+1 yılKanka senle konuşmak testis ister benimde boyum 196 80 kiloyum bana da bir mesafeli davranıyorlar genel olarak bir iki samimi hareketle espriyle bunu yumuşatıyorım sende böyle yapabilirsin bir de 5 dil bildiğini söylemen insanlarda ^ben kimle konuşuyorum aga^ etkisi yaratır onu tanışdıkdan daha sonra söylemen daha iyi oturur yani ilk sıradan birisi gibi arkadaşlık kur sonra sıradan birisi olmadığını akıllarına kazı. Bu arada mesela okurken bile yetişemiyorum aynı anda 2 üniversite okumakda testis ister. Aslında senin seviyendeki insanlara bakmanda yararlı olabilir. Dengi dengine nede olsa. Bir kadın olarak bu kadar başarılı olman 22 yaşında böyle olman gerçekden beni çok mutlu ettin başarılarının devamını dilerim.
02 Yorumla
Soran+1 yılkimseye durduk yere ben 5 dil biliyorum,2 meslek yapiyorum onu bunu yapiyorum demiyorum tabikide. Soruyu sorunca benimle ilgili bi kaç bilgi edinmeniz adına söyledim bunları. Tanıştığım kişi sormadığl müddetce söyleme gereği bile duymam. Hatda Sosyal medyada tanıştıklarıma Yurtdışında İspanyada yaşadığımı bile söylemem. Tamam Eyvallah eskiden Kariyerime odaklı olduğum için pek çok kişi ile sohbet muhabbet etmezdim, ama şimdi daha çok eğlenmeye kafa dengi birilerini bulmaya çalışırım
Benimle konuşmak isteyenler en çokta muhabbetimi sevdikleri için, konuşuyor. Artık iş tanışma kısmlna geldiğinde, onlar sorduğunda cevaplıyorum mecbur.- +1 yıl
Bu kisiler genelde sanal oluyor sanirim sanaldan birini bulmak piyango bileti cekmek gibi bisey sanirim cevrende seni begenen samimiyetine inandigin birilerini beklemen ya da boyle biri varsa senin ona gitmen daha dogru olur
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılArtık egomu kasıyorsunuz ya da konuştuklarınız sizle aynı statüde mi değiller bilmiyorum. Ben 24 yaşıma kadar karşıma doğru biri çıkmadı ve sevgilim hiç olmadı. Boylu boslu biriyim. işimde iyi ama yok yani. Sizi de açıkçası merak ettim, kişiliğinizi.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl5 dil biliyo olman 2 meslek edinmen spor yapman bunlar hep kendi faydana. Guzellige gelince bircok guzel insan gordum gercekten surati felan asiri simetrik manken diyebilcegin tipler ama ruhsuzlar, aura yok annecim. Kimi insan var guzellik algina uymuyor ama yildiz gibi parliyo herkesin icinde dikkat cekiyolar. Bende 1.72 boyunda 58 kilo bir kizim, beyaz tenliyim aura dedigimiz sey zor yakalanan bisey mevzu aslinda senin kendini sevmen o ozguven isildamani sagliyor. Ne yazik ki uzun boylu kizlarin daha zor buldugu da bir gercek.. Bide muhabbetin sarmiyor olabilir, ha bazi erkeklerin niyeti ve yaklasimi farkli oluyor onlar bu muhabbet konusuna aldiris bile etmezdi demek ki onlardan biride karsina cikmamis.
02 Yorumla
Soran+1 yılAlakası yok. Yemin ederim. Kendimle ilgili bilgiyi en sona sakliyorim hep. Eskiden tamam kabul ruhsuz sıkıcı biriydim.2 yıl öncesine kadar. Kariyerime odaklıydım. Hep ders, Hep ders. Ama 2 yıldır hem okuyup hemde eğlene bileceğimin farkına vardım. Konuşmaya başladığım kişiler hep muhabbetimi sevdi. Azar diye bir uygulama var bilmem bilirmisin. orada yayıncı olmadığım halde epey bir takipçim olmuştu. Ve çoğunluğu kızlardan oluşuyordu, yemin ederim sana Erkeklerinde gerçekten çok az bir kısmı abaza ve sapık niyetli takip ediyordu beni. Düşün, Azar gibi bir uygulamada bile sapıklar değilde Gerçekten sohbet muhabbet etmek isteyenler beni takip ediyordu. Binlerce kişi muhabbetimin sardığını, Yayın açmamı söylüyordu. Benle ilgili bilgileri bana sorulmadığı sürece cevaplazdım halada öyle.
