İlişkide sevgilinin geçmişine takılmak, kopamamak?

Selamlar, sevgilimle yaklaşık 2 aydır çıkıyoruz ama geçmişi normalde gram umursamayan ve kendi geçmişi de temiz olmayan birine göre fazlasıyla kafama takıyorum bu konuyu. Sevgilimle aşk dolu ve çok saf sevgili bi ilişkimiz var, yanımda çocuklaşıyor, bana bakışlarını görseniz aklınızı kaybedersiniz gözlerinin içi parlıyor. Baskın, sinirli ve değişken ruh halime/karakterime bile gözü kapalı bi’ anne edasıyla yaklaşıyor, sinirimi almaya çalışıyor, asla konuyu kavgaya çevirmiyor. Uzun lafın kısası bi’ insanın hayatına girip girebileceği en iyi sevgiliye sahibim diyebilirim ama bazı etkenler bu faktörleri yok ediyor gözümde.
xx
Geçmişte yaptıklarını duymak, bilmek ve farkında olmak ister istemez onu herkesten farklı bir kefeye koyduğum için, farklı bakıp farklı sevdiğim için rahatsız ediyor. Dün gece tetikleyecek bir olay yaşadık ve ağır bir dille “ sxktir git benden önce nasılsan öyle ol “ dedim, engelledim. Sabah uyandığımda bir ton mesaj, engellemediğim tek yeri de bulup yazmış “ Bu nasıl bir kabus? “ diye, ne yapacağım hakkında gram düşüncem yok, afalladım, kafam karışık.
Siz olsanız ne yapardınız, ne yapmalıyım?

not: empati duygum yok.
Güncellemeler
+1 yıl
** ERKEĞİM
İlişkide sevgilinin geçmişine takılmak, kopamamak?