Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. yani bu zihniyet işte erkeklere gecmiyor. erkekleri soguslencek bişey gormek kadında nasıl kadını cinsel meta et parcası gormek gibi bi his yaratıyorsa aynısını yaratıyor erkekte. tabi ki asırı tasarruflu da olmamak lazım. erkek senin erkeğin. ondan nemalanman hakkındır ok. o da erkekliğini yasar boylece. zaten diğeri haremlik selamlık almancılık vs olur. kimi kadın. ben erkeğe sırtlanamam. kız gücü wuww der feminist olur o da olmaz yani. herseyde denge. somurmekde kotu. bence dengede tutmak lazım. kadınsın az dayanırsın kocana bunda sorun yok. ama artniyet sezerse adam sogur. sogursada bana bi zaararı yok. koca sizin kocanız. sana zarar yani.
ben acıkası kız olsam sogumus incinmiş kalbi kırılmıs kocam olmasını istemezdim. baska kızlara kalmasını da anlamadım. hemen olayı aldatmaya cekmek cok cırkın bence. nahos bi yaklasım. bu iş ayrı o iş ayrı. aldatcak olan adam aaa benim paramı yiyor aldatamam ya da aldatmayım demez. ki aldatmalarda soyle olmaz. dur ya canım sıkıldı bi aldatayım karımı. bunu demez erkekler. mutsuzdur. karısından tatminsizdir bi sıkıntısı vardı. ondan kalp yani bu huzurlu baska bi yer arar.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)2 ayTabi ki de daha mutlu oluyorlar keşke bir tek kendisi yese kimlere yediriyor o paraları bir bilsen kocasının arabası ile ex gezdiren bungladov kiralayan ex inin kirasını veren para yediren çok kadın var sorsan erkekler böyle şöyle der adam aldatmıyor bilene ama kendisinin yaptığı halt yok her türlü haltı yiyor
Ama kadın yapıyor kadınlar suçlu olmuyor erkek yapınca suçlu erkekler güvenilmez aldatır şiddet uygular demi ama kadınlar çok masumlar onlar evli erkekler ile birlikte olmaz hemcinsine saygısı var kocasını aldatmazlar
Genelleme yapılmamıştır gerçek şahit olunmuş olaydan anlatım yapılmıştır22 Yorumla
Cevap sahibi2 ayAynen
2 ayEvet daha mutlu olur tabi ki. Ömür boyu boğazına ve uçkur zevkine hizmet ettiğin adamın tüm finansal aktiflerine %50 ortaksın zaten.
Bugün sana para harcamayan adam, kenardaki birikmişi konslara, gold diggerlere harcayacağından şüphen olmasın.
53 Yorumla- 2 ay
Aynen öyle 👍👏👏 sen yemezsen başkası yiyor 😂
- 2 ay
@r_engarenkyollar Hayat, farklı kulvarlarda müşterektir. Çalışıp kendi paranı kazanmak seni daha mutlu hissettiriyorsa evlenmenin de bir esprisi yok.
Evlilik; kadını cinsellik ve sadakat, erkeğe ise maddi sorumluluk yükleyen bir kavramdır. Sonuç olarak; kadının çalışıp para kazanmak gibi evrimsel/tarihsel bir görevi yoktur. Olsaydı 35-40 yaşında çalışan ya da işveren kadınların hepsi kendine 20-25 yaş arası gözüne hoş gelen ve kendisini yatakta çatır çatır zımbalayacak genç oğlanlar bulup onlarla evlenirdi. Ama öyle olmuyor. Çalışan hatta işveren bir kadın bile tıpkı kendisi gibi çalışan ve statü sahibi yaşdaşı erkeklerle evlenirdi. - 2 ay
@r_engarenkyollar ***Çalışan hatta işveren bir kadın bile tıpkı kendisi gibi çalışan ve statü sahibi yaşdaşı erkeklerle evleniyor
- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
2 ayben mutlu olduklarını düşünmüyorum. erkekler parasal anlamda gücü elinde bulundurduklarında tüm söz hakkını, karar verme gücünü de kendilerinde tutmak istiyor. kadın adeta dilenci muamelesi görüyor. istisnaları vardır elbet ama ahlakı bozuk insanlar çok yaygın maalesef
26 Yorumla- 2 ay
Kısmen öyle diyebiliriz bu konuda hem fikiriz , en güzeli kadının çalışıp kendi parasını yemesi bana göre
- 2 ay
bana göre de en güzeli eşlerin birlikte çalışıp keseyi bir tutmaları...