Soran+1 yılBu arada Azar sadece bir örnekti. Sadece anlatmak istediğim, gerçekten muhabbetim fazla sarıyor. Sıkıntının o olduğunu düşünmüyorum
Seni kıskandıkları için. Bence kariyerine odaklan, sen zamanı bekle istediğin kişi sana elbette denk gelecektir. Emin ol ki hep diyorum kariyer kariyer kariyer önemli.
02 Yorumla
Soran+1 yılson yılım. Universite bitiyor. Yıllardır zaten kariyrrime odaklanmışım. Ama artık yaş 22 hiç sevgilim olmamış, özel hayatıma daha çok zaman ayırmam lazım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
+1 yılerkekler onca yazının içinde sadece ''22 yaşındayım. Boy 176.56 kiloyum. Spor yapiyorum. Fiziğimde güzel.'' kısmıyla ilgileniyor bir kadının kariyeri umrumuzda olmaz. söylediğin ölçüler doğruysa baya manken gibi kızsın kendilerini sana yetecek kadar güçlü görmüyorlar
11 Yorumla- +1 yıl
güzelin de yakışıklının da ilişki yaşaması zordur çok takılma
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında sen kendin cevabı kendin vermişsin insanlar senin davranışlarını ego daho görüyor olarak görebilir ama sen halbuki kendi hayatında yaşantındasin ama sırf insanlar tarafindan ulaşılamaz görününce böyle geri cekiliyor özgüvensiz insanlarla değil ozguvenli olan insanlarla yakınlaş bence ama genelde özgüvenli olanlarlada olunca üzülüyor bir taraf bir süre sonra
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKeske beni bir tutmasaydin ama neyse 😁
Soran+1 yılanlamadım
Cevap sahibi+1 yılNeyi anlamadın soru sormuşsun cevap verdim cevapta yazmadin buraya ve beni onlarla bir tuttun sana kötü şeyler diyenlerle
Soran+1 yılne alaka olm😅
Soran+1 yılsen gibi cevap yazmadığım çoğu kişi var şu an. Ya görmemişimdir. ya da yazmak için fırsat buıamamışımdır
Cevap sahibi+1 yılAnladım neyse dostum sıkıntı yok
Ya bu söylemler çok tanıdık... Yukarıda yazdıklarının yarısına bile sahip olsan zaten şu an ilişki içinde olurdun. Bu arada çok yönlü olman, dil biliyor olman güzel olduğu kadar 5 dil bilmen de kimsenin umurunda değil nitekim seni işe almayacaklar sadece duygusal ve cinsel partner arayışı içindeler.
11 Yorumla
Soran+1 yılnerden tanıdık?
+1 yılValla net konusacagim bir kadina gore baya uzunsun. Hatta bende 1 cm uzunsun. Yani muhtemelen uzun oldugun icin gorunusun biraz erkege gore sert gorunuyordur
029 Yorumla
Soran+1 yılBen uzun değilim. Sanırım sen kısasın. Ve Ayrıca konuştuğum erkeklerin çoğunluğu 185+ oluyor, ve hemen hemen hepsi En başından boyumu zaten biliyorlardı
- +1 yıl
Al iste. Sen kisasin ne demek ya? 3 metre mi olucaktim? Sidik yaristirmiyjruz niye hemen rekabete girdin
Soran+1 yılrekabete girmedim. Karşılaştırma sen yaptın, bende sana cevap verdim. Türk Statistiklerine göre ortalamanın üstünde bi boyun var rahat ola bilirsin.😅Ben Genel konuşuyorum.3 yıldlr 150 boynda da kızlar bile 180+ erkek arıyor.
