Bundan 2 hafta önce annem sevgilimle olan cinsel içerikli mesajları yakaladı. Sevgilim de bana inanmadı aldatıyormuşum gibi muameleler yapıp hakaret etti. Ben de ayrıldım, o bunu hazmedemeyip aylar önce ki sevgilime yazmış, yazdığı kişi de onunla olan mesajlarımızı sevgilime atmış. Bana diyor ki aileni bahane ederek ayrıldın duygularımla oynadın, numaranı bana sen verdin dava edicem diyor. Zorla numaramı vermedim aksine ona numaramı vermeden 1 ay önce kendi numaramı istedi. Sizce beni dava edebilir mi? Postayla evime gelir mi
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
26Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhaba,
Sevgiliniz ile olan cinsel içerikli mesajlarınızın anneniz tarafından yakalanması nedeni ile sevgilinizin neden sizin kendisini aldattığını düşündüğünü anlayamamakla birlikte özel hayatınız olması ve sizin özgürlüklerinize saygı duyarak burada sorunuzun içerisindeki veriler ışığında önce sorunuza cevap verecek akabinde ise soru içeriğinden anlaşıldığı kadarı ile maruz kaldığınız suçlar hakkında bilgiler vermeye çalışacağım.
Öncelikle, eski sevgiliniz, yeni sevgiliniz ya da her hangi bir arkadaşınız ile kısacası hiç kimse ile görüşmek zorunda değilsiniz. Aksi düşünce anayasa ve yasalarla koruma altında olan kişi hak ve özgürlüklerine aykırı olacaktır.
Bu nedenle eski sevgilinizin size karşı açabileceği bir dava bulunmamaktadır.
Ancak sorunuzdaki beyanlarınıza göre siz her hangi bir suç işlememekle birlikte, aksine size karşı birden fazla suç işlenmiş gibi görünüyor.
Bu durumda eski sevgililerinizin size karşı açacağı bir dava bulunmasa da siz her ikisini de yukarıda sayılan suçlar nedeni ile şikayet edebilirsiniz. Ancak, özellikle hakaret ve huzur ve sükunu bozma suçları takibi şikayete tabi suçlardan olup, 6 aylık şikayet süresi içerisinde şikayet etmeniz gerekmektedir.
Esenlikler dilerim.
Abi çok iyi yorum ya 😂 sonunda gerçek bir avukat geldi KS ye
Abi bi de çocuğun avukatlığını yapsana
Kral ulti atıyor çekilin ajhkhsaj
Ne ultisi ejderya gibi ateş atıyor
Erkeği kimse savunmaz zaten 250 gramı yok diye herkes direk kadınlar hakli. Bence şiddet gören çoğu kadın hak ediyo hele aldatiyosa evliyse kesin hak ediyor
@yusufkaraa0134 sen neden nefes alıyorsun ki...
Niye nefes almim ev eşyası düğünü nişanı elbise gelinlik bı ton masraf yapıcam akşama kadar işe gidip caliscam kimseye muhtaç olmasın die oda gidip beni aldatacak o kadının var ya kafasını Esenyurt a atarım kollarını Taksim'e bacaklarını Galata ya
@yusudkaraa0134 siktirlan güzel kardeşim
Sen hadi ordan laan güzel kardeşim karın aldattığı zaman ya da geçen haberler de çıktı eve gelmiş kariyi başka erkekle yatakda basmış öyle bişe olursa siz devam edin ben boşanma davası acicam De dön arkanı cik
Ulan lolipop senin karın oro8pu ise biz ne yapalım kapat konuyu
Ulan oc ben evli bile değilim ama her şiddet gören yakılan kadın da masum değil onu anlatmaya çalışıyorum tıpkı diş hekimine bana tecavüz etti diye iftira atıp para isteyen bı karı vardi ya TV a çıktı adamı dövdüler boş yere aynı o misal her ağlayan 250 gram i olana destek çıkmayın
Ki bu de şu var şimdi bu soruyu soran kaşar Allah dan utanmaz her yerini açar gezer yaparken kimse den utanmaz şimdi ailesi duydu ondan utanmiyo sevgilisinden mi korkuyo çocuk zaten sikmis atmış daha hicbise yapmaz mk bosuna panik yaşamasın
@yusufkaraa0134 pazardan eşyamı alıyorsun lolipop, neymiş ben akşama kadar çalısıcam o zaman hakediyormuş, çalısma kardesim madem çalıştığın için bir şeyleri kendine hak görüyorsun açık açık git konuş ben çalışırsam sana bunları yaparım de bak 1 saniye yanında kalıcak mı, senin gibi lolipopların penisini dilimleyip yüzyılın onursuzu diye meydanda sergileyeceksin ya neyse, özgüvensiz korkak kadına el kaldırmayı düşünecek kadar kalıbını bozmuşsun, erkeklik diye bisi kalmamıs
Anlamadın sen olayı boşver oc
Pazardan eşya mi aliyon diyo bacım çocuğu kadına düğün yapmak Nisan kına hepsi para bunca şeyin üstüne gelir beni aldatırsa keser siker döverim onu mk 😂
@yusufkaraa0134 Açıklayacaktım da uğraşmaya da değmez ki...
@yusufkaraa0134 Sabrım taştı. "Şiddet acizlerin son sığınağıdır!"
Bloss yatakda niye bağırıyon daha sert aşkım tokatla vur diye 😂😂
@yusufkaraa0134 Ceketini alıp çıkmayı bilmelisin onun aptallığı diyeceksin. Feminizmin kadını hep üstün görme olduğunu düşünen bir kitle var maalesef ki. Dava edersen hapse bile girebilir evliyken aldattığı için sen neyin kafasını yaşıyorsun seni aldatsa bile yaşama hakkını elinden alamazsın.
@yusufkaraa0134 Öyle bir şey yapmıyorum. Cinsel hayatım bile yok.
Avukat Bey doğru söylemiş. Anlattıklarında eski sevgilinin sana dava açabileceği bir şey yok ama senin ona dava açabileceğin şeyler çok.