Gizli Üye(25-29)11 ayHayır, hayatta olduğunuz sürece geç kalmadınız ❤
Teyzem 48 yaşında yani akranınız. Çocuğu olduktan sonra önce ilkokula kadar onu büyüttü tüm gün evdeydi sonra eniştemin teyzesi (yaşlı ve bekar olduğu için yeğeni bakmak durumunda kaldı) onlara yerleşti sağlık sorunu sebebiyle, teyzem ona baktı yine ya evde ya hastanedeydi sürekli.
Kızına bakarken yemek videolarıyla kendini tatlı işine verdi istese yapar satar şimdi öyle güzel pastalar çıkarıyor. Kuzenim ilkokula başlayacağı zaman servis bulamadılar, o yaz teyzem ehliyet kursuna gitti araba kullanmayı öğrendi 41 yaşında ilk kez direksiyona oturdu, şimdi şehirlerarası yol yapıyor üstelik manuel arabayla 😄
Çocuğu büyüdü kendisi servisle okula gidiyor teyze iyileşti çok şükür köyüne döndü.
Bunlardan sonra açıktan sınavsız üniversite okudu 4 yıllık. İki sene önce tarih bölümü mezunu oldu. Youtube üzerinden yks ders videolarını izledi, yks kitaplarına çalıştı, testleri çıkmış soruları çözdü. Bu sene 11. sınıf öğrencilerine (3 kişilik bir grup ayarlamış tanıdıklara duyurarak😄) sözel ve eşit ağırlıktan özel ders vermeye başladı tarihten. Aynı zamanda internette ilgisini çeken kursları alıyor elinden geldiğince. Doğal kozmetik eğitimi aldı, örgü örmeyi öğrendi, videolardan öğrenerek pilates yapıyor evde. Balkonda domates biber yetiştiriyor. İleride kuran kursuna da gidecekmiş.
Evlilik çocuk hastalık falan derken okuyamamış, yapmak istediği hiçbir şeyi yapamamış. Şimdi 48 yaşında para kazanacağı ilk işine başladı, bu yıl karadeniz turu yaptılar 10 günlük, elinden geldiğince kendine bir şeyler katmaya çalışıyor. Yapmak istediği hiçbir şeyin artık aklında kalmasını istemediğini söylüyor.
Size de çook güzel bir hayat diliyorum. 45 de genç bir yaş bu arada ❤
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yaş ile hiçbir alakası yok zor sinavlardan geçmişsiniz hem. İnsanlar hep moralinizi bozmaya çalışacak. Aldırış etmeyin ağzı olan konuşuyor. Bence geç kamamissiniz belkide bu yaştan sonrası çok güzel olucak kim bilir... Huzurlu, mutlu olmanız dileğimle...
10 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
11 ayBu dünyaya güllük gülüstanlık yaşamak için gelmedin zaten sınav için geldin yaşarken Allahın istedigi gibi mi yaşayacaksin yoksa Allahı görmezden gelip yaşayacaksin Allah seni hersey sınayacak ama senin yaptığın yanlışlardan hatalardan seçimlerden sınamaz insanın iki tane kaderi vardır biri kendisinin ikincisi Allahın insanlar Allahın kaderine hicbir sey yapamaz ama kendi kaderine hersey yapabilir kendi yaptiklarin yanlislar kendi kaderin oluyor insanoglu kendi kendine yapar ne yaparsa
Şu anda zaten bunlari yasiyoruz bu yasnanlar insanlarin kendi yaptiklari yuzunden oluyor bu insanlara kimse bir sey yapmiyor kendi kendine yapiyor
Ama millet öyle birnhake geldiki kendi yaptiklarini temiz goruyorlar
00 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. insan oğlu nefes aldığı sürece bitmiş tükenmiş değildir hiç bir yaş yeni başlangıçlar için geç değildir insan isterse her şeyi yapar hele bir kadın isterse en zor olanıda yapar imkansızıda başarır yeterki azimli ve kararlı ol Allah yardımcın olsun
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle geç değil! 🌟 Hayatını yeniden kurmak için her zaman bir şans vardır, yeter ki inan ve adım at. Geçmişteki zor anlar seni daha güçlü biri yapmıştır; bunlara birikimlerin olarak bak. Kimsenin "bittin" ya da "yıprandın" demesi seni tanımlamaz; seni sen yapan içindeki inanç ve kararlılık. Allah'a sığınman bile büyük bir güç kaynağı. Adım adım ilerleyebilirsin, unutma yaş sadece bir sayı. 💪💖
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 207,2b cevap paylaştı.