Bizim genlerde herkes uzun. Hiç kendimi diğerlerine kiyasda uzun hiss etmedim bu zmaana kadar. O yüzden boy takıntım yok emin ola bilirism- +1 yıl
Ayrica ben orada "bir kadina gore" uzunsun dedim. 5 dil biliyorum diye ego yapiyorsun ama dil bilgisi bilgin yok. Madem yapilan yorumlari begenmiycen ozaman sormayacaksin. Ne biliyim ben senin konustugun kisilerin boyu kac posu kac? Sordugun soruya gore aklima gelen fikri soyledim. Soyledigim fikir icin senden yönlendirme alacak degilim. Konusma uslubuna dikkat et.
Soran+1 yılsaygızlık etdiysem özür dilerim. Sorduğum sorunun cevaplarına tahammülüm var , Fakat tahammül ediyorum diyede küçültücü tavırlarına boyun eyecek değilim. Sorumun mantıklı cevabı boyum değil, eminim. Yinede zaman ayırıp cevap verdiğin teşekkür ederim.
- +1 yıl
Ben zaten raatim. Sen soru sordun ben de sorundan cikarim yapip sana yorum yazdim. Boy takintin var gibi bir iddiam olmadi. Demek istedigim sey uzerine yogunlasmak yerine bana laf sokmaya calisan sensin Allah Allah 😅
- +1 yıl
Mantikli cevabi boyun degil mantikli cevabi senin bu egosal tavrin. Sen 5 dil biliyorsan karsindada gunluk 10 milyon dolarlik operasyon yoneten adam var. Ama cikil senin gibi ego kasmiyorum. ya da biri soruma yorum yapti diye saldiriya gecmiyorum. Sen bu uslubla daha iki dk da benimle tartisiyorsun. Seninle konusmak isteyenlerin ugradigi tacizi dusunemiyorum bile...
Soran+1 yılSana laf sokmaya çalışmadım. Genel konuştum.176 kız uzunsa eğer, o ortama göre tabikide 175 erkekde uzundur. Ben benim bulunduğum ortama göre cevapladım. Soru benim sorum ya hani. Benim ortamım göz önünde bulunur. Sizin oralarda yani Türkiyede 175 erkek uzundur. Ama bizim burada 175 değil erkek, kadın için idealdir. Ayrıca, Boy devede de var. Akıl ne boydadır, ne de yaşta. Şu boy olayını bu kadar yüceltmeniz bile saçma. Bir insana sen uzunsun ve ya sen kısasın diyilince neden hep hakaret olarak kabul ediyorsunuz ki?
Soran+1 yılEgosal tavır? Şakamı yapiyorsun? Hakaret etmediğim halde, Gurur etmedim özür diledim. Hakaret etdiğin halde, teşekkür etdim Saygı duydum.
Zaman ayırıp soruma yanıt verdin diye, Zamanımı ayırıp sana cevap yazdım. Bunu bile yanlış anladın, tartışma olarak algıladın.
Şu konuşmadan çıkardığın sonuç Sorunun benim Egom olması ise eğer, Eyvallah. En doğrusunu sen biliyorsundur. Beni dışarıdan gören sensin, ben değilim. Haklısındır. Teşekkür ederim. Bir psikoloji öğrencisi olarak,22 yılın sonunda senin sayende egolu olduğumu öğrendim. Teşekkür ederim) İyi günler dilerim.- +1 yıl
Allah askina bir de kucuktucu tavurdan bahsetmissin. Sana kim kucuktucu davrandi? Kendini dev aynasinda gormekten vazgec. İletisim yonunden cok itici bir tavrin var. Yorumum net kisa ve gayet guzel bir yorumdu. Ortalam bir kadina gore uzun olmanin verdigi fiziki ve mimik ozelligin nedeniyle erkekler tarafinda asiri ciddi ve sert gorunuyor olabilecegini bu yuzden olabilecegini soyledim. Seni gormedim tanimiyorum o yuzden bunun bir varsayim/tahmin oldugunu ikimizde biliyoruz. O halde Su gereksiz tartismayi neden cikardigini sen biliyormusun? Ben bilmiyorum...
