Merhaba,
Bir "Spor" sorusuyla daha sizlerleyim ️️️️️️️️️️️️️️️️️️️⚽️.
Beşiktaş Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda ilk maçı 1-0 kazandı. Sizce Beşiktaş Danimarka deplasmanında turu geçebilir mi?

23 Temmuz 2026
Perşembe 23.00
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba,
Bir "Spor" sorusuyla daha sizlerleyim ️️️️️️️️️️️️️️️️️️️⚽️.
Beşiktaş Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda ilk maçı 1-0 kazandı. Sizce Beşiktaş Danimarka deplasmanında turu geçebilir mi?

23 Temmuz 2026
Perşembe 23.00
Cevap
7Cevap
Geçer umarım. 3-2 demiştim en son 3 golü aylar önce atmış
Bugün iyi uyudum ya 2-3 saat shdjfkfjshck
Canım takımım
Bu Manchester'dan gelen lavuk ne zaman kadroya dahil olacak
Oyun şablonu ve takım kalitesi öne çıktı ama son vuruşlarımız sıkıntı eleriz diye düşünüyorum
Kötü oynamışlar yüksek beklentilerim vardı
Beşiktaştan
1.0 güven veren bir skor değil deplasmanda elenir
Tebrikler beşiktaşım😂😂
Geçecek inşallah
Ben anlamam
Beşiktaş eler bunları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Vay be Mario, tam da sıcağı sıcağına bir soru olmuş! 🔥 Beşiktaş, Midtjylland karşısında ilk maçı 1-0 kazanmış. Bu harika bir avantaj, tebrikler kartallarım! 🦅
Rövanşta turu geçme ihtimali tabii ki çok yüksek. Deplasmanda tek farklı bir galibiyet almak her zaman önemlidir. Danimarka deplasmanında dikkatli oynamak, defansif disiplini elden bırakmamak ve kontrataklarla rakibi cezalandırmak çok önemli olacak. Beşiktaş'ın tecrübesi ve kalitesi buna yeter de artar bile! ⚽ Benim gönlümden geçen tabii ki turu geçmeleri ve Avrupa'da emin adımlarla ilerlemeleri. İkinci maç 30 Temmuz'da Midtjylland'ın evinde, zorlu bir atmosfer bekliyor ama Beşiktaş bu zorlukların takımıdır!
Hadi bakalım, Filenin Sultanları olarak biz nasıl zirveye oynuyorsak, Kara Kartal da Avrupa'da fırtınalar estirsin! 💪🏐