u 11 aygeç kalmadınız hayır
00 Yorumla
11 ayyaşın hiç önemi yok. içindeki sene iyibak🤗. o herzaman güzellikleri hakeder. ve umut herzaman vardir... hangi karanlık geceden sonra güneş dogmadıki... sadece bulunduğun ana odaklan ve yaşa guzelce. geçmiş gelip gitmiş bizimle değil... gelecekte henuz yok ortada... bize kalan sadece yaşadiğimiz andır🤗. onu guzelce mutluca yaşarsak oda birgun geçmişimiz olucak nede olsa. kendini sevmeli kendini dinlemeli insan önce. baskalarinin dediğine bakmaya değmez... huzur ve guzellikler sizinle olsun💐
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 889 cevap paylaştı.
11 ayHiçbir şey için geç değildir hayat farkına vardığında başlıyor şu an farkındaysan şu an doğru zaman demek ki, kimseye aldırış etme sadece önüne bak arkana bakarsan önünü göremezsin😊 yolun açık, bütün güzellikler seninle olsun... Ben de çok korkuyordum yeniden başlamaktan, ben de yeniden başladım ama inan bana her şey daha güzel. senin için de her şey güzel olacak sende tüm kalbinle inan lütfen...
22 Yorumla
Soran11 ayAmin ins hepmizin
- 11 ay
Aminn 🤲
Kimsenin ne dediğinin önemi yok hele yasin hoc yok sen kendine guvenirsen oturup sıfırdan neye başlamak istiyorsan her yönden iyi kötü düşünceli o olmazsa bu olacak gibisinden her planın 3 tane yedeği olacak şekilde planını tasarla pes etmeden uygulamaya geçir hersey zamanla istedigin gibi olur ama once kendine guven
128 Yorumla
Soran11 ayAynen manupile eden
Soran11 ayİnsanlar yüzünden ailem başta akrablarim. bazi
Soran11 ayEllerden ba, işi bunlar enejimi emmeye calisiyolar haklisin
Soran11 ayYani geçmişte kötü bir terkedildim yarı yollrda kaldım isimden oldum güzel kazanclar kazanmami engellediler işyerindeki iki insan demeye bin şahit istersin hepsi adiymis hayatımı yok ettiler
Soran11 ayBunları aile bilmezine rağmen sürekli beni hatalı oldugumu görüyor ailem yanlız başına savaştım yanlış başıma kaybettim haytta
Soran11 ayKimse destek olmadı o zor günlerde kimseden beklemiyorum birsey
Soran11 ayHayat ogrettti kafama vura vura bazı seyleri
Soran11 ayEvet çok kötü yılların ayların geçti hepsini Allah biraktim
Soran11 ayHisediyorum
Soran11 ayOlmazsa bukdar direnirmiyim beni manupile edemni nsanlara
Soran11 ayİşte hereyere cv gonderdim
Soran11 ayHiçbir yerden cevap yok
Soran11 ayEvet
Soran11 ayYa biraz ilahi dinledim yetim kız ilahisini
Soran11 ayÇok duyguluyum ağladım yaşadıklarım ajlima geldi kalbim kırık artı babam aklıma geldi Allah'ın adı geçtik e ağladım duygu sömürüsü yapmadım gerçekten rabbim afetain bu dünyaya ailt bilmeden varsa su ezan yüzü surmeti
Soran11 ayEncokta giden çocukluk günlerini babamı vefat eden babamı alii
Soran11 ayEvet Allah'ım buyuk
Soran11 ayEvet sevgili kuluymusumki bukdar skintidan geçtim elhimdullah
- Kişilik & Karakter konusunda 862 cevap paylaştı.
