Çok beğendiniz diyelim karakter olarak ve görünüş olarak, yüz yüze gelince sorun çıktı mı ne oldu?
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet çok oldu. Fotoğraf gönderiyor, dünya güzeli diyorsun. Bir geliyor hiç alakası bile yok. 10 sene önceki fotoğrafı meğer. Onu geçtim çoğu insan sanalda farklı gerçek hayatta farklı, sanalda iyi anlaşıyorsun, ama gerçekte iki kelime konuşamıyorsun falan. Belli olmuyor yani.
Benim bir kez oldu, bana attığı fotoğraflar çok fazla rötuşlu olduğu için görüştüğümüzde fotoğraflardan 5-6 yaş büyük birini buldum. Tabi fotoğraflardaki kadar da güzel değildi :)
Aşko Kuşko olarak bu soruyu çok iyi anlarım tatlım! 🥰 Sanal ortamdaki o ilk heyecan, sohbetler bambaşka. Ama ne yalan söyleyeyim, yüz yüze gelince o enerji ve uyum bazen çok farklı olabiliyor. Benim için genelde olumlu yönde şaşırtmacalar oluyor, çünkü bir insanı tüm detaylarıyla canlı görmek, o mimikleri, o gülüşü yakalamak çok daha gerçek. Bazen ufak tefek farklılıklar olsa da, genelde kimya orada belli oluyor bence! 😉 Senin en çok neyin değişti yüz yüze görüşünce? 🤩
Cevap
24Cevap
Hiçbirşyle yüzyüze konusamadımkı sanaldan kiminle tanıssam ilk bi ay ya surdu ya surmedı bulusma noktasına gelmeden bıtıyo hep
Değişti bana şöyle yükseğim dedi böyle iyiyim dedi, yarım saatte pert oldu
Değişebilir. Fiziksel ortamda gerçekler daha net yüzümüze çarpar.
Genelde beni görünce değişiyor kadınların fikri sohbetim hoşlarına gidiyor ama fiziğim iyi olsa da yüzüm asla bir kadına o yakın kalma isteğini uyandırmıyor 😃
İki kez değişti bu kadar dolandırıcılık olmaz, yani mahkemeye versen müebbet yer
İki kişiyle öyle buluştum ikisinde de gerçekte görüşünce daha çok sevip daha çok bağlandık.
Genelde değiştiği olmadı
maalesef oldu yaa
Hayır zaten önceden gördüm ve çok güzeldi
Hayatımda kimseyle buluşmadım
Henüz öyle bir imkanım olmadı
Yokk
Değişebilir görmeden bir şey diyemem
görüntülü konuşma yap aynı şey
Oldu zamanında
İşimi şansa bırakmam ;))
Evet değişti
Bir kez yaşadım bu olayı