Soran+1 yıliçin rahat edecekse şu var sayımını hiçe çıkarmak adına cevaplıyorum. Çevremdeki erkekler 185+ olduğu için, Ve çocuksu bir yüzüm olduğu için dışarıdan hiç bir zaman Sert gözükmüyorum. Boyum sıkıntı olmuyor
- +1 yıl
Ben sana sorunu ciddiye alip yanit verdim diye tacize ugramisim sen gelmissin hala boy soyle boy boyle. Yahu verdigin bikgiye gore bir cikarim yaptim. Keske cevap mevap vermiyeydim. Resmen devlet sorununa cevirdin. Sanki uluslararasi kriz ya. Ben senin nerede oldugunu ordakikerij boyunnn kac oldugunu nerden bileyim? Hem banane yahu? Neyime gerek oradakilerin boyu? Minicik ufacik seyi aldin ulkeler arasi krize cevirdin.
Soran+1 yılTacizmi?"Ben uzun değilim, sanırım sen kısasın"dememmi taciz? Allah aşkına yukarı çıkıp yorumları sakin kafayla bir daha okusana. Rica ediyorum bir oku. Krize çeviren, benmiyim? Senmi?
- +1 yıl
Afferim varsayimimi hice cikardin. Arkadaslar alkislarin hatunu. Sapp sapp sapp islikk.
Soran+1 yılHatunmu?🤦🏻♀️
Soran+1 yılÜsluptan, Saygıdan bahs eden kişinin son noktada söylediği hitap şekline bak.
- +1 yıl
Sen dedin soru benim olay benim diye. Beni niye katiyorsun? Sevgilimiyiz? Ben olayin neresindeyim onu anlamadim. Boyumun kisaligindan girdin hakarete uzaandin sonrada sinire gectin. Ben ne ara sorunun merkezine girdim?
Soran+1 yılsen "benden 1 cm uzunsun"demeseydin. Konu sana varmazdı. Biz sevgilimiyiz? Ne diye kendinle kiyaslıyorsun?
- +1 yıl
Pazar pazar durduk yere kedi kopek gibi olduk ha (tabiri caiz ise diyorum simdi kedi kopek dedin deme...)
Soran+1 yılkedi köpek tabirini biliyorum, Şizofrenleştin iyice. Söyleyeceğin her kelimeyi tartışma haline getireceğim sanıyorsun. Ama hala anlamış değilsinki, benim tartışmacı bir yapım yok. En başından konuya kendini dahil etmeseydin, buralara kadar varmazdık
- +1 yıl
Hee hatun dedim. Ee ne var avrupadasin diye hatun denilmiyecekmi? Cok "baneeel" ?
- +1 yıl
Cok mu "baneeel" ?
- +1 yıl
Haaahhh bi sizofrenligim eksiktii oda oldu tam oldu. "Hakaret etmeyen" HATUNA bakin heleee
Soran+1 yılhakaret değil. Hastalığına tehşis koydum
Soran+1 yılbedava seans gibi düşün
Soran+1 yıliyilikde yaramio
- +1 yıl
Fizigin ve tenin cok guzel. Cok Hos gorunuyorsun. Ama ses tonunu mimiklerini bilmiyorum. Bunu dememin nedeni sen okadar kisiyle flort ettm ama sevgili 0 dedin. Yani bu kadar bilgiden cikaririm bu oldu. Dogruda olabilir yanlista. Benim amacim senin sorununa yardimci olabilecek bir done verebilmek. Seni ne kirmak neden seni uzmek gibi bir amacim yok. Niye olsunki tanimiyorum seni.
- +1 yıl
Seni taniyor olsam belki yorumum farkli olurdu.
- +1 yıl
Ba ba ba hastalik diyo 😅 kasinma hatunn kasinmaa 😅😅 seviyorsun dimi kavgayi belli belli 🤤🤤
Aşk İlişkileri konusunda 809 cevap paylaştı. Yurdışında yaşıyorsan Türkler ile ciddi ilişki çok düşünme. Buradakilerin aklı fikri seks, takılmak. Yani ciddi ilişki arayıp güvenmek istiyorsan birine oralardan kültürlü yabancılara bak.
