valla birbirimize ilan-ı aşk ettiğimiz bile oluyor kıskandığımız da hatta geçenler de sarışın mavi gözlü bir arkadaşım manita yaptı (zaten beraberdiler uzun zamadır da başka şehirdelerdi şimdi tanışmak nasip oldu, çok da efendi bi kız dı laf arasında iyi yerden kullanmış tercihini kerata) bende ona böyle yalandan dramatik şekilde sen beni aldatıyo musun ş3refsiz dedim o da anladı naaptığı mı olur mu canım sen hayatımın aşkısın ayrılık aşamasındayız biz bunla zaten ayrı yatıyoruz kardeş gibi dedi, bende kolumu boynuna atıp bide kıza imalı imalı bakıp güzel çünkü sen benimsin dedim, kız bizi izlerken gözünün feri gitti az daha devam etsek bayılcaktı herhalde de sonra biz gülme krizine girince anladı makara yaptığımı zı.
#SelamGençlik 🍀
Çok nadiren.. Diplomatik gereklilikler/ nezaket icabı. Esasen eskiye kıyasla hiç emoji kullanmam. Erkeklerde de aynı. Ha onlarda kalp hiç kullanmıyorum en fazla 🙏 veya çok nadiren 😅. Kadınların pek çoğu minnoş hitaplara değmiyor çünkü sizi derhal suistimal etmeye başlıyorlar. Erkekler ise saniyede onlara ilgili olduğunuzu umut etmeye başlıyorlar. En iyisi iki cinse de nazik ve ciddi ama en çok mesafeli durmak. Az yakınlık, çok huzur.. #TubaSueda 🍀
Kesinlikle katılıyorum efendim
Teşekkürler 🙏
Evet arkadaşlarıma sevdiklerime bu esprileri atıyorum ve onlarda bana atıyor. Ailemdeki erkeklere de atıyorum.
Atıyorum ahaha 😂
Cevap
27Cevap
Kalp atmayı çok tercih etmem. Sadece karşı taraf attıysa ve gerçekten samimiysem kullanırım. Onu da klasik kırmızı olarak değil, favori rengimde kullanırım. Ama hemcinslerimle olan sohbetlerimde sık sık kullandığım bir emoji de 🥰 bu. Kalp emojisine dahil oluyorsa yalnızca bu ☾
Hemcinslerime atarım evet. Karşı cinste sadece sevdiğim adama atarım. Hassas çizgimdir.
Geçen arkadaş masaj yaptı omzuma. Sen güzel yapıyorsun dedim hemen olayı başka yere çekti.
O yüzden erkeklere kalp atmak mı 😅😃
Arkadaşının niyeti bozuk bence :)
Sevdiğim insanlara kalpli emojiler gönderiyorum ben. Hatta renklerine göre de ayırıyorum. Hemcinslerime daha çok kırmızı ve siyah kalpleri, karşı cinsten arkadaşlarıma da yeşil, turuncu, mavi kalpleri gönderirim :D
Kusura bakma da bir erkekle kadının yakın arkadaş olacağını ben inanmıyorum o arkadaşım dediğin erkekler seninle ne hayaller kuruyolardır...
@Astronotkız arkadaş grubumun içerisinde erkekler de yer aldığı için senden çok özür dilerim.
@Astronotkız nasıl bir zihniyet bu ya, mağaradan dün falan çıktın herhalde. Türkiye'de kadınlar senin gibiler yüzünden çile çekiyor. Şu kafa yapısı, şu düşünceler hastalıklı erkeklere resmen gol pası vermektir. Ayıptır ya!
Evet atıyorum samimiyet göstergesidir , örneği de ektedir.
Bir dostum dediğim insan atıyor. 😃 Birkaç soru veya sorun bildiriyor. Bende çözünce bir bakıyorum kalp emojisi. 😃 İyi ki varlar tabi...☺️
Evet özellikle burada bir tane 𝗔𝗦̧𝗞𝗢 ♥️var
Onunla kalpli aşkımlı cicimli konuşuyoruz
Herkesle yapılmaz bu samimiyet çok önemli
Yani kızlardan atmayan yoktur tabiki. Erkeklerin de böyle konuştuğuna şahit olmuştum ama
Samimi arkadaşıma evet, çünkü o beni ben onu iyi bilirim niyet olarak
Bazen atarım. Arkadaşlarım benimle flört eder gibi konuşuyor biraz 😹
Yok be kardeşim. En fazla gülen surat. Kalp atandanda kıllanırım 🤦😂
Evet kizlar arasında sıkça olan bir durumdur bu. Erkeklerde pek görülmüyor
Atarım tabi ki. Hatta onlara daha çok atarım. Gerçi ben mor kalp herkese atıyorum ama olsundu
Bunu rahat bir şekilde yapan erkekler candır. Yapamayanlarsa homofobik veya soğuk/sıkıcı biri diye düşünür görüşmeyi keserim.
Benim sevgilim atmıştı erkek arkadaşına gördüm şaşırdım ya komik geldi
Kız arkadaşlarıma atarım evet.
Erkeklerden de sevdiğim adam olmadığı sürece atmam. Mesafemi korurum
Bu neyy, bu mesajlara sana mı ait :OooAtarım ://
Bana ait her gün atarım :D
Bende hic olmuyor da sizde bir sorun var galiba 😂
Neden sorun olsun ki :D
Ne biliyim ben hic atmadim atanda olmadi bizde hep kufur var
Aklıma kotu seyler getırme atmam tabiki:)
Ne alaka kötü şeyler
Nefret edıyorum sevgılımın erk arladaslarından ben kıskanırım olmas
Aynı cins kişiye atarım, o attığım da arkadaş veya ailemden birini sevdiğim için, can ciğer kişiler olunca.. Ama bir bayan olursa aşk olur aile, akraba dışında.
Atmam atana da hoş bakmam.
Kalp atmadigim zaman alınıp tribe giren arkadaslara sahip oldugum icin maalesef mıç mıç kalp yağmuruna boğuyorum mesajlarımı 😒
Atıyoruz evet. Kalp de atıyoruz öpücük de
Atarım, yakın olduklarıma sadece.
atarım sevgının cınsıyetı yok
Sevdiğim kişilere atarım.
Öpücük atarım kalp değil 😅
evet sevdiğim arkadaşlarıma atarım
İyi insanların hepisine atarım
Hahah erkeklerde şu olaya bayılıyorum 😂
Ben daha çok el işareti yapıyorum
hem cins karsi cins o cins herkese atiyorum ben.
Evet hemde oldukça çok.
Hipneligin lüzumu yok 😄
Biz genelde çıkartma atıyoruz
Uykum geldi ve aciktim alakasiz bi yorum olsun
Kızlar kendi aralarında atar ama erkekler atmaz.
Atarım çok normal. 🤷🏻
Atarım sussunlar diye
Arkadaşlarima neredeyse hergun atarım şunları ♥️😘
Gülü tercih ediyorum 😂
Atarm kalp kalp kalp
Evet atıyorum
bazen
Evet atıyorum
Evet
Evet sıklıkla
Atarim tabiki
Atsrım