. Bu devirde sevgi mevgi yok 🤭
Bir laf vardır çalış çalış mezarın altı bir karış 😂. Napcan bu devir öyle
Ahaha 😂 çok fenasın
Hem tipin olan hem avukat olsn birisini bul bence niye birisinden fedakarlık etmek zorundasın ki
Avukatı bulunda sevgili ol ayımı layik görmüyorsun lslsls ne komiksin ya
Evet buldum knk 😂.
Çok komik
Gül boşa gitmesin
Sen o suratla anca çöpcüyü tavlarsın
Canım benim teşekkür ediyorum güzel yorumlarım için 😘. Herkes kendine yakışanı yapar bebeğim.
Sen kendini suratına baktinmi insanları yargılıyorsun
@Kerem0507 kanka takma ya kendi resmi profilde gözüküyor ben kendi suratımı da biliyorum bu yüzden dediklerine hiç alınmadım 😂. Çünkü epey epey güzelim yanında
abla avukatlar iyi yalancidir ya
Tabi her güzelliğin bir kusuru var 😂
Avukatlar da seni bekliyordu
Valla bekliyorlar. Daha 2 tane hukuk fakültesi okuyan öğrencilerden birisi sevgililik teklifinde bulundu birisi de buluşmak istiyordu sürekli darlıyordu. 1 avukatta konuşmak istemişti.
Polisle ya da milletvekili ile evlen sen
Polisin nöbeti mi biter 😂. Milletvekili de 5 yıl sonra seçilmezse ne olacak
O zaman sen de Superman ya da Batman la evlen
Bari kahramanin olur
😂 en iyisi teşekkürler
Bencede 😂
Avugatlara ön yargım var
Hersey din iman para olmus bu devirde
Başın neden belaya girsin ki güzelim?
Bu dünyada insanın başı belaya girebilir Allah vermesin de
Öylede dikkat edilirsin yinede onu demek istiyorum. Sırf bu risk var diye gönlüne yatmayan biri ile mi olacaksın yani. Bu yanlış olur. Bence böyle düşünme güzelim
Bilmem insan zaman geçirdikçe sevmez mi zaten bir de beğendiğimizle konuşmak istedik de ne oldu insan kendini beğenenle konuşmalı belki. Beni bu zamana kadar 2 avukat 2 hukuk öğrencisi beğendi ama valla ben beni beğenmeyen bir kişinin peşinden koşmuşum ömrümü ziyan ettim
Valla canım onuda bilemezsinki. Sırf avukat diye yaklaşırsın bu sefer mutsux olursun. Öyle iki takım elbise giyer göz boyar, ama Bi bakmışsın mutsuzsun. İstersen takip at konuşalım güzel bir kız mısın peki?
Güzelim bence ya güzel de olduğumu söylerler ama teşekkür ederim özelden konuşmuyorum
Ben mesela fizik güzelliğine daha çok önem veriyorum
Tercih tabi
Evet öyle
Polisle sevgili ol
Polislerin nöbeti bitmez ya
Hakimle sevgili ol o zaman
Bilmem ki o da olabilir tabi de hiç hakimle tanışmadım tanışmak da zordur herhalde
olma.
Avukat bakar mı sana onu düşün önce hazhhaha
Allah’a şükür yüzüm fiziğim güzel. Daha önce burada 1 avukat beni görünce konuşmak istemişti. Gerçek hayatta da hukuk fakültesi okuyan bir erkek beni sevdiğini söyledi. Bir tane daha hukuk fakültesi okuyan erkek benimle buluşmak için yazıp duruyordu neden mesajlarıma geç bakıyorsun diye darlıyordu. Evet bana avukat bakar. Eminim sen de çok güzel bir kızsındır sana da bakarlar.
:D tipini yesinler
Afiyet 😂
Başına bela olur
Bunu ben de düşünmedim değil. Haklısın benim de aklıma geldi
Neden bela olsun ki anlamadım
@sessizyolcu87 avukatların tanıdık mafyaları oluyorlar bazıları mafyalar ile iş yapıyor ya da devlette tanıdıkları olur ne bileyim öyle şeyler işte
Anladım teşekkürler