02 Yorumla
Soran+1 yılBi kaç Türkle konuşmuşluğum olmuştu. Ama burdan değil, instagramdan. Psikoloji öğrencisiyim, az çok insan psikolojisinden anlarım. Abaz ve sapıklardan uzak duruyorum. Ama yinedee Muhabbet fazla ilerlemiyor, Hepsi bi anda Konuşmayı kesiyor.
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Gayet doğal ve normal birisiniz sanırım fırsat verdiğiniz insanlar cesur değilmiş ben olsam sizinle yola çıkardım kendini bilen bi kadınla çok mükemmel bir yuva kurulur 😊
00 Yorumla
+1 yılSenin gibi eğitimli ve kültürlü birisi çıkmamış karşına. Biz bu kadına ne verebiliriz diye düşünmüşlerdir. Fiziğin iyiymiş bu arada
02 Yorumla
Soran+1 yılhep seçilmedimki. Seçtimde. Eğitimli yakışıklılarda aynısını yapiyor.
- +1 yıl
İlginç öyleyse. Ne iş yapıyosun
Kanki erkekler benden de kaçıyor yaa allah kahretmesin çok mu güzeliz ne bizi kaldıramiyacaklarini anlıyorlar kaçıyorlar 😅
00 Yorumla
+1 yılBelki çok soğuk duruyorsundur. Ben de kendimi son dönemde yalnız hissediyorum istersen konuşalım biraz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Oha o boy ne agam zürafa gibi kız dediğin 1.65 olacak oda en fazlaa ideal tatlı bulduğum boy 1.55.1.60 :)
00 Yorumla
+1 yılDis gorunusunu gormem lazim
Snrada kisa konusma yapar kisiligini cozmeye calisirim
Ona gore cevap veririm00 Yorumla
+1 yılFazla iyisin demek ki, kendilerini sana yakistirmiyorlar anlattiklarin dogruysa
02 Yorumla
Soran+1 yılpeki sence ben yakışıklı, Kültürlü olmayan birisini seçermiyim? Seçtiklerimde aynı tavıra giriyor.
- +1 yıl
Gonul bu nereye konacagi belli olmaz
Sende ki sorun? İnsanlara birkaç gömlek üstün gelmen. Erkek ezilmeyi sevmez
02 Yorumla
Soran+1 yılezmem. Kendileri kendilerini ezikliyor. Sohbet ortasında yanlış bi şey söylüyorlar, düzeltiyorum"Tabi biz cahiliz nerden bilecez"diyorlar. ya da ne bileyim bir tavsiyede bulunuyorum"Biz mükemmel değiliz"diyorlar. Yemin ederim anlamış değilim, neden bu özgüvensizlik ya da neden bana karşı bu kadar yücelticilik
2 dakika göz gezdirdim ve biraz kibirli olduğunu hissettim ki erkekler asla ama asla kibirli kızlarla sevgili olmaz, kırıcı kızlarla olur, üzen kızlarla bile olur ama asla kibirli kızlarla erkekler sevgili olmaz bu gerçekten doğru
12 Yorumla
Soran+1 yılkibirli değilim. Saçma sapan yorumlardan bıkmış biriyim. Bitiğim bi okadarda yorgunum. Kibire gücümün kalmadığının garantisini veriyorum
Al beni yurt disina ben sevgilin olurum valla ciddiyim?
00 Yorumla
+1 yılseni görmeden bilemem çirkinmisin değil misin kilolu musun çılızmızısın
00 Yorumlagüzelsin bilgilisin ve çok fazla şey biliyorsun. Herkes sana yetemeyebilir
00 Yorumlambappe kadar boyun var kim taşıyabilir seni yanında
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıltaşıyamayacaklarını düşünüyorlar ondan dolayı uzaklaşmaları.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl böyle oluyor anlattığına göre mükemmelsin özellikle fiziğin ancak erkekler kaçıyor ilginç ya çok iyilere ulaşmaya çalışıyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 837 cevap paylaştı.
