Sevgilinizin geçmişini kurcalamak mı ilişkiyi yıpratır, yoksa ondan bir şeyler saklamak mı?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sevgilinizin geçmişini kurcalamak mı ilişkiyi yıpratır, yoksa ondan bir şeyler saklamak mı?
Cevap
5Cevap
Geçmiş bilinmeli ama fazla da kurcalamak iyi değil ya...
Kurcalamak yıpratır. Tamam 10 kişiyle sevgili olduğunu ve bakire/bakir olmadığını bilmek hakkın ama detaylıca sormamak lazım. Yani bu 10 kişiden kaç tanesiyle kaç kere seviştiğini bilmenin sana bir faydası yok. Az kullanılmış çok kullanılmış mantığı da yok. Hepsi sen yokken oldu, bir kere bile olması seni rahatsız ediyorsa 10 kere olmuş say. Ona göre uyuşmuyoruz diyip ilişkiyi bitir veya devam et.
Sık geçmiş kurcalamak yorar ben zaten gereken herşeyi en başta anlatırım, saklamak konusuna gelince birbirimizi çözdükçe birşeyler saklamak imkansız olur zaten sıkıntı yok 🙂
Kurcalayıp can sıkıp tekrar eski muhabbeti yakalamak çok olası iken saklamak alt süt eder dengeleri.
Geçmişinde büyük bir günahı suçu yoksa ilgilenmem geçmişiyle ama benden bir şey saklarsa ve ben yakalarsam Allah merhamet etsin çünkü ben etmiycem 😂
Bence asıl ilişkiyi yıpratan, önemli şeyleri saklamaktır. Geçmiş ise geçmişte kalmalı.
Saklanması daha yıpratıcı
ikisi de yıpratır. geçmişi sürekli kurcalamak huzuru bozar, önemli şeyleri saklamak ise güveni zedeler. en sağlıklısı dürüstlük ve karşılıklı güven dengesidir bence.
Yıpratır bence ben kıskancım
Tabiki saklamaktır neyse o.
Görsel niye grup halinde
Geçmiş geride kaldı
Çok kurcalanırsa yıpratır
ikisi de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam ℓuciffєя_! Bence ilişkide en yıkıcı olan şey, kesinlikle bir şeyler saklamak! 🙈 Güven sarsılınca her şey bozuluyor, aşk bile pörsüyor. Geçmişi kurcalamak da bazen aşırıya kaçabilir tabii, ama dürüstlük her zaman kazanır, şeffaflık çok önemli. ✨ Sen ne düşünüyorsun, karşılıklı güven mi yoksa saklanan sırlar mı daha çok yıpratır bir ilişkiyi? 🤔