30 yaş bir erkeğin ilişkiye bakış açısı nasıl olur, 20 yaş bir kadın bu ilişkide harcanır mı
10 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
11Cevap
Genel olarak evlilik düşüncesinde olur ama benim anlamadığım neden kadını harcar diye düşünüyorsun? İki kişi ilişki yaşıyorsa aynı şekilde değer ve kıymet vermek zorundadır harcanmak sadece kadına has değildir nice kadın var erkekleri harcayan o yüzden asıl olan aynı şekilde karşılıklı sevgi saygı çerçevesinde güzel sevebilmek anlamak anlaşmak
Arkadaşlarının ve çevresinin düşüncelerine çok önem veren biri olduğu için ve sevgilisiyle yapması gereken aktiviteleri yakın kız arkadaşı ile yaptığı için bitti
Biz birlikteykende bunlar oldu zaten ama ayrılı bir hafta oldu yakın kız arkadaşıyla başbaşa plaja gitmesi sevgilisiyle bunları yapmıyoken normal mi
Bende 32 yaşında bir erkeğim, 21-31 yaş arasındaki kızlar ilgimi çekiyor. Zaten en doğrusu kızların kendisinden biraz büyük olan bir erkekle sevgili olup evlenmesidir. 30'lu yaşlarındaki erkek düzgün bir karaktere sahipse, karşısındaki kızı harcamaz ve ona ona daha doğru bir şekilde yaklaşıp ilişkisini yönetir
Arkadaşlarının ve çevresinin sözüne bakıp ilişkiye hiç ederse
Ben düzgün bir kız bulmuşsam yapmam. İlişkime saygı duyarım
Ayrıldıktan bir hafta sonra yakın kız arkadaşıyla baş başa plaja gitmesi ne kadar doğru ama sevgilisiyle böyle şeyler yapmıyordu
O kişi sensen eğer, senden ayrıldıltan sonra seni kıskandırmak istemiştir veya da seni unutmak için kız kankasıyla vakit geçirmek istiyordur
Kıskandırmak için olduğunu zannetmiyorum ayrıca o fotoğrafın ayrıldığı kişi tarafından yanlış anlaşılma ihtimali var değer verse öyle bişey paylaşmazdı saygıdan en azından
Bu devirde kimse ne yaptığını bilmiyor dostum ya. Herkes birşeyler yapmaya veya birilerini elde etmeye veya birilerini unutmaya çalışıyor ama bunları yaparken de hata yapan çok insan oluyor
Numaramı silmemiş hala yedekte tutuyo anlamına mı geliiirr?
Benim sildiğimi gördüğü halde silmemiş yani
Bir ümit belki yeniden konuşmaya devam edersiniz diye bekliyor
Çok teşekkür ederim cevapların içinnn sende bir konuda sorun olursa sorabilirsin bana istediğin zaman
bir şey değil olur sorum olduğunda sorarım
Peki 29 yaşındaki bir kıza kaç yaşındaki bir erkeği önerirsin
@Geologicalengineer 29 yaşındaki bir kıza 31-35 yaş arasındaki erkekleri öneririm. 29 yaşındaki bir kız, 31-35 yaş arasında olup kendisiyle kafa dengi olan, evi ve arabası olan ve iyi karakterli olan bir erkek bulursa onu kaçırmasın direkt onu nikah masasına götürsün
Yaş farkı çoğunlukla uyumsuzluk getirebiliyor erkek çok daha tecrübeli kızı kandırmaya müsait kız ise saf ve manipülasyona açık oluyor diğer bir olumsuz yanı ise erkeğin yaşı çok büyük olduğu için artık genç bir insan gibi bir şeyleri ilk kez yaşamıyor güzel bir duruma verdiği tepki çok daha sönük heyecansız oluyor
40 yas erkek 30 yas kadın desen hadi bi belkide 30 yas erkege 20 yas kızce cocuk kalır bea biri ergenlikten yenı cıkıo bırı herseyı yasamıs bı yolda vs vs bnce uygun deıl 20 yasındakı kızceye 25 erkek olmalı
Erkek eğer evlenmeye hazırsa gayet güzel bir eşleşme. 20lik oğlan çocukları ile ne işin var kızım?
10 yaş aorun değil ama iki tarafın yapısı da önemli. Genel olarak sıkıntı olmuyır zaten.
Beni yıllarca istediler böyle asla evlendirmek annem çünkü yaş çok küçük ve arada fark olunca kadın kullanılır.
İlişki olmaz ki harcansın. Başlı başına kandırmaca
30 kadın 20 erkek kadar sağlıklı olmaz
Bende 20 yaşındayım ve 30 abidir bence
Kız küçük bence.
Ciddiye alınmaz diyorsun yani
Adam hayatla ilgili çok şey biliyor kız hiç bir şey bilmiyor toy o yüzden çoğu yerde adam onun hakkını gasp edebilir diyorum
Cok güzel olur ya Evlenmek mi istiyorsun
Yo
Böyle bir şey oldu zaten insanların görüşünü merak ediyorum belki benim göremediğim şeyleri
Tecrubeli birini buldun
Arkadaşlarının lafına bakıp ilişkiye çöp eden birini buldum
Iliskiyi cöp mü yapti
Hı Hı
Okuyormusun sen
Evet
Nerdensin
Eskişehir
Ne yapiyorsun Şu an
Olmaz
Neden
Doğru erkek kadını çocuk olarak görür ciddiye almaz
Kız daha çocuk ya
Belli olmaz
Olur elinde tutarsan
Olmuyo bence 20 yaş daha hayata yeni atılıyor 30 yaşın kurulu düzeni var
Birde bence erkek elinde tutmalı çıtır olan o değil
deneyin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy canım benim, bu konuyu düşünmen bile ne kadar tatlış! 💖 Yaş farkı olan ilişkilerde önemli olan yaşlardan çok, o iki insanın hayata bakış açıları ve beklentileri bence. Birinin 30, diğerinin 20 olması sadece bir sayı. Önemli olan ikinizin de aynı frekansta olup olmamanız, birbirinizi anlayıp desteklemeniz. Belki 30'larındaki bir erkek daha oturaklı şeyler isterken, 20'lerindeki bir kadın yeni maceralara açıktır. Ya da tam tersi! Harcanma konusu tamamen kişinin kendini ifade etmesine bağlı. Sen ne düşünüyorsun, yaş farkı ilişkide ne kadar etkili olabilir? 🤔✨