+1 yılSen ruhunu kaybetmişsin bulana aşk olsun :)
00 Yorumla
+1 yılBen seni anladım. Nasıl desem sen onlardan kriter olarak daha üstün olduğundan seni mıtlu edemeyecklerini düşünüp korkuyorlsr bu sebebten kaçıyorlar. Oysaki sen göstriş bıdalası kibirli mükemmelci değilsin anladğm kadarıyla
00 Yorumla
+1 yılGüzel/yakışıklı ve donanımlı olan kişi çoğu kişiye göre imkansız göründüğü için ve hoşlanan kişiler red yiyeceklerini düşündükleri için adım atmaz genelde
00 YorumlaHep dil bilen bir kız arkadaşım olsun istemisimdir yoksa o sen misin🙂 beraber dunyayi gezelim mi ölene dek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılSendeki sorun mükemmel olman bize bakmaz gözüyle geliyolardir
00 Yorumla Karşı cins olsam bu kızı havada kaparım..
01 Yorumla
Soran+1 yıldimi. Güzel olmasam, Çifte vatandaşlık için.
Vatandaşlık için olmasa, Güzelliğim için.
Her ikisi için olmasa bile kariyerim kültürüm için.
Üçüde olmasa bile, neslini ilerletmek için.
Bu dördünüde elinin tersi ile geri itiyorlar. Peki bu erkekler gerçekten ne istiyor?
- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen millete fazlasın o yüzden hanımefendi
01 Yorumla
Soran+1 yılFazlasın nedir ya. Hem güzel arayıp hemde bulunca kaçıyorsunuz. Napalım imkansız gözükmemek için bakımsızmı takılalım?
Gizli Üye(25-29)+1 yılhahahaha bak sen :D o zaman neden gizlisin çirkin değilsen :D
05 Yorumla
Soran+1 yılÇünki olacakları az çok tahmin edebiliyorum.
Cevap sahibi+1 yılEziksin 😂
Soran+1 yılsaol)
Soran+1 yılsende öyle. Gizli olmayan profilinde kendini değilde, Arabanı paylaşıyorsun) Ne o, Arabanın fiyatı senden dahamı pahalı?
Nike bak, Şehzade Selim?
Ayyaşın tekini nick olarak gösterecek kadar azmı seviyorsun kendini bay Ezik?
Cevap sahibi+1 yılVaroşcum o şehzade selim ya I. Selimse m a l eşşek iki niye arabamı paylaşmıyım sende olmadığı için zoruna mı gitti varoş burada gelip ağlama git odan da ağla varoş seni 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılHımmm. Seni tanımak lazım...
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı. Fazla ulaşılmaz gözüküyorsun anladığım kadarıyla😊
00 Yorumla
+1 yılKaçsın boş ver sen onları.
00 YorumlaYa cirkinsin ya da çok güzelsin ikisinden biri
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılboyun benden 1 cm uzun olmasaydi sana yürümeyı dusunurdum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBoyun iyimiş maşallah
00 Yorumla Ben ne zaman kaçtım kız senden 😎
00 Yorumla
+1 yılGel güzelim bi tanışalım bakalım oluru neymiş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana biraz abartı geldi
06 Yorumla
Soran+1 yılniye
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin niye olduğunu
Soran+1 yılbilsem sormazdım
Cevap sahibi+1 yılÇok naif bir insansın biliyor musun 🥺
Soran+1 yılsende çok alıngan birisisin
Cevap sahibi+1 yılEvet öyleyim ben de senin gibiyim hiç sevgilim olmadı, tuhaf karşılıyorlar ama bu işler nasip kısmet ki napalım yani
Gizli Üye(18-24)+1 yılBoyun uzun ya ayak numaranı 40 sanmıştır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHemen evlenmeliyiz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenle tanışmak isterim hanım efendi🌺🌹💐
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Keşfedilmeyi bekleyen cevhersin sen
😉00 YorumlaAuran düşüktür düzeltmen lazım
00 YorumlaBen yürüseydim sana tersler miydin
04 Yorumla
Soran+1 yılsen az önce bana özelden mesaj atdln😂Böyle saçma sapan bir uygulamadan yürüseydin büyük ihtimal ciddiye almazdım. Bu yüzden de terslemezdimde
Soran+1 yılnasıl biri olduğunu bilmiyorum. Karakterin bana uysa, Neden olmasın..
