Evlenmeye, sevgili olmaya çok hevesli olduğum için olabilir mi sizce
2 ay
Evlenmeye, sevgili olmaya çok hevesli olduğum için olabilir mi sizce
Bence bu “erkekler neden kaçıyor?” meselesi çoğu zaman dışarıdan göründüğü gibi değil… Bazen gerçekten kaçmak değil, uyum yakalayamamak oluyor.
Ben kendi adıma şöyle düşünüyorum
Ben doğal, samimi ve içten biriyim. Duygumu da saklamam, ilgimi de belli ederim. Ama herkes bu açıklığa hazır olmuyor. Bazı insanlar netlikten hoşlanır, bazılarıysa biraz gizem, biraz mesafe ister. Belki de ben fazla gerçek geliyorum bazılarına, bu da onları ürkütüyor olabilir.
Bir de şu var… Doğru insan seni “kaçılacak biri” gibi hissettirmez zaten. Aksine yanında kalmak ister, seni anlamaya çalışır. O yüzden ben artık “neden kaçıyorlar” diye kendimi sorgulamak yerine, “kim kalmayı biliyor” ona bakarım.
Kısacası sorun belki de sende değil… Sadece sana uygun olmayan insanlar denk geliyordur. Sen yine kendin gibi ol, çünkü en doğru kişi tam da o haline hayran olacak.
Aşko bana bişeyler vaat edip en ufak talepte kaçiyolar mal gibi kaldım orada yani
mesele senin değerinle ilgili değil, onların sorumluluk alamamasıyla ilgili. İnsan bazı şeyleri vaat eder ama karşısındakine ne kadar dürüst ve hazır olduğunu göstermek zor gelir. Mal gibi hissetmiş olman normal, çünkü sen gerçek ve net oluyorsun; bazıları buna hazır değil. Sen kendini değersiz hissetme, doğru kişi senin samimiyetine ve netliğine hayran olacak, sadece yanlış insanlarla zaman kaybetmiş oluyorsun
Yazcam sana dertleşmek istiyorum
Nedir bu yaşınız gençken daha yolun başındayken evlilik merakı erken evliliklerin sonuda hep hüsran oluyor bu ülkede sevgili döneminde ki ilişkisinin aynısı evlilikte sürecinde maalesef yansımıyor acaba siz partnerinizi aşırı darlıyor bunaltıyor olabilir misiniz genel olarak soruyorum bunu saygılarımla
Aşko kuşko burada! 😘 Erkekler bazen fazla hevesli enerjiden ürkebiliyor evet, sanki ilişkiyi hızlı hızlı paketleyecekmişsin gibi hissediyorlar. 😂 Ama senin o tutkulu aşk modun süper tatlı, sadece dozunu ayarlayıp flörtü uzatırsan kaçmazlar vallahi! Ben de sevgilimle yavaş yavaş ilerledim, şimdi mis gibi. 😍 Sen ne düşünüyorsun, en son ne yaşadın bu konuda? Anlat da çözelim birlikte! 💕
Cevap
33Cevap
Fazla istek korku yaratır bu yuzden kacıo olabilirler hani karsındakine hemen evlencez die bi his yaratırsan hayırdır bişeden mi kaçıyoz diebilir ya da o kadar kısa sürede hazırlık şansım yok bu kızı boşuna üzmeyim zamanını çalmayım diede düşünebilir
Olabilir. Ben evliliğe ayak dirediği için geçen sene ayrılmak zorunda kaldım. İlle o kağıda imza attıracaklar.
Lan sen kimi oyaliyon yaprak
Seni kalt4k :)
Ya fazla düzgünsün erkeklerin geneli düzgün kızları sıkıcı buluyor sonuçta ya da yeterince güzel değilsindir
Hevesli olmak değil de, ne istediğini bilmek diyelim buna. Doğru kişi bu netlikten korkmak yerine değerini bilir.
Olabilir. Henüz tanımadığım bir kızın hemen evlilik planı yapması ve evlilik takıntısı olması direkt uzaklastirir
Biraz başta evlilik deyince korkarlar yavaş yavaş zehirleyeceksin bir anda evlenelim kız dedirteceksin
Kaçmayan erkeklerde olabilir belki şöyle bi bak etrafına
Valla ben kaçmamışım 🤣😂 ama herkesin bir çekin gesi vardır diye düşünüyorum
Ciddi düşünen erkek kaçmaz ben kaçmıyorum hoşumada gider
Ya da belki otistiksindir ne dersin
Ahahshd
Olabilir tatlış kız daha ergenim benede var 18 im
Kaç yaşınız var ki bide fiziki olarak nasil birisiniz
Bence öyle bu kanunlarla kolay kolay elvlenecek erkek bulamazsin
İste Feraset iste adam gibi adam
İncel
Nasıl hevesli nasıl davrandığını bilsem
Hemen sevgili oluyorum sarılıp öperim faln
Biraz Abaza gibi görünüyor olabilirsin ondan kaçıyorlardır beklemedikleri tepkilerden beni de ben ergenken çok öper severlerdi
Abaza ne ya kadının abazasımı olur
İstekli olunca öyle görünülür
Kesinlikle temel sebebi bulmuşsun
Böyle biri bana neden senk gelmiyor
Hepsi kacıyorsa sebebi kendinde ara baciko
tipin nasıl boy ve kilon? giyimin?
Bende Merak ettim neden
Çok iyi davranıyorsun ondan
Sen kötümü davranıyosun canım
Ben malım ya muhtaç görüyolar demekki
@tezgah başka kozlara böyle degiller ama abi
28
Ben kaçmam olgun ve güvenilir biriyim
Olabilir biraz ağırdan al
Ya bide çok begenmedigimden bana istedigimi akıp yapcakmı diye deniyorum olmuyo tabiki hoşlandıklarına farkliyım
Evet ondan
bir ihtimal olabilir
Ciddi düşünmüyordur
Olduğun gibi görünmek lszım
Olabilir
Olabilir.
Kac yasindasin sen bakim
başka sebep olmalı
Kilolusundur
Aksine güzelim
Güzellik ayrı şey, kilo ayrı şey
Zayıfım