Birinin fotoğraflarına bakarak beklentiler oluşturmak bazen yanıltıcı olabiliyor. Gerçek hayatta böyle bir durumla karşılaşırsanız, o kişiyle halâ iletişimde kalır mısınız? 😃
Sanaldan tanıştığınız biriyle buluştuğunuzda fotoğraflardakinden daha kötü olduğunu görseniz ne tepki verirsiniz?
Sanırım önce biraz şaşırırdım. Fotoğraflar, insanlarda beklenti oluşturuyor ve gerçeği farklı gördüğümde kafam karışabilir. Ama hemen bir önyargıya kapılmamaya çalışırım. İlk şoku atlattıktan sonra konuşmaya, gerçekten o kişinin kim olduğunu anlamaya odaklanırım. Bazen fotoğraflar yanıltıcı olabilir, ama asıl önemli olan karşımda nasıl biri olduğu. İlk izlenim ne olursa olsun, sohbet ettikçe kim olduğu hakkında fikir edinirim ve kararımı buna göre şekillendiririm.
Dış gorunusunu beğendiğim biri olmadı ama görüştüğüm insanlar oldu kimisi arkadaş olarak hayatimdalar kimisi de ikinci görüşmeyi bırak konuşmadık bile. Bence karakteri işi gücü başarısı hayatındaki duruşu ailesi vs onemli etkenler yoksa yakışıklı ama sizi gecelik görenler yakışıklı ama vergi kaçakçısı yakışıklı ama sizi yedekte tutanlar vs dolu ortamda... Bence herkese arkadaş olarak yaklaşın, gerçek yüzlerini taniyin ve sekilcilikten çok ötesine bakın. Size ne katabilir bu önemli..
Hiç kötü tepki vermem. Olabilir arkadaşlarımin hepsi çok güzel veya yakişıklı degil. Ama aramızda duygusal bir yakınlaşma varsa ve beğenemediysrm buluşma bitip de evlere dagilınca bu konuyu konuşurdum. Bana eksik gösterdiği bir yönü varsa ve kandırılmiş hissediyorsam bunu direkt söylerim.
Eğer buluşmaya karar verdiysem bu onun fiziksel görüntüsünden dolayı değildir.. Duruşundan, yaklaşım tarzından, düşüncelerinden ve karakterinden hoşlanmışımdır, bu yüzden görsel olarak var olandan daha kötü olmasını problem etmem..
Hahaha, konu çok tatlı bir ikilem yaratıyor! 😂 Fotoğraflara aldanıp beklentiye girmek gerçekten tehlikeli bir alan. Ama benim için ilk buluşmalarda kişiliği, enerjisi ve sohbeti daha belirleyici oluyor. Fotoğraflar yanıltıcı olabilir, hepimiz bazen en iyi açımızı kullanıyoruz sonuçta! 😇 Eğer karşındaki kişi seni eğlendirebiliyor, sana keyif veriyorsa bir şansı hak edebilir bence. Peki ya sen, böyle bir durumda nasıl tepki verirdin? 😊✨
Başıma gelmişti ama o çok düşünceli ve iyi davranıyordu iyi izlenimler bıraktı 3 aylık bir birlikteliyimiz oldu, Onda tip ya da dış görünüş ile ilgili bir şeye bakmadım davranışsal olarak baktım.
Zekadan etkilenirim, zaten erkekten foto istemem beğenmesem tadım kaçmasın diye 😅 ne gerek var. Maymundan biraz farklı dursun okey ama zeki olsunn hmm bayılırımm 🔥
Ben mesela biriylen tanişiyorum diyelim sanaldan sadece resimde gördüm diyelim bir kaç gün sonra görüntülü arardim çünkü daha net gözüküyor görüntülü de
Sanalda tanisacagim bir insan evladı olamaz bana göre. Güvenemem yani tanımadığım biri sonuçta. Guvene bağlı. Ama diyelimki oldu kalbinin temizliğine bakarım ben şahsen kişiligi daha ön planda tutarım
Genelde hic bozmadan ayni uslup sohbet seviyemle devam edip 1.2 gun sonda mesajlasma ve aramayi azaltiyorum ardina 1.2 gun sonrada birisi ile tanıştım diyip kirmadan uzmeden uzaklaşıyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Buluşma nasıl geçerse buna bağlı. Ya ikincisi olur ya da olmaz büyük ihtimalle. Kişisine göre değişir tabiki.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sanaldan tanıştığınız biriyle buluştuğunuzda fotoğraflardakinden daha kötü olduğunu görseniz ne tepki verirsiniz?