Hoşlandığım çocuğa istek atmıştım aylar sonra kabul etti bu arada bu çocukla aynı okuldayız ve okulda 3-4 erkek kankasi ile takılıp 1 tanede kız kankasi var yanlarında o kdr onun harici herhangi bi kızla görmedim ztn instaya da takipçisi falan az neyse istek attıktan bi kaç gün sonra erkek kankasi bana istek attı ben beklettim ve o süre içinde istegi geri çekmiş daha sonra bi kız atti takiplesyigi bi kız ama eğer sevgilisi olsa kız bana yazmaz miydi ya da çocukla takiplesmeyi biraktirmaz miydi?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sevgilisi değildir arkadaşıdır. Aralarında konusmuslardir mutlaka kiz bana yürüyor demistir o yüzden kimmiş bu diye bakmak için istek atiyorlardir
Peki ben doğru bir şey mi yaptım? Çocuk bu arada beni tanimio şöyle anlatayım size bir gün ben bu çocugun adını bilmiodum öğrenmek için sweatini nerden aldın bahanesi ile çocuğu okul çıkışı yanına gidip bisi sorabilir miyim dedim o da bu arada yolda yürümeye devam ediodu bana hyr ama sor dedi neyse hala yürümeye devam edio bende sorumu sordum cvp verdi gitti yani aslına bakarsanız beni tanimio şimdi bende o erkek kanlarının isteğini beklettim ve doru mu yaptım çocuk ztn geri çekmiş ama sonradan istek atan kız hala çekmemiş o da duruo istegi
Hoslanmissin şansını denemişsin bence cesurca davranmissin yanlış yapmamışsın ama bundan sonra başka birsey yapma derim çünkü ilkinde çok ukala davranmış sana. Kendini beğenmiş bi tip belliki. Kızın isteğini kabul etme beklet derim çünkü iyi niyetli bir yaklaşım değildir bence
Teşekkür ederim yani cocugada tanışmak için yazmayım dimi neyse sevdim gene sevilmedim içimde yasicam snrm aski
Tanışmak istese sen bu kadar adım attıktan sonra mutlaka bi tepki verirdi yazar hatta gelir konuşurdu bence. O yüzden boşuna reddedilme
Abla şöyle bisi var ben okulların açıldığı 1. Dönem çocuğa ayak üstü sordum yolda yürürken aniden yanına gittim okul çıkışı yani çocuk bana bakmadı bile sizinde dediginiz gibi bi tık kötü davrandı ama yolda görse bu kız bana soru soran kız demez çünkü beni tanimio bende bunu düşünerek yazsam mi die düşündüm de o gün kötü davranan insan bana nasıl iyi davransın da ne bilim anla işte hoşlanınca böyle düşünüp duruyorum küçük bi umut arıyorum hiç başlamadan bitirmek koyar ama bi yandan da diyorum arklarına beni mi gösterdi bu kız istek attı falan die bide abla 250 kişi takip ediodu şu an 81 kişiden biriyim benden çıkmamış takipten bilemedim nasıl yol izlesem
O kadar kafana takiliyorsa yaz gitsin en fazla kusura bakma şu an kiz arkadaş istemiyorum der. Verdiğin emeğin iyi ya da kötü sonucunu almış olursun.
Teşekkür ederim abla Allah razı olsun tavsiyen için ben kesin aptal olduğum için yazarım hdwkndlee ♡
Rica ederim. Yaz gitsin içinde kalmasin😅❤
Ertelenmiş bir ilişki
Nasi yani
Sen istek attığında sevgilisi varmış ama şu anda yok
Çocugun fazla takipçisi yok benim istegimi kabul ettikten sonrada çok takipçisi artmadi hattâ takip ettiği cogu kisiyi çıkardı okulda da doru düzgün kizlarlada gormedim
Takipçi değil ki her şey
Reel olamaz mi Her şeyi sanala bağlamayın
Gerçekte görmedim ztn yanında kız falan okul dışı bi yerde karşılaştık yanında erkek arkalari vardı sadece sevgilisi oldu mu blm ama yok gibiydi
Normal arkadaş olarak görüyor belki
Kimi
Neden yazsın ki, sorduğun soruda cevabın var:((
Hyr yani kız ya da ne bilim herhangi bi kız sevgilisi olsa sevgilime istek atmışsın ya da ne bilim bisi falan yazmaz miydi ya da takipten falan çıkarırdı dimi
Bilerek atmışlar gibi niyetini anlamak için
Nasıl yani? Daha ayrıntılı anlatabilir misiniz
İkisinin de atması tesadüf değil bence. Sevdiğin çocuk durumu onlara anlatmış olabilir onların da takip isteğini kabul edecek misin diye bakmışlar bence
Peki ben doğru bir şey mi yaptım? Çocuk bu arada beni tanimio şöyle anlatayım size bir gün ben bu çocugun adını bilmiodum öğrenmek için sweatini nerden aldın bahanesi ile çocuğu okul çıkışı yanına gidip bisi sorabilir miyim dedim o da bu arada yolda yürümeye devam ediodu bana hyr ama sor dedi neyse hala yürümeye devam edio bende sorumu sordum cvp verdi gitti yani aslına bakarsanız beni tanimio şimdi bende o erkek kanlarının isteğini beklettim ve doru mu yaptım çocuk ztn geri çekmiş ama sonradan istek atan kız hala çekmemiş o da duruo istegi
Bence iyi yaptın merak edip atmışsın bunda utanılacak bir şey yok
Onların isteğini bekletmiş olman daha iyi niçin attıklarını tam bilemeyiz çünkü
Kaçıncı sınıfsınız
Bende ona yazmak istiodum belki tanışırız diye çünkü ondan hoşlanıyorum ama işte yazmam doru mu blm da saatlerdir üzülüyorum ne yapicam diye arklara soruyorum adam gibi akıl veren yok
Olabilir 🤔
Sevgilisi olabilir mi diyosunuz yani
Sadece ihtimal
Ben bu çocuğa tanışmak için yazmak istiodum ne yaomaliyim sizce? Aynı okuldayız onunla
Seninle tanışmak istiyorum lan de😂😂
Çocuk bu arada beni tanimio şöyle anlatayım size bir gün ben bu çocugun adını bilmiodum öğrenmek için sweatini nerden aldın bahanesi ile çocuğu okul çıkışı yanına gidip bisi sorabilir miyim dedim o da bu arada yolda yürümeye devam ediodu bana hyr ama sor dedi neyse hala yürümeye devam edio bende sorumu sordum cvp verdi gitti yani aslına bakarsanız beni tanimio şimdi bende o erkek kanlarının isteğini beklettim ve doru mu yaptım çocuk ztn geri çekmiş ama sonradan istek kızda hala çekmemiş
Kaç yaşındasın
Yaş ne alaka