merhaba... erkek arkadasımla bir turda tanıstık ama turda yanında bir kız vardu fakat hiç elele sarmas dolas samimi degillerdi dışardan bakınca aynı odada kalıyorlardı ve cocuk ilk günden beri sürekli bana bakıp beni izliyor muhabbet etmeye çalışıyordu fakat kız bana acayip gıcık oldu :) neyse 7 gün turda resmen bakısarak ask yasadık. tur bitti bn buna ulaşmaya çalıştım buldum aradım sordum kızı yeni tanıstıgını ve tur un tanımak için fırsat olabilecegini ama beni ilk gördügü an çok etkliendigini söyledi diger kızı azarlayıp kızıyordu bazen. öyle böyle 1.5 ay geçti o adanada bn aydındayım yanıma filab geldi. öyle ilgi alaka öyle ask sevgi doluydu ki ona inandım. taki geçen hafta bir gün hersey çok güzelken bni engelledigini fark ettim whatsaaptan sonra aradım telden de engellemiş. kapalı olsa şarjı bitti dicem ama engelli olunca hersey yalanmıs diye düşündüm. sabah engeli kaldırıp aradı. ve sadece yalnız kalmak istedigini söledi. ailesi nedeyle de teli kapatamadıgını söledi. içimdeki sesin peşinden gittim kıza ulaştım bunlar aynı iş yerinde farklı birimlerde çalışıyorlardı. kız şok oldu çünkü çocuk ikimizie aldatmış. benim müsait olmadıgım zamanlar onunla birlikte. onun işi varken beni aramış. ama çok güzel oynadı ki zamanlamaları iyi ayarladı. bn spora gittigimde o kızı alıyor arabayla. bn eve geldigimde o kızı eve bırakıp bni arıyo filan. neyse sonuç olarak aldatıldım. ve intikamımı almak istiyorm benim zamanımı çaldı gelip evimde kaldı birlikte olmadım diye bana kızdı. bütünbunlar aklıma geldikçe deli oluyorm. bütün mesajlar fotograflar konusma kayıtları elimde duruyo. dava açabilir miyim. sadece onun canını sıkmak istiyorm.
Güncellemeler
+1 yıl
nişandan aldatılıp ayrılınca neye dayanarak açıyorsunuz dava acaba? resmi ortada hiçbişey yokken. bu durum kadın haklarını korumak adına yer alıyor artık biraz haklarınızın farkında olun derim bn
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil