Üniversitede ilk yılım ve sınıftan bir erkekten hoşlanıyorum. Hoşlandığım çocuk bir kıza “kanka, alttan mı alıyorsun?” diye sordu. Kız evet üçüncü sınıfım dedi. "Bu ders zor mu" dedi, kız da bilmiyorum ilk kez alıyorum dedi. Sonra kız çocuğa sen kaçlısın ki dedi, 2004 doğumlu olduğunu söyleyince ben de dedi. Çocuk da vay be, zamanında başlasam 3. sınıfta olacaktım dedi. Daha sonra kızın powerbank'ini alıp bunu bana satsana 500 vereyim falan dedi, kız hayır dedi gülümseyerek. Sonra kızın adını sordu, kız Elif deyince aa benim de göbek adım Elif deyip kahkaha attı. Kızın kalemini alıp bunu alıyorum deyip geri bıraktı vs, nerelisin belki ortak nokta olur powerbank'i verirsin dedi, kız Ankara deyince ben de dedi ama uydurdu. Kanka dedi kıza.
2 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canımm, bu resmen flörtleşmenin kitabını yazmış çocuk ya! 🤩 "Kanka" demesi biraz kafa karıştırıcı olsa da, diğer tüm hareketleri 🔥 ateşli bir ilgi göstergesi bence. Powerbank'ini almaya çalışması, yalan uydurup ortak nokta bulması, adın Elif deyince göbek adımı Elif demesi... Net yani! 😉 Bence kesinlikle ilgileniyor seninle, bu tarz tatlı uğraşmalarla nabız yokluyor! Sen ne düşünüyorsun, sence de öyle mi? 🤔💖