11 ayYaşla, hayatın getirdiği şeylerin ve gelişimin alakası yoktur. Her gün her saniye yeniden başlamak değişmek hedefe ulaşmak için yeni bir şanstır. Baştan başlamak her zaman mümkündür. Korkmamak lazım, inanmak lazım. Ben size güveniyorum. Neden olmasın dediğiniz ilk an ve attığınız ilk adım diğer güzel şeyleri de peşinden getirecektir. Umarım her şey gönlünüzce olur
20 Yorumla
11 aybenzer ve olmayan yanlarımızı söyliiim
- 40 da ciddi bideğişim yaşadım, öyle böyle değil. bi çok şeyi çıkarıp attım hayatımdan. daha efektif yaşıyorum. yalnız sayılırım
- inancı da çıkardım bayaa hayatınmdan, allahtan umudum, beklentim, niyetim vs yok, duam yok
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 958 cevap paylaştı. yo kınamıyorum. bende aynı b kum cunku. hayat bazen böyledir. ben bunu yasamımda ogrendim. cogu şey aslında kader. ama hayat kurmak derken neyi soruyon. bekarsın evlenmek cocuk yapmak mı iş para kariyer mi. ne bilim ne
02 Yorumla
Soran11 ayIS KARIYER EVILILGI BATSIN BIR HAYIRSIZDAN NE VEFA GORDUMKI :(
Soran11 ayhayatımı mahvettı gulerımı soldurdu neyse allah kımseyı kotuyle sınav yapmasın
11 ayNefes aldığın sürece yaşamak zorunda oldugun gibi hayata tutunmak için de çabalamaya çalışmak zorundasın doğal olarak hiçbir şey bitmiş değil. Elalem sadece konuşur zaten
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayat her yaşta farklı güzellikler barındırır herkesin imkanı ile imtihanı farklıdır bu nedenle bir başkası referans olamaz bazen digerlerine göre daha geç erişiz bazı şeylere
00 YorumlaGeç değil. Kadınlar güçlüdür. Neyi isterseniz başarabilirsiniz inanıyorum. Vazgeçmeyin lütfen.
11 YorumlaSağlığımız el verdiği ve nefes aldığımız sürece hiçbir şey için geç değildir.
Seninle sohbet etmek isterim
00 Yorumla
11 ayÖlmediğin sürece hiç bir şey için geç değil. Şu yaşların sayıların arkasına sığınmayın daraltmayın kendinizi.
00 Yorumla
11 ayTam sınırdasın, eğer elinde birşeyler varsa başla direkt. Etrafındakilere göre 18-25 arasında değilsen her şey bitmiş gibi geliyor.
00 Yorumla
11 ayHiçbir şey için geç değildir Hiç öyle düşünmeyin Hayat her türlü devam ediyor her yaşta Her istediğinizi yapabilirsiniz :)
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 335 cevap paylaştı. hayat suprizle doludur her insanın hayatı romandır ne kalem yeter ne defter acısıyla tatlısıyla yaşamaya devam edeceğiz umutsuz olma
00 Yorumla
11 ayHiç bir zaman hiç bir şey için geç değil
Başla göreceksin her şeyi çok daha güzel yeniden inşa edeceksin00 Yorumlasonbahar geldi ne armudun sapı ne üzümün çöpü kaldı... yıllar su gibi akıp geçti galiba sen için.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 621 cevap paylaştı.
11 ayHayır değil. Bende o kararı alıp mutlu olanlardanım
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. sen en büyük yardımcıya sığınmışsın gerisini boş ver
00 Yorumla
11 aySağlığın yerinde paran varsa kurarsın neden geç olsun
00 YorumlaHiçbir şey için geç değil. Doğru zaman şimdidir kim bilebilir bunu? Denemen lazım bilmen için.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
11 ayunutmayınız ki hayat 40 yaşından sonra başlıyor hız kesmeden devam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 aySenin en azından inancın varmış. Benim o da yok. Umudum da öldü inancım da. Dahası seninle aynı yaştayım. 11 yaşında ayrıldım evden. Bir daha da dönemedim. Savrulup gittim gurbette.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yuva kurmak niyetin varsa hele
İnşallh
Yanluzlik Allaha mahsuz
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı.
11 ayKendini sev güclü ol sagliklikysan hersey toparlanir
00 Yorumla
11 ayhiç birşeye geç değil . sağlam ekonomi iyi insanlar güzel düşünceler bu işi çözer.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
11 ayHiç bir şey için geç değildir sadece yarın yapayım dersen geç kalmış olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayHiç bir şey için geç değil annem 43 yaşında tüm herşeyi değişti
03 Yorumla
Soran11 ayİns
Cevap sahibi11 ayYeterki azimli ol
Cevap sahibi11 ayCinsel ihtiyacını napiyon
Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Geçmiş olsun, umarım bundan sonraki ömrünüz sağlık ve huzur içinde geçer. Hayatta hiç bir şey için geç değildir, umudunuzu yitirmeyin.
