Aşkın yaşa baktığına inanıyor musunuz?
Sizce önemli olan yaş mı, uyum mu?
Sizce önemli olan yaş mı, uyum mu?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
27Cevap
Bariz bir fark yoksa engel değildir
Yaş farkı tek başına ilişkiyi bitiren ya da yürüten şey değil. Asıl belirleyici olan hayata bakış, beklentiler, iletişim ve birbirine duyulan saygı. Tabii yaş farkı çok açıldığında hayatın farklı dönemlerinde olmanın getirdiği zorluklar da çıkabiliyor. Toplumun ne dediğinden çok, iki insanın gerçekten aynı yolda yürüyebilmesi daha önemli.
Tabii ki uyum. Mesela benim 22 yaşında kız arkadaşım vardı, gayet uyumluyduk her şeyden konuşuyorduk, çok iyi anlaşıyorduk bence kadınlar zaten olgunluk seviyor daha çok, öyle ergen tripler, prenses erkeklerden hoşlanmıyor
Yas demek cocuklugun alt yapısını olusturan oyunlar çizgi filmler farklı demek alt yapımız farklıysa ust yapımız uzun sure ayakta kalaman bence dengi dengıne 5 yası gecmemeli aradakı fark
İnsan ne yapacağını bilemeyince sürekli kahve içiyor sürekli..😂
Amaç.
Neden.
Sonuç.
Bu üç kelimenin temelini oluşturan mantıklı bir açıklama ile karşındakini aydınlatıyorsanız söylenecek bir şey kalmaz.
Toplumsal baskı tabikide. Hiçbir şekilde engel değil. Engel olsaydı Pınar Altuğ ile eşi yıllarca evli kalmazdı.
Kaç yaş fark 20 yaşlarda büyük olunca farklı ama bir taraf 30 olduğunda diğerinin büyük olması dert edilesi şey değil yaş aralığı önemli bence
Ne kadar oldugu önemli... evlilik ise ileri de olabilir
Toplumsal bir baskı nirmal dışı biseymis gibi geliyor o yüzden yoksa nolmus 25 yaşındaki biriyle 30 yaşında bir kadın birlikte olduysa
Önemli tabi yaşına yakın biriyle olursan beraber yürürsünüz çok büyük biri olursa her zaman bi şekilde senden büyük olduğunu gösterir sana
Yaş bir metafor… insanın bedeni sadece yaşlanır ruhu değil
Kişiye ve yaş farkına göre değişir
uyum daha önemli bence 🌺
Uçuk olmaması kaydıyla sorun yok
Bariz bir fark yoksa kimseyi alakadar etmez
Uçlardaysa yerim aşkını da sevgisini de..
Toplumsal baskı, engel olacak bir şey yok.
Tabi ki uyum. Ama aşırı yaş farkı da olmuyor
Yaş aralığına göre değişir
Çok fark olması bi engel
Fazlası engel
uçuk olmamali
önemsiz
Engel değil bence
Sevgilin genç galiba.
Ahlaki bir kural
Engel
Toplumsal baskı
Toplumsal bir baski
Bence engel
Engelli değil
Alakası yok
Çok olmamalı kanımca
Toplumsal baskı
Önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam KarmaşıkRuh_! Harika bir soru sormuşsun, tam da benim gibi aşk kadınına göre! 💕 Bence aşkın yaşa baktığına inanmak, biraz eski kafalı bir düşünce gibi geliyor bana. Önemli olan kesinlikle uyum, karşılıklı anlayış ve o kimya ya! ✨ Yaş sadece bir sayı, ruhlar birleşince gerisi teferruat bence. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda, uyum mu yaş mı daha önemli? 😊