arkadaşlar bir sorum var .neden hep beğendiğim erkekler benden kaçıyor?bu hep böyle oldu hani tipimde güzel dışarda herkes döner bakar ama ilişkiye gelince ya kısa sürüyor yada hiç başlamıyor .bunalıma girdim özgüvüvenim sıfır .
Cevabın nedir?
bence sende bir sorun yok beğendiğin erkeklerde sorun var tipin güzelmiş bir erkek yanında hoş güzel bir bayan olsun ister senin ağırlığını kaldıramıyorlar belkide sende özgüven sıfırsa bende nasıldır kim bilir yanlış düşünüyorsun sen kadınsın istediğini yaptırabilirsin biraz özgüven hemde çok
21 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yıl20. sn de kocan olacakmış gibi davrandığın için olabilir mi?
812 Yorumla- +1 yıl
konu kapandı
mod soruyu kitle - +1 yıl
(Y)
- +1 yıl
ŞDSFLAŞDSLFŞASDLFŞASLDF
- +1 yıl
biri beni yerden kaldırsın jhdqkwleşjdk
weqd - +1 yıl
ağlama melis
- +1 yıl
sakin ol melis
beğenmiş olduğun erkekler, vakit geçirelim mantığına sahipse ve sen de vakit geçirme olmasın adam akıllı birşey olsun derdindeysen, dolayısıyla istediklerini onlara vermiyorsan kaçarlar. Beğendiğin erkek profilini gözden geçir bence..
211 Yorumla
Onlara karşı beslediğin duygular ve değişen hormanlar itici olmanı sağlıyor olabilir.Böyle bir durumda sakin ol kendine gel öyle adım at.Karşındakinin de sadece insan olduğunu unutma verdiğin tepkiler itici gelmiş olabilir.
05 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
27Cevap
Güzel bir kızsan erkekler seni gözünde fazla büyütüyordur. Beğenip ilişkiye girmek istediğin erkeğe ilgi gösterince erkek "vay be, bu kız bile bana hasta" diyordur. Normal şartlarda seninle kendine hiç şans tanımayan adamın egosuna tavan yaptırıyorsun. Egosu tavan yapan adam da "bu kız olduysa bundan daha güzelleri de olur" der (genelde olmaz). O güzel kızı reddetmek kendini daha güçlü hissettirir. Kısa süren ilişkilerinde de benzeri durum var. Adamın beklediğinden fazlasını veriyorsun, kendini bir halt sanıyor, o gazla başka denizlere yelken açıyor.
Güzel bir kız değilsen ve sadece kendini öyle sanıyorsan yorumum yine benzer olacak. Adamların üstüne çok düşüyorsun. Ama bu sefer adamlar egolarından değil, bunaldıklarından uzaklaşıyorlar.
Her halukarda tavsiyem, kendini biraz geri çek. Kız arkadaşlarınla takıl, eğlen. Hayattan zevk al. Seni beğenen senden çok çaba harcasın. Erkeğin çaba harcayınca ilişki daha sağlıklı oluyor.50 Yorumla
+1 yılaynı şey benimde başıma cok geliyordu.biyerde bi yanlış var onu bulman gerekiyor diye düşünüyorum.ben mesela cok üztüne düşüyordum arıyordum sürekli ben arardım herşeye tamam evet buluşalım derdim.kaçan kovalanır hesabı.uygulamalısın. :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılA - çünkü onları boğuyorsun,
B - kolay kadın değilsin
C - başak yada boğa burcusun
D - frekansında sorun var ( bu şık aslında c şıkkının alt kategorisi)
E - güzelsin ama hanımefendisin seksi değilsin32 Yorumla- +1 yıl
c şıkkı seninki duygusuzsun
belkıde hersey guzellıkte bıtmedıgı ıcındır... sakın yanlıs anlama kısılıksız demıorum sadece onların bekledıgı kısılıkte bırı degılsındır :))
312 Yorumla
+1 yılTipin güzel olabilir , güzel giyinebilirsin çekici olabilirsin , ya sıkıcıysan :((
41 Yorumladısardan fazla iyi güzel görünüyorsundur. erkegin beklentisi yüksek oluyordur. seni tanıyınca cekip gidiyordur...
05 Yorumla- +1 yıl
arkadaşım iki kişi be herkes değil öyle bir demişsin ki herkes kaçıyor sanki .üff sana laf anlatmayacağım benim içimde dışımda dolu valla şöle bir düşündüm ki aslında beni kaybeden düşünsün ben değil .iki dili ana dilim gibi konuşuyorum .kültürlüyüm .okumuşum .güzelim hemde .kendileri bulsunlar bakalım benim gibi öyle gelsinler
Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı. bence herkes sevgilin olduğunu düşünüyor, o yüzden yaklaşmıyor... :)
114 Yorumla
+1 yıltipin güzeldir herkes döner bakar da, neden bakar. nasıl giyinirsin görünüşün nasıl bi de o da var.
013 Yorumla- +1 yıl
şu kadarını söyleyeyim, iyi bi giyim iyi bir tasfiye mektubudur. ama giyinirken tahriğe yol açılmamalı... düşün anlarsın.
- +1 yıl
o zaman üslup sorunun var. (irdeliyorum ki doğru yolu bulalım değil mi?)
- +1 yıl
o zaman vücut dilini iyi kullanamıyorsun...