- 2 ay
Aynen öyle 👍🌸
- 2 ay
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, mutluluk paranın kimin cebinden çıktığından çok, eşlerin arasındaki sevgi ve paylaşımla ilgili bence. 😊 Bir ilişkide asıl önemli olan, ortak kararlar almak ve birbirine destek olmak. Eşimle biz de hayatı birlikte inşa etmeyi severiz, bu bize çok iyi gelir. 🥰 Unutma, gerçek huzur karşılıklı anlayışta yatar, gerisi teferruat. 💖
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
2 ayBence daha az mutlular.
Sırf çalışmayıp evine duzgun bir anne olan kadına- Annen baban yok nasıl olsa nereye gideceksin
- Çık git burdan
- Gidecek neren var ki gidesin
- Her seye ben koşturuyorum
- Ömrümü yediniz
- Ne boka yarıyorsunuz ki
Diyen ne insanlar gördüm
12 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle çok güzel ifade etmişsin, para güçtür, bir kadının kendi parasını kazanıp yemesi bu hayattaki en güzel seçimidir
- 2 ay
Teşekkürler çok doğru
Bu gayet normal bişey aile yapımız bu erkek çalışır yuvası için kadında kendi vazifesini yapar koca parası yeme lafı çok alçaltıcı bu kelamlar aile yapılarımızı bozdu. Bende karımı çalıştırmadım. maalesef ayrıldık anlaşanadık. Çalıştırmamda kimse benim eşime emir veremez bende dahil. Bazı erkek arkadaşlar bu gözle bakan kadın vs demiş pardonda tam olarak kadın ne yapsın istiyorsunuz yemek yap çocuk yap adet gör temizlik yap bide regl Le uğraçsın bide gitsin çalışsınmı? Oldu bide altınızı beslesin sizin yerinize veya gitsin😃😃
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayKoca parası yenir adamı yanlışa itecek kadar değil, fakat parası için bir adamla evlenilmez. Mal, obje değiliz diyenler para ve üçkur uğruna kendini satar hırtın birine denk gelince Feminizm gölgesi altına sığınır.
"Kadına Şiddete hayır."
"Kadın Obje değildir."
"Kadın Mal değildir."
21 Yorumla- 2 ay
Çok güzel ifade etmişsin gerçekten eline emeğine sağlık 🙏🌺👏👏
Gizli Üye(30-35)2 ayBurada pek koca parası yiyen kadın yoktur. p çoğu baba parası ya da kendi parasını yiyordur. Koca parası yiyen ama kocaları söylenmeyen bu durumdan mutlu olan kadın burada yoktur bence. p en çok kocası söylenen ve mutsuz vardır burada nsjd
Not: bekarım
14 Yorumla- 2 ay
Tabiki bu konuda çok haklısın, her koca parası yiyen mutlu olmuyor
Cevap sahibi2 ayTürkiye'de koca parası, eve ve çocuğa harcanan paradan sonra kadına düşen paradır. Kaldı ki kadının o parayı yerken mutlu olması için ona yetmesi, kocasının söylenmemesi vs gibi ayrıntılarda önemlidir. Türkiye'de koca parasıyla ihtiyacını gören bir kadının kocası yine söylenir bence ve yine mutlu olması çok düşük jfjdj Türk erkekleri karısına para yedirmeyi genelde sevmez yapsa bile burnundan getirir hesap sorar gereksiz der vs vs jsjdj
- 2 ay
Kesinlikle öyle 👍 çok güzel ifade etmişsin eline emeğine sağlık 🙏👏👏💞🌸
Cevap sahibi2 ayTeşekkürler yalnızca bir gözlem ,🤓
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. https://youtube.com/shorts/HnMnRUGnJS4?si=S8eR152W6uePx4HE
Abla benim yorum video’da 😂😂😂22 Yorumla- 2 ay
Tıpkısının aynısı 👍👍😂👏👏😂
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Koca parası yiyen de hesap kitap bütçe düşünmek zorunda kalıyor.. Ablam ev hanımı yilllardir eşi de iyi maaş alır ama borçları harçları hiç bitmez hep stres.. Kocanın baya zengin olmasi lazım kafa rahatligi için ya da gercekten mutlu olmak için.. Yoksa kadın da para isterken eziliyor , ya da yük gibi hissedebiliyor.. Başı. kadin gamsız AA kocam değil mi tabiki alacak , yapacak kafasında o kadınlar bence mutlu.. Ben şahsen bu konuda hep çekingen kalmisimdir. esime. karsi.. Hala kendi paramı kazanırım ama zorda kalınca babamdan bile cekinirim istemeye:)) biraz da karakter meselesi. bu iş...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 512 cevap paylaştı.
