O benim başıma bir arasında gelecekti Ben öyle direk çekip giden insanlardan değilim Sadece neden böyle yapma gereği hissettiği ile ilgili oturup birimi araştırma yapardım Çünkü insan eğer bunu yapma gereği duyuyorsa yemek Onun altında yatan sebepler de var demek ki herkes tarafından itilmiş kimse tarafından beğenilmemiş kendini işte böyle sosyal medyada mutlu etmeye çalışan insanlar ama dedim ki göre direk yüzüstü bırakıp giden insanlardan değilim sevgili olarak değil Onu arkadaş olarak artık yaklaşmaya çalışıyorum bu sorunu aşmasına ona beraber yardımcı olmaya da çalışırım aslında
Büyük bir hayal kırıklığına uğrarım, sonra neden böyle bir şey yaptığını düşünürüm. Kendisiyle barışık olmayan, kendisini sevmeyen biri itici gelir bana 👍 Üzmeden, kırmadan durumu anlatmaya uğraşır her insanda güzel bir yön olduğunu belirtir ve duruma göre fenomen olduğum konularda tüyolar verirdim :)
Açıkçası konuşurken sosyal medyada konuşmaya başlamanın ilk sebebi dış görünüş. Çünkü hiç tanımadığın biri sonuçta, başka kriter ne olabilir ki. Açıkçası evet filtreler , doğru ışık ve doğru poz verme önemli ama karşımda çok farklı biri varsa muhtemelen buluşma çok kısa sürede biter
Hiç başıma öyle bir durum gelmedi ama çevremdeki insanlar fotoğrafta daha güzel, reelde ise eh yani idare eder. Ama fotoğrafta efsaneler, kendi kendime Allah'ım bu fotoshop nelere kabillll 😂😂
bir kızla tanıştım adını vermiyecem ama şu an bile çok ünlü ve ben bu kızla bir kahve içmeye gittim. resimlrde incecik olan kız bir geldi kilolu baya geniş sonra resimlerindeki shopu farkettim hem suratı da resimlerdeki gibi tatlı bebeksi şirin değil kara kuru bir tipin suratıydı. şimdi kıza bin tane laf ediyorsun diyeceksiniz ama ben şaşkınlığımı dile getiriyorum. kanmayın sabah uyanıp çektim diyor yüzünde bin farklı kapatıcı ile bence.. güzellikle ilgili baya sorgulattı.
Benim de daha öncesinde konuştuğum biri bana fotosunu attığında tipini beğenmiştim görüntülü görüştüğümüzde bi soğudum o anki tipiyle bana attığı fotosundaki tipi aynı değildi hayal kırıklığına uğradım gerçekten beklenti fazlaydı jcjdjsjshs gerçi görüşmüyorum şimdi iletişimi kestik bir sebepten
Ben biriyle tanışmaktan hiddetle nefret ediyorum. Attığı fotoğraftan farklı çıkan insanlardan da nefret üstüne nefret ediyorum. Ve buluşmaya gitmekten sorgulanamaz derecede nefret ediyorum nefffreeeeett.
Tipe bakmıyorum diyeceğim inanmayacaksınız ama gerçekten sevdiğim insanın kör topal biri olmasını çok isterdim Öyle olunca kimse bakmaz benle kıskanmak zorunda kalmazdım diye düşünüyorum o yüzden önemli değil
Ben internet yokken biriyle buluşmuştum ve çok güzel çıkmıştı. Hatta ben çirkin olma ihtimalini hesaba katarak buluşma yerinin az ilerisinde beklemiştim. Tabi işe yaramadı yakalandım ama olsun
Bence fotoğrafta güzel çıkan gerçekte daha yakışıklı oluyo hatta erkekler fotoğraflarda daha çirkin cıkıyo maalesef ama kızlar için aynı şeyi söyleyemicem çünkü hepsi shop yapıyor ama yinede çok bi fark olacağını düşünmüyorum güzel olan fotoğraflarda da güzel çıkar
hakkaten erkekler kötü foto çekiyo ya 😂 ben sevgilimle ilk tanıştığımda fotoğrafları daha kötüydü şimdi yine iyi çekiyo ay bi de küçüklük fotosunu atmıştı Allahım 🤣🤣 resmen evrim geçirmiş çocuk
Ne kadar farklı çıktığına bağlı aslında. Eğer cidden sandığımdan çok kilolu, çirkin biri çıkarsa moralim bozulurdu. Belki buluşmada belli etmezdim ama buluşma sonrası kırmadan konuyu iletirdim kendisine.
