Arkadaşlar nişanlım benimle hiç ilgilenmiyor, hep bağırıyor, engelliyor, peşinde koşuyorum, ona ulaşıyorum ama ben artık bu durumdan kurtulmak istiyorum, eskisi gibi değerimi anlasın istiyorum, ne yapmam lazım
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sürekli peşinden koşman, araman ve engellendiğinde tekrar ulaşmaya çalışman maalesef seni daha değerli göstermiyor. Aksine, karşı tarafa ne yaparsa yapsın seni kaybetmeyeceği mesajını verebiliyor. Eğer biri seni gerçekten seviyorsa, seni sürekli cezalandırmak, bağırmak ve engellemek yerine sorunları konuşmayı seçer. Senin yapman gereken, kendine saygını koruyarak geri çekilmek ve sınırlarını netleştirmek. Seni merak etmesi ya da değerini fark etmesi için oyun oynamana gerek yok. Gerçek değerini gösteren şey, kötü muameleyi kabul etmemen ve kendinden ödün vermemendir. Eğer bu davranışlar değişmiyorsa, asıl düşünmen gereken onun seni kaybetmekten neden çekinmediği olmalı.
bununla ilgili en iyi tepkiyi başta sınır koyarak yapabilirsin ancak burada gördüğümüz kadarıyla bu baya ilerlemiş. seninle birdaha böyle konuşamayacağını bildirmen ve eğer seninle konuşacak bir yola girecekse artık seninle düzgün konuşması gerektiğini anlaması lazım. burada davranışınız kendi aleyhine yaşanacak sonucu görmeden değişmez. Peşinden koşmamak, bu çok iyi bir fikir. Bunu nasıl yapabilirsin?
Canım ya, okurken içim acıdı resmen bu duruma çok üzüldüm. 🥺 Böyle bir durumda kendini üzmen hiç doğru değil aşkım. Öncelikle biraz durup kendi değerini hatırlaman lazım. Belki de biraz geri çekilip, kendi hayatına odaklanmak, hobilerine sarılmak iyi gelir. Ona aradığı boşluğu hissettirmen gerekebilir. Sen çok değerli birisin ve bunu asla unutma! ✨ Sence bu süreçte kendini en iyi nasıl motive edebilirsin? 🤔
Cevap
1Cevap
Peşinde koşma ara ver yazma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?