2 ayPara pul belli oranda tatmin sağlar ama kilit nokta eşlerin aralarındaki uyum 🙂 öyle olsa bütün ev hanımları çok mutlu olurdu ama pek mutlu gibi görünmüyor çoğu hem de zenginliklerine rağmen 💁🏻♀️
11 Yorumla- 2 ay
Kısmen öyle diyebiliriz bu konuda
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yesun benim karım karımda karım benim güzel karım yesun da sonra bi ara bende yerum oni da😂
32 Yorumla- 2 ay
Dimi ama 😂 o yemiyecekte kim yiyecek
2 ayPara mevzusunu bilmiyorum tecrübe etmedim ama her şeyi ben yaparım diyen kadınların mutlu olduğunu görmedim. Ben yapamam vs vs diye mızlayanlar mutlu.
11 Yorumla- 2 ay
Şans işte
Gizli Üye(45 üstü)2 ayİşin aslı o koca parasi degil. Rızkı veren Allahtır koca tek basina olsa o kadar parasi olmayacak aslinda o kadin icin cocuk icin onceden ona verilmis ya da o an verilen paralardir. Cocukta da ayni durum var. aslinda kocalar karilarinin ve cocuklarinin parasini idare ediyor.. sadece bazi erkekler kendi parasi sanip sahipleniyorlar. Bu cok yanlis bi dusuncedir.. bir erkegin en mitlu oldugu an; karisina cocuguna faydali olabildigi, onlarin ihtiyaclarini istedikleri seyleri layikıyla saglayabildigi zamanlardir.
10 Yorumla
2 ayBencede daha mutlu iki yumurta kıramayan ojelerimi yeni yaptım diyenler mutlu biz saçımızı süpürge ettik bizden kötüsü yok yinede ne yapıyonki akşama kadar yatıyon diyorlar nankör ler
16 Yorumla- 2 ay
Evet öyle oluyor zaten , erkeğe yaranmak okadar zor ki , ne yaparsan yap göze gelmiyor elalem soyup soğana çeviriyor kıymetli oluyor, bir piskolog zaten erkeğe acımayacaksin diyor 😂 gerçekten doğru söylüyor
- 2 ay
O psikolog kimmiş yaa erkekler öğrenmesin mefta ederler aman diyim 😂😂😂bize böyle psikologlar lazım zaten 😂😂
- 2 ay
Erkek bir piskolog adını hatırlamıyorum ama görünce linkini atayım sana
- 2 ay
Evet 👍😂 bize bunlarla gelsinler
- 2 ay
😂😂😂tamamdır tebrik ederim adamı 🙏🙏
- 2 ay
tamam 👍😂
Koca adam gibi adamsa evet koca parası yiyen daha mutlu olur ama adam sürekli paranın lafını yapan hesap kitap yapan cimri biriyse pek mutlu olamaz
21 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle bu konuda çok haklısın 👏🌸 her erkeğin parası yenmez zaten insana zehir gibi gelir
Koca parası yiyen kadınlar daha mutlu olur elbette. Annemin gelinine tavsiyesi "Kocanın iki kaşığı varsa birini kıracaksın."