- +1 yıl
vücut dilini geliştiren eğitim setleri var 3B gibi. memleketimde vardı. yanımda olsaydı kopyalayıp sana gönderirdim. ama bulunduğun yerleşim yerinde mutlaka benzerleri vardır. araştırırsan bulursun. geliştirirsin kendini daha emin adım atarsın.
- +1 yıl
2 sene vücut dili psikolojisi aldım, çok işime yarıyor:)
- +1 yıl
hem karşındakini okuyorsun hem kendini belirleyebiliyorsun. unutma, vücut dili konuştuğundan 9 kat daha etkili...
Ozgunenin sifir olsa tipim guzel demezdin.
Bi parca kalmis sanki.
Ayrica cekici bulmuyor olabilirler.121 Yorumla- +1 yıl
"Senin istediğin erkekler" her şey bunun içerisinde saklı. Kim bilir kimi istiyorsundur.
- +1 yıl
Caps verin, bize yarasın.
- +1 yıl
ahaha @soran bi sevişte kendine gel ya bu ne sinir:D
Çarpık bacaklım<3
kesin bişi vardır, erkeklerin bi kızdan kaçması normal değil.
02 Yorumlakendine guven taKma canim yHaaa asil sorun belki oNlardadair yada bi dusun neden deee
09 Yorumlabenim erkek kardeşimde aynı seyı düşünüyo oda ah mı aldım da bu hale geldim diyor.tanıstırım sizi istersen :)
011 Yorumla
+1 yılÇok ilginç,erkeklerin sana teklif etmesi lazım aslında,kaşarları kızdan bile saymıyorum
16 Yorumla- +1 yıl
Karaktersiz adamlar gibi geldi bana
- +1 yıl
gençliğini yaşayamamışlardır
+1 yılÇevrendekilerimi bıktırdın mı kendiden. Uzunum derken boyun kaç.
07 Yorumla- +1 yıl
gereksiz yere kalp kırma derim. anlayışlı ol gerisi gelir.
- +1 yıl
hadi hayırlısı dügün davetiyesi isterim.
- +1 yıl
Farklı bir cevap bekliyodum. Helal sana kız
Ya konuşman ya da davranışlarında bir ofsaytlık var demek .
04 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılburda sana yardımcı olmaya çalışacak bir sürü kişi bulabilirsin
10 Yorumla
+1 yılevet işte sana fırsat ben bir erkek olarak senden kaçmıyorum senle tanışmak istiyorum
02 Yorumla- +1 yıl
al işte ne oldu püff diyosun yaa belkide aradığın benim sen beni gördünmüki hemen püf diyorsun
+1 yıldemekki sen seçicisin erkekler değilde sanki sen beğenmiyor gibisin
02 Yorumla- +1 yıl
valla bunu anlayabilmem için benimde senle tanışmam lazım :d
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence sen bi rezsim koy da biz karar verelim nasıl olduğunu .eğer hakkaten güzelsen çözcem olayı
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgörünmüyo resim flan cicim
güzelsen, sorun senden bişeyleri alamadıklarıdın seni görsem cevabını daha rahat verirdim ;)
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende senin gibiyim gel tanışalım belki birbirimiz için yaratılmışızdır:))))
02 YorumlaBurdayım kaçmıyorum :P :)
01 Yorumla
+1 yılSevdim sevilmedim seveni sevemedim sendromu
16 Yorumla- +1 yıl
Hep tek yasadim bunca sene kimseye ihtiyacim olmadi.Belli bir sure sonra sende takmayacaksin inan
- +1 yıl
31 senedir kimse olmadi hayatimda ne takarim ne sinir olurum.peki sen kac yildir yanlizsin
- +1 yıl
Hayirlisi olsun.
dişilk bir gün kişilik 1000 gün demişler
11 Yorumla
+1 yılbenimde kısa sürüyor
lakin bunu kendine yorma01 Yorumla
+1 yılsende bi sorun yok
ruh2zini bulamamışın01 Yorumlabelki senin beklentilerin fazladır ..
01 Yorumla
+1 yılşeytan tüyü eksikmiş demekki:)P
16 Yorumla- +1 yıl
herşey görsellik değil..
- +1 yıl
sessiz olmak ve sampatiklik bir birine uyan karakterler değil bir kere:)eğer sessizsen sana sempatik diyenler yalan söylüyor:)
- +1 yıl
neyse kolay gelsin:)P
- Aşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılcevabı cümlenin sonunda vermişsin
00 Yorumla korkuyorlardır yırtıcı olma :)
04 Yorumlamonica geldi herkez siperlere
01 Yorumla
+1 yıldemek ki çok çirkinsin
01 Yorumla
+1 yılsende degil o zaman erkeklerde bir sorun var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseni beğenmiyorlar demekki
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılseni belki o tarz bir kız olduğunu düşünüp senle o yüzden ciddi bir ilişki kurmuyorlardır ozaman
+1 yılfizik nasıl
06 Yorumla- +1 yıl
kızıl saçlı beyaz ten güzeldir
- +1 yıl
ya kısmet bu işler belkide red edileceği düşünüyor olabilirler
- +1 yıl
kızıl saçları ben çok beğeniyorum benim ilgimi çekiyor çarşı bazen gezerken 167 170 cm aradında hafif balık etli beyaz çok hoş geliyorlar eminim sende öylesin resim olsaydı bakardım
- +1 yıl
öz güvenin iyi demekki ret edilmekten çekiniyorlar
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği