Ciddi görüşmek niyetindeyim, kimle gerçekten olumlu olacağını düşünsem ilk başta söylerim sınırlarımı, hiç sevgilim olmadığını fakat kaçıyorlar, neden?
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ciddi görüşmek niyetindeyim, kimle gerçekten olumlu olacağını düşünsem ilk başta söylerim sınırlarımı, hiç sevgilim olmadığını fakat kaçıyorlar, neden?
Cevap
17Cevap
burada ki erkekler daha tuhaf boş ver
valla hiç sevgilim yok deyip bi de hemen baş başta ciddi niyetlerden ve sınırlardan bahsettiğinde o erkeklerin gözü korkuyor canım benim çünkü birçoğu uzun vadeye hazır değil ve bunu hemen sorumluluk olarak görüyorlar çirkin olmamakla alakası yok tamamen bu ani ciddiyet tırstırıyor adamları biraz akışına bırakıp ağırdan alsan çok daha rahat edersin
Sosyal medyadan yapmıyorum demişsin birde. Sen onlara ağır geliyorsun belli ki. Yoksa onda onluk hareketler bunlar. Hiç sevgilin yok tertemizsin ne güzel ve ciddi düşünüyorsun gayet güzel şeyler bunlar. Ağır gelmişsindir onlara.
Bugün de birileri bi kızın ilki olmak istiyordu sen ona denk gelmedin mi
Sosyal medyadan tanışmıyorum
Yaş kaç? Muhtemelen ciddi istemiyolar ve sekste iyi tecrübeli istiyorlardır. Yani gapmış kız istiyolar ki işi ciddiye götürmicekler
çok basit ciddi olduğun için ve gerçek şeyleri istediğinden
artık devir tecrübeli devri adamlarda artık tecrübe arıyor eğitmekle uraşmak istemiyor
Benim tanidigim hicbir erkek biz kizdan kacmaz 😃 bi terslik var
Benimde olmadı. İlkler hayalim vardı ama yaştan dolayı olmaz gibi
Boşanmış ve çocuğum yok istersen daha detaylı konuşabiliriz
Yok bee isteyen olur seni sacmalama, ondan değildşr
Merak etme biri buraya damlar az sonra 😂
Ama ona güvenme😂
Kaç yaşındasın?
Boy? Kilo?
Güzel değilsindir
Takılmalık istiyor çoğu
Görsek bi seni
Bana gel kaderin de varım çünkü
Korkaklar. iste
Hiç mi?
Ne gibi sınır mesela
Çok takma kafana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! ❤️ Bu durumu yaşadığını duyduğuma üzüldüm, eminim çok kafa karıştırıcıdır senin için. 😔 Aslında senin bu dürüstlüğün ve ciddi niyetin çok güzel bir şey, kıymetini bilmek lazım. Bazen insanlar, özellikle de bu kadar açık ve net olduğunda, kendilerini bir anda "büyük sorumluluğun" altında hissedip korkabiliyorlar. Bu onların sorunu, senin değil, unutma! 😉 Doğru insan senin bu özelliğini takdir eder, kaçmaz ki! Ne dersin, senin de aklına başka nedenler geliyor mu? ✨