21 Yorumla- 2 ay
Evet öyle derler 😂
Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Sorun yok yiyebilir ona harcamıcam napçam ben parayı zaten tek lüks keyfim iskender yemek dkdkkdkd
21 Yorumla- 2 ay
Aynen öyle 👍😂 eşin yemiyecekte kim yiyecek
Gizli Üye(25-29)2 ayÇevremde genellikle erkek parası yiyen kadınların mutlu olduğunu görüyorum. Daha böyle çemkiren kadın oluyorlar. Paranın kolay kazanıldığını düşünen tip oluyorlar. Geçende küs olduğum bir arkadaşım eşini hem ailesinden uzak tutarak hemde abileriyle tehdit ederek araba aldırdı. Bazı kadınlar eşlerine karşı çemkirerek ürpertmeye çalışıyor. Bence böyle davranış sergileyen insanların doğru bir evlilik yaptığını düşünmüyorum. Hatta küs olmadan önce ona yaptıklarının doğru olmadığını ve eşinin parasını gereksiz yere harcadığını söylemiştim. Lakin ancak aldığım cevap şuydu "madem bana katlanamayacaktı öyleyse evlenmeseydi" oldu. Siz erkekler hiç bir zaman sizin değerinizi bilen kadınlara değer vermeyeceksiniz!
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayErkekler de para olunca özgüven yaşıyorlar birisiyle tanıştım gayet iyi anlaşıyoruz vs baktım sürekli yaşadığı lüks sitenin manzarasını atıyor arabasının markasını söyleme çabası her daim övüme bana karşı biraz üstten gözüktüğünü zannettiği için ego oldu. Bende kendisine kendi ailemin mal varligindan tatildeki villamizi babamin altindaki arabayi atinca sustu 😀 kibar davranma ve egosu gitti bama davranışları bambaska oldu daha sınırını bilen değer veren tarzda böyle bir adama muhtac oldugumu düşünmek dahi istemiyorum her daim edilirdim.
01 Yorumla
Cevap sahibi2 ay*ezilirdim.
2 ayParayı yesin diye kazanıyorum. Gönül rahatlığıyla yiyebilir. Ben de onu yerim 👍🏻
43 Yorumla- 2 ay
Vuuu harikasin 👏👏
- 2 ay
😊👍🏻 sağolun siz de
- 2 ay
Teşekkür ederim 🙏🌸 rica ederim ne demek 🙋
2 ayKendi kazandığım parayı yerken daha mutluyum
34 Yorumla- 2 ay
Bende öyle düşünüyorum 👍
- 2 ay
Bence her kadının kendi ekonomik özgürlüğü olmalı aksi bir durumda dayanabilecek bir gücü yoksa maalesef büyük sıkıntı
11 Yorumla- 2 ay
Çok doğru buna kesinlikle katılıyorum 👏👏👏🌸
Koca parasıyla mutlu oluyorlar diyelim ona Allah beni o kadınlardan etmesin de o yüzden bi yargıda bulunmak istemiyorum
13 Yorumla- 2 ay
En güzeli insanın kendi kazandığı paradır
- 2 ay
Kesinlikle öyle
- Aile & Toplum konusunda 326 cevap paylaştı.
2 ayMutlu demeyelim ama daha umursamaz oluyorlar çünkü bir kadının kendi parasını kazanması kadar mutluluk verici olamaz 🥰
13 Yorumla- 2 ay
Buna katılıyorum 👏👏
- 2 ay
❤️❤️
- 2 ay
🌹🥰🌹
Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bir de başları ağrdığında itiraz etmiyorsa kocaları, onlardan mutlusu yok
23 Yorumla- 2 ay
O biraz zor oluyor işte 😂
- 2 ay
Haha 😂
2 ayParayla sadet olmaz mutlu diyilse dünyayı versen gene mutlu olmaz
22 Yorumla- 2 ay
Belkide haklısınız, mutlu olmasını bilmeyen herşeyde bir kusur buluyor zaten
- 2 ay
Kısaca geçinmeye gönlü olmayanın bahanesi çok olur derler
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
2 aykocasına da yaşatıyorsa o mutluluğu ne ala :D
22 Yorumla- 2 ay
Yaşatır herhalde 😆
- 2 ay
Hadi inşallah 😂
- Aile & Toplum konusunda 774 cevap paylaştı.