Olmaz mı yaşamayan 90 lı gençlik yoktur ben arabayı bile eğlence mekanın otoparkında bırakıp kaçmıştım Allah afetsin çok ah etmişti o kız bana hala o ahlar var üstümde 😂 napalım ablacım resim başka görüntü Aşlah affetsin yargılamak için değilde olmazdı yani ne içersek içelim😂
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Görüşmeye gittiğim kızın bende normal fotoğrafları varken, gördüğümde kapalıydı. Buna be diyorsunuz? 2 aydır konuştuk görüştük:)
Korkuyla ne alakası var bu konunun veya empatiyle. Kapalıysa kapalı gibi davran sırf başkasının dikkatini çekmek için açık halini gösteriyorsa biri kusura bakma ben ondan herşeyi beklerim. Şimdi günahını da almayayım belki görüşme zamanında kapanmıştır veya başka bişey ama dediğim gibi öyle sözde kapalıysa diyecek tek kelime bile bulamıyorum.
Tanıdığım ve çok samimi olduğum türbanlı bir arkadaşım kendi içinde çok sorun yaşıyor. Dışlandığını hissediyor, her yerde kapalı açık ayrımı yapıldığını düşünüyor. Aile baskısıyla bu tercihi yapmak zorunda olduğu için ruhsal olarak çok etkileniyor bu yüzden bu kişinin buna benzer bir durum yaşayabileceğini düşündüm. Yargılamak çok kolay anlamaya çalıştım. Asla savunmuyorum. Yanlış olduğu konusunda hemfikiriz. :) Belki de sizin hayat görüşünüzün kendisine uygun olmadığını düşündü ve kendisini gizlemek istedi. Neresinden tutarsak tutalım yanlış. Buluşmaya gelirken bunu kesinlikle söylemesi gerekirdi resmen sürpriz yapmış 🙈
Eski dönemlerde değiliz ki kapalı açık ayrımı yapılsın. Başındaki örtüyü takıyorsan gururla takmalısın. Başkalarından saklamana gerek yok bu durumu. Taktığın örtüden bile çekiniyorsan vay haline senin. En çok dışlanan kişiler lgbt üyeleri onlar bile bas bas söylüyorken sen kapalı olduğunu başkalarından sakındıracaksan senin imanından şüphe ederim şahsen. Bilemiyorum yani Allah affetsin ne diyelim.
Ben inançsız bir insanım ancak arkadaşlarımın ayrımcılığa maruz kaldığını çok gördüm. Büyük şirketler bile iş görüşmesinde bu konuda ayrımcılık yapabiliyor. Keşke söylediğiniz gibi olsa her şey :) Davranışı kesinlikle savunmuyorum ama insanlar yaşamadığı sınavlarla ilgili ders vermeyi çok sever o yüzden kimseyi kınamıyorum, eleştirmemeye çalışıyorum :)
Ben kesinlikle kapalı ya da açık olmasına bir şey demedim. Ama bunu önceden bilmeliydim diye düşünüyorum. Kafasında nasıl bir şey planladığını da bilmiyorum. Zaten ilişki bu yüzden bitmedi. Düşünce farklılığından bitti :)
Bu başıma gelmişti 5 sene önce. Kırılmasın diye akşama kadar gezmiştim akşam mesaj atıp, senden elektirik alamadım dedim. Sağlık olsun nasip değilmiş dedi.
Buluşmam ki ancak çok iyi bir arkadaş olursak görüntülü sohbet ederim okadar fotoğraf daki gibi de çıkmasa bile kafa dengi olduğu zaman nasıl diye bakmam yani 😀
Güzel bir soru.. Nezaketen buluşma günü bu durumu dile getirmem. "Fotoğrafta sen çok yakışıklıydın bu da ne böyle?" demem.😁 Eğer bu durum bağlanma sürecinizi zorlarsa yavaş yavaş geri çekilirsiniz.
O kadar fark olursa da yani ne bilim buluşmam direk ben sizi tanımıyorum der giderim öne lan bari kendine yakın bir arkadaşım foto koyaymis çirkin olması sorjn değil başta yalan söyleyen çok söyler
Çok şükür ki gerçek halim fotodakinden daha iyi ve buluştuğum herkes aynı şeyi söylüyor bu yüzden nema problema, ama karşımdaki kişi nasıl olursa olsun onuda yadirgamam
Fake olduğunu buluşmada öğrendim.. Hani böylede olamaz. O kadar alakasız ki. Ben direkt kişi o kişi çıkmayınca direkt bayssss. En başından yalanmış sonuçta
Yanyanayken bozuntuya vermem eve dönünce beğenmediğimi söylerim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Benzer bir olay yaşadım uzaktan eğitim se kimse birbirini görmemiş benim profil resmim baya iyiydi sinifa gelince erkekler bana bir baktı nir tanesi o kız bu kız mi lan der gibi bakmıştı spsljsjd yerin dibine girmiştim efect yoktu ama fotoğrafta
Tamamen farklı birine denk gelmedim ama fotoğraflarda özellikle güzel gözüktüğü belli açıları kullanan veya kilolu olduğu halde belli olmayan fotoğraflar çekenlere denk geldim