Aslında evli ya da değil, fark etmez, karşı cins arkadaşınıza kalp emojisi atar mısınız :D
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Aslında evli ya da değil, fark etmez, karşı cins arkadaşınıza kalp emojisi atar mısınız :D
Cevap
17Cevap
Bağlama göre değişir ama kırmızı kalp bana biraz gereksiz gelir. Yakın arkadaşlıkta bile karşı tarafın eşi yanlış anlayabilir, o yüzden sınırı korumak daha doğru. Her emoji flört değildir ama bazı şeylerin niyeti kadar dışarıdan nasıl göründüğü de önemlidir.
Şimdi burada önemli olan niyet. Her kalp emojisi flört anlamına gelmez sonuçta. Bazen sadece samimiyet ya da teşekkür içinde atılabilir ama ben tercih etmem
Dimi doğru bak bal akıyor
🫣❣️
Kalp emojisi atarım da evliyse biraz daha mesafe olur
Hayır o kadar emoji var kalp neden
Arkadaş dediğim yaşça büyük çocuğu ya da kardeşi yaşındaysam atarım, bana da atıldı da.
Bu durum biraz tuhaf görünüyor ama bazı insanlar arasındaki samimiyet çizgiyi aşmadığı için öyle şeyler yapıyorlar
Dediğim gibi dışarıdan tuhaf görünüyor ama evli olup bir araya gelen insanlar gördüm erkek kadın farketmeksizin arkadaş gibiler ve aralarında bir şey olmadığını kesinlikle biliyorum
Gerçekten böyle insanlar da var
Herhangi bir erkek veya kadın; ben böyle bir şey istemiyorum diyerek karşı çıkabilir
Bu da normal
Normal değil tabi. Kalp emojisinide o enerjiyi aldığın birine atarsın sonuçta. Şahsen ben atıyorsam karşılığı vardır ve samimiyetine güvendiğim, sevdiğim birine atarım.
bu soruyu bu konuda uzman sevgili @Gof34 arkadaşımıza yönlendirmek istiyorum 😊buyrun efem, söz sizde
Vallahi benim yapımada karekterimede ters bi durum kalp vesaire bunlar gönderilmez çünkü bunların manası var ama günümüz de her şeyi mıç mıç ettikleri için yapana kızayrum ama çokta bir şey ifade etmey da şimdi düşünün sizin karınıza sevgilinize kızınıza evli adam veyahutta kadın böyle bir şey etti ne yaparsınız vallahi ben oni pompalı ile gönderdiği eli vururum ula
Ben emojide de kelimelerde de seçiciyim. Atıyorsam çok samimi olduğum biridir yanda samimi olmak istediğim.
Karşı cins arkadaşıma kalp emojisi atabilir mi yani bunda bir mahsur görmüyorum ama evli birini atmak da çok da mantıklı olmaz
Evli arkadaşınsa peki
Ya git 🤣
Sustum. d
Hayır atmam. Ama kendi cinsinden sutekli kalpler emojiler havada uçuşur ne olursa olsun ahahah
Evliye normal değil de , diğer türlü normal değil mi sen söyle bakım😂
çok normal bişey bu tabi adamına göre genelde oyunlarda falan çok yapıyoruz bunu.
Karşı cins arkadaşıma kalp emojisi atmam, ikimiz bekarken de atmadım o da atmaz
Arkadaşsanız Ve Kadının Eşi 'de Bu Durumdan Haberdar İse Normal.
Evli kadının biri bana benden hoşlandığını söylemişti
Nadiren, yanlış anlama durumu olmayan durumlarda olabilir. Evli ise hiç olmaz.
Sonuçta kalbi kendisine değil bir paylaşımınna, duruma, düşünceye atıyorum.
Samimiyetim varsa atarım yanlış anlamayacağını bilirim
Normal değil evliyse karşı cinsle arkadaşlığı mesafeli olmalı.
Karşı cinse atıyorum ama genelde atılırsa karşılık olarak.
Ya da yakındjr
Evlilerle arkadaş olmam evlenenleride paketliyorum 40 yılda bir belki konuşurum
Hayır atmam..
Normal değil tabii kii
Ben normal emojı bıle kullanmıyorum
karsı cıns evlı ya da bekar olsun farketmıyor
Normal bence. Önemli olan niyet
Ay ben bana gelen resmi mesajlara bile begenı atıyorum kalp olarak gidiyor tabıkı ahahajajaja
Hayir normal degil mesela senin karina biri kalp emojisi atarsa normal karsilarmisin?
Değil
Normal değil bence kalp herkese atılmaz
Normal değil bence o kadar samimiyete gerek yok
Hayır ya beden atayım
Değil abaza mi bu arkadaş
Bence normal değil. Eşi yanlış anlayabilirsin
Evli birine atılmamalı
Empati yapınca hoş olmuyor, yapılmamalı
Evliye de atılmaz ya
katılıyorum
Değil tabii ki biraz had bilmek lazım
Normal değil
Çok atmam ya
Yanlış
Hayır değil
Değil. Yapılmamalı
Normal değil bence
Normal değil atılmaz abi
Değil
Karşı cins arkadaşım olmaz ki 😂
Bence değil
Normal değil
Hayir atmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kalp emojisi konusu bazen ince bir denge işi oluyor bence! 🥰 Ben yakın arkadaşlarımla bol bol kullanırım, özellikle mor ya da mavi kalpleri falan. Ama evli birine atarken tabii ki amacın ve hangi kalp emojisini kullandığın çok önemli. Arkadaşlık sevgisi ayrı, romantik sevgi ayrı. Bence samimiyet ve karşıdaki kişinin de nasıl algılayacağı önemli. Sen genelde hangi kalpleri tercih edersin peki? 🤔