Bundan 2 hafta önce annem sevgilimle olan cinsel içerikli mesajları yakaladı. Sevgilim de bana inanmadı aldatıyormuşum gibi muameleler yapıp hakaret etti. Ben de ayrıldım, o bunu hazmedemeyip aylar önce ki sevgilime yazmış, yazdığı kişi de onunla olan mesajlarımızı sevgilime atmış. Bana diyor ki aileni bahane ederek ayrıldın duygularımla oynadın, numaranı bana sen verdin dava edicem diyor. Zorla numaramı vermedim aksine ona numaramı vermeden 1 ay önce kendi numaramı istedi. Sizce beni dava edebilir mi? Postayla evime gelir mi
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
28Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. evet seni dava eder arkasındanda kodese gider. seni dava etmesi için ona maddi bir zarar vermiş olman gerekir. insanların özel durumlarını açıklamak suçtur. ona diyecegin bir tek şey var buyur dava et ama sonucunada katlan demek. onun bu davranışları seni taciz etmek anlamına gelir bu da suçtur
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. Adamın parasını, pulunu, malını mülkünü sömürmedi isen, nereye verirse versin. Çakal seni baskı altına almaya çalışıyor. Derhal uzaklaş. Tebligat v. b. evrakları direk şahsına ulaştıracak uyap benzeri başka mecralar var. Kağıt ile değil, doğrudan telefonuna ve dijital olarak alabilirsin. Araştır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Beyinsiz bir aptaltan kurtulmana sevindim. İyiki annen yakalamış o mesajları. Bir şey yapabileceğini sanmıyorum. Erkek milleti böyle atar tutar işte merak etme bir şey olmaz.
10 Yorumla- +1 yıl
Davalık biri durum yok. Eski sevgilinin mesajlarını yeni sevgiline atması zaten suç. Whatsap bile olsa kişiler arası mesajlar 3. kişiye paylaşılması suçtur.
00 Yorumla - +1 yıl
Annen bunları yakalayınca sen adamla cinsel içerikli konuşmak istemedin bunun sonucunda adam bir başkası var beni aladatıyor diye düşünüp eski sevgiline mi yazdı?
09 Yorumla- +1 yıl
Ben adamla ilgili bir yargıya mı varmışım? Ama pandalar tatlıdır teşekkür ederim cici kız
- +1 yıl
@GizemÇiftçi03 Yaş 14-16 arası mı
- +1 yıl
@GizemÇiftçi03 Baban polis eee ne yapalım? Sen şu söylediğin şeylerle gerçekten 32 yaşında olduğuna inanıyor musun? Yaşını neden 22 girdin madem 32 yaşındasın 😂😂😂 Himalaya dağlarından bana tavşan gönderir misin teyze çok severim de 🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
@GizemÇiftçi03 Ara sıra kanatlarını da takıp himalayalarda tur at gökyüzünden yeryüzünü izlemek güzeldir.
- +1 yıl
@GizemÇiftçi03 Güzel bana da öğret. Beraber uçup gökyüzünde süzülürüz. Belli mi olur belki aşkı gökyüzünde bulurum :D
- +1 yıl
@GizemÇiftçi03 Beraber uçacağız kız işte. Sonra sana nikahı basacagim söz. İlkin hocam sonra karım 😂
- +1 yıl
@GizemÇiftçi03 neyleyim dışarıyı güzelim beni bulamayınca
- +1 yıl
uçarız kız sana da bi zengin buluruz oh oh. ben uçak biletlerini alıyorum :) :)
- +1 yıl
@GizemÇiftçi03 aaa oldu mu şimdi?