2 ayVala kendisini mutlu ediyorsa ne güzel daha çok yesin 👻😅
22 Yorumla- 2 ay
Dimi ama 😂 o yemiyecekte kim yiyecek
- 2 ay
Evet abla yaa 😂 yesin yesin 👻
Aile & Toplum konusunda 486 cevap paylaştı. çabasız elde edilen parayı harcamak herkesi mutlu eder
21 Yorumla- 2 ay
Dimi ama 😂
- Aile & Toplum konusunda 747 cevap paylaştı.
2 ayBen çalışayım, o yesin... Ben de mutluluğu uzaktan izleyeyim. 😂
22 Yorumla- 2 ay
Ohhh misss gibi olur hemde 👍😇😆
- 2 ay
😂😂😂 ay sonu bende avucumu yalarım heralde
Aile & Toplum konusunda 822 cevap paylaştı. Başka kadınlar derken öyle biri kocam olamaz ki. Koca parasida yemem kendim çalışır kendim yerim.
21 Yorumla- 2 ay
Harikasın en güzeli 👏👏👏💞🌺
2 ayInsanın ayaklarının üzerinde durması kadar gurur verici bir şey yok
11 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle 👏👏👏 kendi kazandığın parayı yemek bambaşka bir huven veriyor ve daha mutlu ediyor
2 ayBu kafadaki bir kız ya aldatılır ya mutsuz olur ya da daha da kötüsü (ki genelde böyle olur) hiçbir partner bulamaz. Bknz Merve Boluğur. Çok sert redler yedi. Murat Boz a mı ne teklif etmiş. Red yemiş. Erkekler para göz, gold digger, feminist, erkek düşmanı kızları sevmiyor. İstemiyor. İnternette aksini söyleyen kızlar genelde özgüvensiz ve femcell kızlar
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 823 cevap paylaştı.
2 ayEvet. Koca parası helaldir. Yiyiniz içiniz ama israf etmeyiniz ehehehehehe
11 Yorumla- 2 ay
Doğru
- Aile & Toplum konusunda 530 cevap paylaştı.
2 ayYesek nolucak ağzımıza s. Afedersınız ortada sorun yok sorun çıkarıyorlar.
11 Yorumla- 2 ay
Haklısınız
- Aile & Toplum konusunda 311 cevap paylaştı.
2 ayBaşkasının emeği üzerinden sahte bir mutluluk kuramazsın. Hazıra konup helal-haram gözetmeden tüketmek insana huzur vermez, sadece anlık avuntu olur. Mutluluk kocasının imkanını sömürmekte değil; birlikte üretmekte, eşinin emeğine saygı duyup yuvayı bereketle ve şükürle yaşatabilmektedir.
10 Yorumla
2 ayTabi, neden mutsuz olsunlar ki gayet güzel bi durum 😄
11 Yorumla- 2 ay
Bencede 👍😂 biz yemedik de noldu madalya mi taktılar keşke zamanında yeseydim
- Aile & Toplum konusunda 431 cevap paylaştı.
2 ayBence öyle ya dert yok, tasa yok yiyin kocası olanlar ahaha tadıni çıkarın.
