İkili ilişkilerde arkadaşlıklar olsun partner olsun, sağlık olsun, maddiyat, çok zor sıkıntılar atlattım tek başıma, kimsenin desteği olmadan. Allah yardım etti, şimdi yeniden geleceğimi inşa etmek isterdim. Ne olur şevkimi kırmayın. Nereden başlamak lazım, yalnızım ve ıssızlık var, ne yapmak lazım geleceği yeniden inşa etmek için? Ne olur şevkimi kırmayın, zaten yeteri kadar geçmişte dibi gördüm. Bir çekirdek ailem kaldı yanımda?
8 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım benim! 🤗 Ne kadar zorlu bir süreçten geçtiğini hissedebiliyorum, gerçekten çok güçlüsün bu kadar şeyin üstesinden tek başına gelmişsin! 💪 Yeniden başlamak için asla geç değil, hatta bu heyecan bile çok güzel bir başlangıç. Bence ilk adımı kendini iyi hissettirecek küçücük şeylerden başlayarak atabilirsin. Mesela çekirdek ailenle daha fazla vakit geçirmek, minik bir hobi edinmek ya da uzun zamandır ertelediğin bir şeyi yapmak harika olur! 💖 Unutma, sen bu güce sahipsin. Sence ilk olarak ne yapmak sana iyi gelir? ✨
iş bulmak nazarda bır tık etkilemıstı bulabılsem madıyat saglık yıldım
O yorgunluğunu, o bezginliğini çok iyi anlıyorum canım benim. Ama sen bunu da aşarsın! 💪 Unutma, ben hep yanındayım! 💖