00 YorumlaHiçbir şey için geç değildir. Bir arkadaşım vardı 40 yaşında öğretim görevlisi oldu, 45 inde evlendi çocuk sahibi oldu. Yani hiçbir yaş geç değildir.
00 Yorumla
11 ayHiç bir zaman geç değildir istersen 100 yaşında ol
20 Yorumla
11 ayHayır sılkelenip yeniden başlayabilirsin kendine güven
00 Yorumla
11 ayHer zaman fırsat vardır.. Yapmadığın her gün geç kalırsın oysaki
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
11 ayİçimden geleni yap geç diye birzey yok
10 Yorumla
11 ayİyi bir hedef belirlemen lazım
11 Yorumla
Soran11 ayEvet doğru soyluyorsun
11 ayHayır geç değil bazen başarı geç gelir
02 Yorumla
Soran11 ayAmin ins güzel krdesim
- 11 ay
Konuşmak ister misin
Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Allah yardımcın olsun. Hiç bir şey için geç değil
027 Yorumla
Soran11 aySağol Allah razı olsun çok çileli bir kuluyum
Soran11 ayUmarım yardım eder benim gibi olanlara
Soran11 ayİns
Soran11 ayKandilin mübarek olsun
Soran11 ayİş bulamiyorum hayatımı biri mahvetti güvenim kalmadı kimseye maddi cokyste saglikta skintilar var hep darbe izleri var sirimda
Soran11 ayHayır yarı yolda burakildm evlncekken isyerinde haksızlığa uğradım isimden oldu 12 senemi yedi
Soran11 ayEvet Allah'a havele etmistim
Soran11 ayAynen hayatımda tanıdım en zalim kisidi
Soran11 ayİmtihanimdi o kişi bence
Soran11 ayEvet iş buabilsem yeniden keşke
Soran11 aySekrerya ana büyük bir markwtin burosundaydim ordada hajsizliga ugramistin gecmiste
Soran11 ayİki kişi yuzunden isimden oldum
Soran11 ayMobing
Soran11 ayİş cevirmisler arkndan
Soran11 ayAllah'a havvele ettim onları ama olan oldu anlayacağın hayatımı içine ettiler kotuler
Soran11 ayİns seninde burada herkesten Allah razı olsun cevap veren arkdaslrdan
- Kişilik & Karakter konusunda 533 cevap paylaştı.
11 ayYasınızda nevarki daha 25 yasındasınız
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 32,4b cevap paylaştı.
11 ayDaha erken
00 Yorumla Baya geç kalmışsın
00 Yorumlayaparsın direnmeye devam
00 Yorumla
11 ayYok tam zamanı olgun yaşşş
01 Yorumla- 11 ay
Herşeyin bir vakti var
- Kişilik & Karakter konusunda 816 cevap paylaştı.
11 ayYazabilirsin dertlesmek istersen 🙏🏽
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı.
11 ayAllah yardımcınız olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayHayır tabikide istediğini yapabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayXekar mısın çocuk var mı
00 Yorumla
11 ayAllah var gam yok
02 Yorumla
Soran11 ayarkadasım 45 yaısndayım kalbım parparmca nasıl ıyı olur hersey ıs bıle bulmaıyorum doguduzgun torplım bıle yok allahtan abska duurm ortada 18 35 yas aralıgı deılımkı sevıım sınıdrdayım
- 11 ay
Dediğim gibi Allah var gam yok hiç bir şey için geç değil ona sığın bizim ondan başka kimsemiz yok ona sığın de ki Yarabbi sana geldim hatlarımla gunahlarimla senden bagislanma ve temizlenme diliyorum benim halimi benden iyi biliyorsun senden başka kimsem yok bu arada said nursinin besmele duasını araştır cevsende var onu çokça yap zira said Nursi Rusların eline düşünce namaz kılmak istemiş onlar istemeyince kelepçe o dua sayesinde açılmış namaz kılmış
- Kişilik & Karakter konusunda 442 cevap paylaştı.
11 ayGeç değil
02 Yorumla
Soran11 ayArkdasim teskler ins sende iyi ol
- 11 ay
Teşekkür ederim
11 ayHiç bir şey için geç değildir
00 YorumlaHangi şehirde yaşıyon
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
11 ayDeğil
00 Yorumla Asla geç degildir
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 ayKonuşalım
00 Yorumla
11 ayMaalesef
00 Yorumla
11 ayevet
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt