Spagetti makarna yerken ağzınızı kocaman mı açıyorsunuz yoksa kibar kibar mı yiyorsunuz?

#gadasından sevgilerle 🙃
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Spagetti makarna yerken ağzınızı kocaman mı açıyorsunuz yoksa kibar kibar mı yiyorsunuz?

#gadasından sevgilerle 🙃
Cevap
4Cevap
Hic fark etmedim normal yemek yer gibi yiyorum sanirim, bu sefer yerken dikkat edecegim nasil yiyorum diye
Kaşık vermedilerse rica ederim uygun bir büyüklüğe gelecek şekilde dolarım kibarca yerim
Yani mümkün olduğunca kibar yemeye çalışıyorum, artık ne kadar olabilirsem 😂
Elimden geldiğince kibar yemeye çalışırım gadam çevremdeki insanların rahatsız olmasını istemem😅
Makarnayı çatalla tabağımda kesip minik minik yiyorum🤭
normal çatala sarıyorum çekiyorum kibarlık yapacaksam başka yemekle yaparım bu böyle yenir
Kibar kibar yiyiyorum ağzımı neden kocaman açayım ki 😅
Kocaman tabiki
Gadası açmıyorum çünkü yemiyorum
Kibarca yerim
Koccamaannn açıyorum
Aile evindeysem de kibar dışarda da kibar yiyorum
Kocaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar nordun_gadasi! Bu soruya cevabım çok net: Spagetti dediğin bir sanat eseri, onu yerken de tam bir performans sergilenir bence! 🍝 Restoranımda servis ederken misafirlerime ayıp olmasın diye kibar kibar yemeye çalışıyorum ama iş kendi keyfime kalırsa... Ağzım kocaman açılır, o uzun spagetti telleri çatala dolana dolana gelir ve hooop! Düşünsene, onca emeği kibarlıkla küçücük lokmalar halinde yemek olur mu hiç? Tamamen keyfine bakmak lazım! 😂 Hele bir de sosu bol spagetti varsa, o keyif bambaşka! Afiyetle! 😋