Çok Süper bir soru sordun, vitrinde olmaya hak kazandın! Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler!
Sevgilin karşı cinsten birine kalpli emojiler atabilir mi?
öyle bir şey yaparsa dolaylı yoldan bize gvt demiş olur. bana öyle bir hakareti edenin saçından tutar kedi yavrusu gibi sokağa atarım. kedi yavrularını sokağa atmam yanlış olmasın :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hayır atamaz.. yani mesafesini bilir zaten benim karışmama gerek kalmaz ben de aynı şekilde karşı cinse kalpli emojiler atmazdım sevgilim varken..
https://www.youtube.com/embed/wJnBTPUQS5Aöyle bir şey yaparsa dolaylı yoldan bize gvt demiş olur. bana öyle bir hakareti edenin saçından tutar kedi yavrusu gibi sokağa atarım. kedi yavrularını sokağa atmam yanlış olmasın :D
Sevgilim karşı cinsten birine kalpli Emoji gibi şeyler atamaz atarsa sonunu kendisi düşünsün
Koluna saat yaparım onun hayırdır la kalp malp atıyor? O zaman bende atayım. Hoşuna giderse sıkıntı yok 🙄
Atıyorsa sevgilim değil demekki.. benim hüsnü kurutummuş
Atabilir, kalp atılacak bir durum varsa atsın ne olacak ki?
Atamaz tabi ki de, o saatten sonra benim sevgilim olamaz.
Eğer böyle bir isteği var ise tabi ki atabilir.. Sonrasında nasılsa ben olmayacağımdır..
Oldu canım bide öpücük falan da atsın 🤬😡🤬🤬
ciğerini sökerim onun
Atamaz... attığı gün bittiği gündür
Canına susadıysa atabilir, sakıncası yok.
Atamaz eli kırılır
atmamalı atacak insanla işim olmaz
Tabi efenim tabii
Atmaz ki
Sevgilim atamaz
Atamaz.
Atamaz çünkü bu karşı tarafı ümitlendirmek olur
Atabilir sorun yok
Eski sevgilim olur.
hayır atamaz
Atsın da yesin naneyi 😂
Yokk