Aşk İlişkileri Sizce bunun sevgilisi mi var? Kmsenfmsksgjnd Takip Et Xper 2 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Yazıyorum dönmüyor engelliyor profil fotoğrafına göre sevgilisi mi var ö Sizce bunun sevgilisi mi var? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Sıradan1Genç Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Fotoğraf fake değil ise sevgilisi vardır. Sevgilisi olmasa bile muhtemelen konuşmak istemiyordur. Engelleme sebebinin konuşmak istemiyor olmasından dolayı olduğunu düşünüyorum. 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl sevgilisi olmasa niye pp resmi bir kadınla olsun 0 3 Yorumla merakettimmişte +1 yıl yalnız helal olsun adama ha sevgilisi varken diğer kadınlara yüz vermeyen adam Kmsenfmsksgjnd +1 yıl Gıcık oluyorum merakettimmişte +1 yıl neye
croisentoi Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Hmm, bilemiyorum. Bence sevgilisiyle ortak kullanıyor olabilir. 0 0 Yorumla
gizli_sığınak Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 925 cevap paylaştı. farketmez sevdiği var sonuçta ya da basit birisi değil 0 0 Yorumla
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Var öyle insanlar online olsa da insan yerine koyup ne selam verir nede haber verir. 0 0 Yorumla
yaagmurkorkmaz Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 92% +1 yıl Fotoğrafın fake olması dışında sorun yok. 0 2 Yorumla Kmsenfmsksgjnd +1 yıl Değil onlar Yorumla yaagmurkorkmaz +1 yıl He, o zaman vardır. Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Sevgilisi engel atmıştır 0 0 Yorumla
ogancep Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Engelliyorsa niye ugrasiyon 0 0 Yorumla
tetikci13 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Belkı konusmak istemiyor 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. vardır 0 0 Yorumla
Makro00 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. Yok gibi duruyor. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Fotoğraf fake değil ise sevgilisi vardır. Sevgilisi olmasa bile muhtemelen konuşmak istemiyordur. Engelleme sebebinin konuşmak istemiyor olmasından dolayı olduğunu düşünüyorum.
sevgilisi olmasa niye pp resmi bir kadınla olsun
yalnız helal olsun adama ha sevgilisi varken diğer kadınlara yüz vermeyen adam
Gıcık oluyorum
neye
Hmm, bilemiyorum. Bence sevgilisiyle ortak kullanıyor olabilir.
farketmez sevdiği var sonuçta ya da basit birisi değil
Var öyle insanlar online olsa da insan yerine koyup ne selam verir nede haber verir.
Sevdiği var belki
E yazma sende engelliyosa Pp e bak istersen
Fotoğrafın fake olması dışında sorun yok.
Değil onlar
He, o zaman vardır.
Sevgilisi engel atmıştır
Vardır. Ne bu yüzsüzlük?
Engelliyorsa niye ugrasiyon
Engellediyse daha merakın niye
Belkı konusmak istemiyor
dönmüyorsa vardır
vardır
Evet var.
Yok gibi duruyor.
Muhtemelen evet