Gökyüzü feryat figan
Bekler orada güzel yar
Sen yok isen halim duman
Bu kanatlın sana hayran
- +1 yıl
O çocuk bildiğin psikopat. Seni dava etmez emin ol korkutmaya çalışıyor. Sen aldatmadım diyip ona yalvaracaksın ve barışacaksınız istediği bu. Sen onu her yerden engelleyip kurtulmaya bak
00 Yorumla Kizim iyi misin ne diye dava acicakki oda yazmasaymis sana iyiki boyle insanla ayrilmisin engelle numarani degistir sana ders olsun
00 Yorumla- +1 yıl
Bi bok yapamaz afedersin nikahli kocanmı kardeşim seni götürmek icin yarin o mesajlari ailene karşı kulanır
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aldatma kismini anlayamayan bir ben olamam degil mi? Zira hic anlam veremedim ben.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kafanıza göre her haltı yer sonra ciyakkkk dersiniz.
Neyse bir halt olmaz korkma.10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Sen sen ol kimseye cinsel konuşma veya içerikli mesaj gönderme kim senden böyle bir şey isterse anlaki seni kullanmak istiyor. İnşallah böyle bir durum olmaz. Ama bu durumdan bir ders çıkarmalısın.
00 Yorumla - +1 yıl
hiçbir dava açamaz kendisi çalıp çalıp oynamış her şeyi zaten
00 Yorumla - +1 yıl
Herkes herkesi dava edebilir ama rezil olan kendi olur, dert etme
00 Yorumla - +1 yıl
Niye dava edecek asıl sen dava et mesajları başkaısna göstermek suç
00 Yorumla Oyle bisey olabilirmi hic gecegece trolluk yapiyon sende
00 Yorumla- +1 yıl
O sana bir sey yapamaz suclu kendisi postayla ona gider asıl seni kekliyor
00 Yorumla - +1 yıl
Birşey çıkmaz onu düşünme asil sen boyle salaklari nasıl buluyorsun onu bir düşün.
00 Yorumla - +1 yıl
Ne davası yaa neyi dava edecekmiş olmaz bir şey maddi bir kayıp yoksa.
00 Yorumla hayır canım kesinlikle saçmalamış sakın böyle bir şey e tenezzül bile etme acıtasyon yapıyor kendi çapında haklı olacakmış birde beyfendi !
10 YorumlaNe davası gitse adliyede tokatlayıp eve gönderirler 😀
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Eniştesi milletvekiliymiş öyle diyor
- +1 yıl
isterse cumhurbaşkanı yeğeni olsun farketmez hiç bir bok yiyemez böyle saçma sebepten adliyeye gitse la bizi böyle saçma şeyler meşgul etme diye popona tekmeyi yer
Sen kafaya davaya mi taktın yere bakan yürek yakan seni sinsi
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Neye takacağım pardon?
Sen nasıl birşeysinki her sevgilinle mi yapyion konusuyon
10 Yorumla- +1 yıl
Dava felan etmez ssni korkutmaya calisiyor sakin ol
00 Yorumla Seni vursa hafifletici neden sayılıyor ama mahkemede bişe çıkmaz
00 YorumlaSeni dava edemez tabi ki. Bir daha da yazisma, birak gitsin. Ayrica mesajlarinda dikkatli ol.
01 Yorumla- +1 yıl
@GizemÇiftçi03 Hadi yaylan
Nasıl dava edecek ya saçmalamasın korkutmaya çalışıyor seni
00 Yorumla- +1 yıl
Boş işler, götü yemez. Rahat ol
01 Yorumla- +1 yıl
@GizemÇiftçi03 Kiminle nasıl konuşacağımın b*kunu yeme f*hi-şe!!!
- +1 yıl
Bi bok yiyemez picc kurusu
00 Yorumla - +1 yıl
İyi de seni ne diye dava edecek
00 Yorumla - +1 yıl
:) dava falan edemez :) dikkate alma.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. dava edemez bir şey olmaz
015 Yorumla- +1 yıl
@GizemÇiftçi03 ben teyze değilim olsa olsa abi olurum :) renk körü müsün?
dava açmakla sorana hiç birşey olmaz - +1 yıl
@GizemÇiftçi03 ben maviyim erkeğim yani
adım da Mustafa asude kızımın adı - +1 yıl
Allah bağışlasın ama ben hümanistim Himalaya'larda oldum ama sen nerden bilceksiniz bunu!!!
- +1 yıl
@GizemÇiftçi03 himalayalardan sonrasını anlamadım :D
- +1 yıl
Himalayalarda ben de hümanist olmustum tabi siz bilmezsiniz yuronuz yoksa ffakirseniz gidemezsiniz
- +1 yıl
@Gamze23_friends fakirim gitmem çok zor. Allah bana senin kadar cömert davranmadı
- +1 yıl
@GizemÇiftçi03 hümanist olmakla ne alakası var
- +1 yıl
BİZ HÜMANİSTLER İNSANLARI ÖNEMSERİZ ZATEN HÜMAN İNSAN DEMEK İNGİLİZCEDE AMA KATI FİKİRLİYSENİZ SİZİN HMANİST OLMAMANIZDA FAYDA VAR!!!
- +1 yıl
@Gamze23_friends soruyla hümanist olmanın alakasını kavrayamadım da :D
- +1 yıl
HÜMANİST OLSAYDIN KAVRARDIN!!!
- +1 yıl
@Gamze23_friends anlaşıldı HÜMANİST insan
Sen mükemmel birisin. benim ne haddime? hatta seninle konuşuyor olmak büyük bir nimet - +1 yıl
Hümanestağfirullah
- +1 yıl
@Gamze23_friends Sana ne kadar müteşekkirim bir bilsem. kendimi Tanrıyla konuşuyor gibi hissediyorum. ne büyük bir lütuf bu yarabbim :)
- +1 yıl
TANRI BEN DEĞİLİM İNSANLAR SAPITMIŞ YA RABBİM TÖBE HÜMANİSTAĞFİRULLAH
- +1 yıl
@Gamze23_friends Allahım Sen ne hümanistler yaratmışsın bana muhatap yapmışsın. kalkıp 2 rekat şükür namazı kılıcam. Allahım sana hamdediyorum verdiğin bu hümanist kulundan dolayı
- +1 yıl
Hicbir sey yapamaz. Uzulme
00 Yorumla - +1 yıl
Edemez. Sonuçta ortada işlenilmiş net bir suç yok
00 Yorumla Hayır.
00 YorumlaBence bi seveyim yapamaz
00 YorumlaErgen sıkmaları ya bunlar. Ne davası açacakmış
00 Yorumla- +1 yıl
Bence onemseme
00 Yorumla Yok be bişey olmaz
00 Yorumla- +1 yıl
gelir
00 Yorumla Hayır
00 YorumlaEdemez
00 Yorumla- +1 yıl
Etsin bi şey olmaz
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhaba,
Sevgiliniz ile olan cinsel içerikli mesajlarınızın anneniz tarafından yakalanması nedeni ile sevgilinizin neden sizin kendisini aldattığını düşündüğünü anlayamamakla birlikte özel hayatınız olması ve sizin özgürlüklerinize saygı duyarak burada sorunuzun içerisindeki veriler ışığında önce sorunuza cevap verecek akabinde ise soru içeriğinden anlaşıldığı kadarı ile maruz kaldığınız suçlar hakkında bilgiler vermeye çalışacağım.
Öncelikle, eski sevgiliniz, yeni sevgiliniz ya da her hangi bir arkadaşınız ile kısacası hiç kimse ile görüşmek zorunda değilsiniz. Aksi düşünce anayasa ve yasalarla koruma altında olan kişi hak ve özgürlüklerine aykırı olacaktır.
Bu nedenle eski sevgilinizin size karşı açabileceği bir dava bulunmamaktadır.
Ancak sorunuzdaki beyanlarınıza göre siz her hangi bir suç işlememekle birlikte, aksine size karşı birden fazla suç işlenmiş gibi görünüyor.
Bu durumda eski sevgililerinizin size karşı açacağı bir dava bulunmasa da siz her ikisini de yukarıda sayılan suçlar nedeni ile şikayet edebilirsiniz. Ancak, özellikle hakaret ve huzur ve sükunu bozma suçları takibi şikayete tabi suçlardan olup, 6 aylık şikayet süresi içerisinde şikayet etmeniz gerekmektedir.
Esenlikler dilerim.
Abi çok iyi yorum ya 😂 sonunda gerçek bir avukat geldi KS ye
Abi bi de çocuğun avukatlığını yapsana
Kral ulti atıyor çekilin ajhkhsaj
Ne ultisi ejderya gibi ateş atıyor
Erkeği kimse savunmaz zaten 250 gramı yok diye herkes direk kadınlar hakli. Bence şiddet gören çoğu kadın hak ediyo hele aldatiyosa evliyse kesin hak ediyor
@yusufkaraa0134 sen neden nefes alıyorsun ki...
Niye nefes almim ev eşyası düğünü nişanı elbise gelinlik bı ton masraf yapıcam akşama kadar işe gidip caliscam kimseye muhtaç olmasın die oda gidip beni aldatacak o kadının var ya kafasını Esenyurt a atarım kollarını Taksim'e bacaklarını Galata ya
@yusudkaraa0134 siktirlan güzel kardeşim
Sen hadi ordan laan güzel kardeşim karın aldattığı zaman ya da geçen haberler de çıktı eve gelmiş kariyi başka erkekle yatakda basmış öyle bişe olursa siz devam edin ben boşanma davası acicam De dön arkanı cik
Ulan lolipop senin karın oro8pu ise biz ne yapalım kapat konuyu
Ulan oc ben evli bile değilim ama her şiddet gören yakılan kadın da masum değil onu anlatmaya çalışıyorum tıpkı diş hekimine bana tecavüz etti diye iftira atıp para isteyen bı karı vardi ya TV a çıktı adamı dövdüler boş yere aynı o misal her ağlayan 250 gram i olana destek çıkmayın
Ki bu de şu var şimdi bu soruyu soran kaşar Allah dan utanmaz her yerini açar gezer yaparken kimse den utanmaz şimdi ailesi duydu ondan utanmiyo sevgilisinden mi korkuyo çocuk zaten sikmis atmış daha hicbise yapmaz mk bosuna panik yaşamasın
@yusufkaraa0134 pazardan eşyamı alıyorsun lolipop, neymiş ben akşama kadar çalısıcam o zaman hakediyormuş, çalısma kardesim madem çalıştığın için bir şeyleri kendine hak görüyorsun açık açık git konuş ben çalışırsam sana bunları yaparım de bak 1 saniye yanında kalıcak mı, senin gibi lolipopların penisini dilimleyip yüzyılın onursuzu diye meydanda sergileyeceksin ya neyse, özgüvensiz korkak kadına el kaldırmayı düşünecek kadar kalıbını bozmuşsun, erkeklik diye bisi kalmamıs
Anlamadın sen olayı boşver oc
Pazardan eşya mi aliyon diyo bacım çocuğu kadına düğün yapmak Nisan kına hepsi para bunca şeyin üstüne gelir beni aldatırsa keser siker döverim onu mk 😂
@yusufkaraa0134 Açıklayacaktım da uğraşmaya da değmez ki...
@yusufkaraa0134 Sabrım taştı. "Şiddet acizlerin son sığınağıdır!"
Bloss yatakda niye bağırıyon daha sert aşkım tokatla vur diye 😂😂
@yusufkaraa0134 Ceketini alıp çıkmayı bilmelisin onun aptallığı diyeceksin. Feminizmin kadını hep üstün görme olduğunu düşünen bir kitle var maalesef ki. Dava edersen hapse bile girebilir evliyken aldattığı için sen neyin kafasını yaşıyorsun seni aldatsa bile yaşama hakkını elinden alamazsın.
@yusufkaraa0134 Öyle bir şey yapmıyorum. Cinsel hayatım bile yok.
Avukat Bey doğru söylemiş. Anlattıklarında eski sevgilinin sana dava açabileceği bir şey yok ama senin ona dava açabileceğin şeyler çok.