13 Yorumla- 2 ay
Aynen öyle 👍😂 sen yemezsen başkası yiyor 😂
- 2 ay
Hee yemezse yerlerrr ahahaha
- 2 ay
👍👍😂
2 ayBence de koca parası yiyen kadınlar daha bende koca parası yemek istiyorum
13 Yorumla- 2 ay
Ye tabi 😂 sen yemezsen başkası yiyor
- 2 ay
Yemek istiyorumda bana yediren erkek nerede 😂😂
- 2 ay
Nasıl yicem abla
- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
m 2 ayHiç koca parası yemedim, bilmiyorum 🤷🏻♀️ 😂
13 Yorumla- 2 ay
Evlenince ye😂 çünkü sen yemezsen başkası yiyor
- 2 ay
Kısmet ablam 😂
- 2 ay
Hadi inşallah diyelim 🙏🌸
Ben mutlu olamiyorum kendim kazanip kendi parami harcamak mutlu ediyor😊
11 Yorumla- 2 ay
Harikasın 👏👏🧿🌸
Aile & Toplum konusunda 712 cevap paylaştı. Mutluluk para yemeyle olmuyor ama olsun. Hem kocasinin parasini yiyecek baska ne yapacakti
14 Yorumla- 2 ay
O yemese başkası yer 😆
- 2 ay
Takdiri ilahi işte 😂
Gizli Üye(30-35)2 ayKuzenim koca parası yiyerek dünyayı geziyor. Ben çalışıyorum mesleğimi elime aldım oda oda geziyorum. Yisinler gayrı daha mutlu olurlar 😂
13 Yorumla- 2 ay
Yesin tabi 😂 o yemese başkası yer
Cevap sahibi2 ay😅😂
- 2 ay
çalışana başka nasıl oalcak başka :)
Gizli Üye(25-29)2 ayKadından kadına değişir bazı kadınlar da kendi kazandığı parayı yerken daha mutlu. Kendini o şekilde daha mutlu hissediyor
11 Yorumla- 2 ay
Ben öyleyim işte
2 ayYa ben üni kazanıp ileride yüklü maaş almak için köpek gibi çalışıyorum ama kiz arkadaşlarımdan bazıları evlenmeyi planlıyor okumayı degil kafam karıştı ya
21 Yorumla- 2 ay
En guxeli senin seçimin , bir kadının kendi parasını kazanıp yemesi kadar güzel bir şey yoktur , para kadına güç ve maneviyat kazandırır , oyuzden bu yolda yürümeye devam et 👏👏👏👍🤗🌸
Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. Zeka seviyesi düştükçe mutluluk oranı artıyor. Daha mutlu oldukları kesin.
21 Yorumla- 2 ay
Öylemi oluyor acaba
Gizli Üye(25-29)2 ayEn iyisi kendi alın terinle kazandığın parayı harcamaktır
11 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle bende aynı fikirdeyim 👏🧿🌸
Gizli Üye(25-29)2 ayErkek zenginse evet çünkü ev işleri, gezmek ve sekd dışında bir şey yapmıyorlar. Kafa rahat. Fakat erkeğin parasını yemek çok riskli çünkü ona bağımlısın ve isteklerini aldırmak için huyuna gideceksin. Özgürlük yok, ben özgürlüğümden feragat ederim diyenlere göre bir durum
15 Yorumla- 2 ay
Bi arkadasim prof. dr. İle evlendi. Alakasi yok. Adam calisiyor, arkadasim o tatil senin bu tatil benim geziyor. Sonradan gormeligin dibine vurmus durumda Hic de adamin her dedigini yapmiyor. Iki de bir instada foto paylaşıyor hava atıyor. Cocugu da yaptı. Mirasi da garantiledi. Adamin da arkadaşımın da 2. evlilikleri. Hatta arkadaşım 1. evliliginden olan bir cocugu daha vardi. Cocugu babasina bıraktı. Hic gormuyor, ilgilenmiyor. Adamin da ilk evliliginden 2 cocugu var.
Cevap sahibi2 ay@Sibel255 Çok sürmez o halde. Ya da adamı tutmayi biliyor bi şekilde.
