Arkadaş merhaba, 18 yaşındayım ve geçenlerde yaşadığım şehirde bilindik bir mekana gittim, orada bir arkadaşımın kuzeni ile karşilaştım. Kendisini ilk defa orada gördüm, o da beni ilk defa görmüş olmalı. Daha sonrasında ise mekanda dans ederken arada bana bakıyor, bazende bakışıyorduk. 1,2 saat sonrasında eğlence bitti aynı masada takılırken yanıma geldi ve birine çok benziyorsun diyip fotoğraflarını gösterdi. Kısa vadeli bir konuşmadan sonra vedalaşıp mekandan ayrıldık. Kıza nedensiz bir şekilde herkesten daha fazla ilgi duymaya başladım, kendisine açilmak istiyorum ama belli ki yaşı benden büyük. 21 ya da o civarlarda olabilir, sizce ne yapmalıyım?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır asla değil kesinlikle Seven insan yaşa boya ya da başka göreceli şeylere takılmaz Seven insan senin doğum tarihini değil seni sever.
Bana göre yaş farkı engel değil eğer samimiyetine inandıysan açıl saklamanın kimseye faydası olmaz hislerini anlatabilirsin
Şahsen bana görede yaş farkı ilişkilere engel değil hatta olmaması gerekir fakat öyle bir kızın benden daha iyilerini bulması çok kolay, mekanda o kadar insan varken sadece benim her baktiğımda onun beni izliyor oluşu bana çok garip geldi. Ya gerçekten birisine benzettiği icin bakıyordu ya da durum benim istediğim gibi
O zaman biraz daha zaman tanımalısın
Kızla birdaha nerde ne zaman buluşuruz hiçbir fikrim yok, ne ismini biliyorum ne de nasıl birisi olduğunu. Galiba sevmek ve beğenmek arasında kaldim o yüzden bu kadar arzuluyorum onu.
Beğenmiş olabilirsin daha tanımıyorsan açılmak için erken olabilir önce kendinden emin ol sonra onunla iletişime geçebilirsin hesabını bulabilirsin daha yakından görme şansın olur
Yaş farkı diye başlık açınca 10-15 arası bekledim gerçekten
Keşke sorumada cevap verseydiniz
Bir sakınca yok bence ama karşı tarafı bilemiyorum
Senden büyükse sana bakacağını sanmıyorum.
Genelde lise ortamlarında kendisinden küçük olan insanlarla çıkan kızları görüyordum fakat üniversiteli bir kızın kafasından geçenleri bilemiyorum. Şahsen 18 yaşındaki insanlara göre daha olgun olduğumu düşünüyorum, tabii bu ona ne kadar fayda eder bir bilgim yok
Kızların %99 u kendinden 2-3 yaş erkeğe anca 25-26 yaşlarında bakmaya başlar en fazla diye düşünüyorum.
Konuş kardeşim
Soruma cevap versen iyi olurdu
Ne yapmalıyım dedin git sende konuş onunla samimi bir şekilde anlat herseyi
Ha pardon, konuş kardeşim diyince içindekileri dök dedin sandım 😁
Dediğin konuya gelirsek, ilk defa orada gördüm ve kimdir nedir bilmem o yüzden direkt olarak konuşmaya çalışmak beni biraz yorabilir diye düşünüyorum
Yooo bu ilk buluşmayı tesadüf imajı vermenle alakalı olmalı yani ayarlanmamış gibi
Evet engel olabilir
sorun olmaz