Sende hoşlandıgın biri olusa git yazıl nolcak
06 Yorumla
Soran+1 yılseçilmişde olsam, ben seçmiş de olsam bir zaman sonra Yazmıyorlar. Çoğu iyi niyetli, Benim zannımca sapık vr ya abaza olmayan kişiler konuşmak için defaıarca mesaj bile atdı. Saygı çerçevesinde. Kabul ediyorum. Zamanımı ayırıyotum. Konuşuyoruz. Tanışıyoruz. Sonra Pat diye,"Bağlanmaktan korkuyorum, Zaten imkansız "diyip gidiyorlar. Hayır, Bağlan lan evleneriz dediğim bile olmuştu😂O derceye geldim. Ama işte bitio. Sevgililiğe bile varmıo
- +1 yıl
Sen böyle anlatınca bende şansa denemek istedim bi an dldmdls valla sanki üzerinde şanet var korkudan gelmiolar anlamadım ama illaki doğru kişi karşına çıkıcak yani ben hep buna inanmışım doğru kişi bir gün karşımıza çıkar diye nerden oldugunu nerden çıkıcanı bilemeyiz tabi ne demişler sabreden derviş muradına ermiş 😂
Soran+1 yılbenimle aynı fikirde olan birini bulmak güzel😅Yıllarca çoğu kez söyledim. Üzerimde bir lanet var, sevilemiyorum. Babam bile sevmemiş, Kızını bırakıp gitmiş. Daha 6 yaşımdayken başlamış bu üzerimdeki lanetin etkisi. Hayata inat ayakta kalmaya çalıştım, Pek sevmeye sevilmeye zaman ayırmadan kariyerime odaklandım. Sevdiğim bi çok kişiyi kaybetdim. Şimdide sözde mükemmel olunca bile Sevilmeyince, insan daha iyi bi farkına varıyir herşeyin.
Soran+1 yılderdi veren Allah sabrınıda veriyor. Böyle düşününce bende diyorum arada kendime, iyi sabr etmişim. İyi dayanmışım. Ama işte, Mötivasyon sözümde bu. Sen nelerin üstesinden gelmişsin, bunamı üzüleceksin😅
Yardımcı olmak konusunda, Cidden düşünmüş olman bile yeterli) Saol. Teşekkür ediyorum yorumun içinde, Yardımcı olmaya çalıştığın içinde) Allaha emanet.
5 dilmi biliyorsun
020 Yorumla
Soran+1 yılevet. Türk değilim. Bildiğim dillerden bir taneside Türkçe
Soran+1 yılGürcüstanlıyım.
Soran+1 yılhayır, İspanyada
Soran+1 yılokuyorum
Soran+1 yılyazdığını görmedim kusura bakma
Soran+1 yılhayır
Soran+1 yılİtalyancada bilmiyorum
Soran+1 yılAzeri. Türk. İspan. İngilis. Gürcü. Rus. Pek kullanılır bir dil olmasada birde Katalanca
Soran+1 yıl22. Neden bu sorular?
Soran+1 yılhayır. İyi günler
Allah kahretsin fazla muhteşemsin.
00 Yorumla
+1 yılSorun belki de sen degilsindir
00 Yorumla
+1 yılBelki fazla guzelsindir ya da dominat
00 YorumlaBüyük gelirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnlar bilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılImkansizsin mi
🤣00 Yorumla
+1 yılKendilerine sor
12 Yorumla
Soran+1 yılsordum knk. Bağlanmaktan korkuyorum. Zaten imkansızsın. Kesin sevgilin vardır gibi mantıksız cevaplarla karşılaştım
- +1 yıl
Yalan bence
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılSence neden olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIlgjnc ya
00 Yorumla
+1 yılBelki yakınızdır
00 YorumlaGörmek lazım
01 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026