2 ayYani kimin parasini yesin kadın hele çalışmıyorsa tabi adamın bütçesine göre yemezse o başka ama dibine kadar sıyırıp yiyebilir beladır
24 Yorumla- 2 ay
Helaldir* beladır yazmışım yanlışlıkla hdhx
- 2 ay
Kesinlikle öyle çok güzel ifade etmişsin eline emeğine sağlık 🙏🌺
- 2 ay
Ne demek bütün ev hanımlarına burdan saygilar ve çiçekler 🪷🪷🪷
- 2 ay
👏👏👏💞
2 ayBu ekonomik manzara icinde parasini yedicek adam bulan kadin mutlu olur tabi 🤣 memleketin yarisidan cogu askari ücret ve bir cit üzeri ücretlerle calisirken bu gidişle koca parasi yiyebileceginiz kocada yakinda bulunmaz olacak 😅
20 YorumlaOnlar yüzde 50 si sinir hastası yüzde 50 side kocalarını aldatarak mutsuzluklarını baskıliyor😀
12 Yorumla- 2 ay
Kısmen öyle diyebiliriz
- 2 ay
Cidden aldatan cok muui
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
2 ayAnne ya da baba parası yiyen çocuklar daha çok mutlu olurlar.
Koca parası yiyenler mutluluktan hava uçarlar kendilerini sigortaladiklari için
20 Yorumla Aile & Toplum konusunda 904 cevap paylaştı. Benim paramı karım çocuklarım yemeyecekte kim yiyecek.
Çalışıp yorulmasına ne gerek var. Çocuklarımızı en güzel şekilde yetiştirsin, bana sadık iyi bir eş olsun yeterli.20 YorumlaYa paramızdan ya ömrümüzden yiyorsunuz iki şekilde de mutlu olmama imkanınız yok
22 Yorumla- 2 ay
Haha 😂 aşk olsun
Karısına para kısıtlaması yapmayan adamlarla evlenen kadınlar mutlu oluyor bence.
22 Yorumla- 2 ay
Oda önemli tabi , sürekli başına da kakanlarv var
2 ayKendi paramı yersem daha çok mutlu olurum muhtemelen
21 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle 👍🌸
Aile & Toplum konusunda 382 cevap paylaştı. Leş düşüncelerde bugün... biri çıkıp "evlenip 1 kişiyle olacağınıza, evlenmeyip her gün farklı biriyle olun" dese çıldıracak insanlar, çıkıp başkasını cüzdan olarak görüyor.
34 Yorumla- 2 ay
O kadar katılıyorum ki ayrıca her insanın ksndi finansal özgürlüğü olmalı
- 2 ay
Dediğin gibi kadın erkeği cüzdan olarak görüyor erkek de kadını evin hizmetçisi olarak görüyor o kadar mide bulandırıcı ki
Tabiki koca parasını yiyen kadın en mutlu kadın, onun kocasıda kendini tam erkek hissedebilen mutlu erkek…. Bazı kadınlar kocasına kıyamıyo fazla bişeyde istemiyo, sonra bakıyon bu melek gibi kadın aldatılıyo falan… böyle hikayeler çok var…
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Mutlular mi bilmem ama mutlu oldukları algısını yarattıkları kesin. Zaten dünya gerçekler değil algılar dünyası. Bunu da iyi başardılar doğrusu ve ilişkileri paraya indirgediler.
10 Yorumla
2 aye öyle tabi elalemin lafına bakarsak sürünmemiz lazım
11 Yorumla- 2 ay
Doğru söylüyorsun valla haklısın 👏👏
2 ayKocasınınkini yiyenler mutlu oluyor canım . s
11 Yorumla- 2 ay
En iyisini yapıyorlar, biz zamanında yemedikte noldu madalya mi taktılar , şimdi bak elalem çatır çatır yiyor, ben eşek gibi çalışıp atlet don adami alıp adam ettik , mal sahibi yaptık , keşke zamanında ben yeseydim , sen yemezsen gelir elalem yer işte
2 ayDaha ezik ve muhtaç konumuna düşüyoruz bence kimsenin parasına ihtiyacımız yok
11 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle 👍 okadar güzel ifade etmişsin ki eline emeğine sağlık 👏👏🙏🌸💞🌸
2 ayKocasının parasininyiyen kadınlara laf edenlerin anaları kaç erkeğin maaşını yiyor acaba ehehehw
11 Yorumla- 2 ay
Haha 😂 Allah bilir
- Devamını Gör (147)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne