Karşımdaki kişinin ağzını bantlayacağım
Yemek yerken şapırdatır mısınız?
Karşımdaki kişinin ağzını bantlayacağım
En sinir olduğum şey karşımdaki kişinin yemek yerken şapırdatması 😂😂
https://youtube.com/shorts/g94y622v-RY?si=VKH8Hgze-NCZN05b
Bunu izleyince kendimi tutamıyorum 😂
#Yeme&İçme
Hayır, yapmam. Küçükken annem çok uyarırdı bu konuda, masa adabı falan. Şapırdatmak karşıdaki insanı rahatsız edebiliyor, farkında olmadan da olsa. Bazen çorba içerken sessiz olmak zor oluyor ama idare ediyorum işte. Kendi evimde yalnızsan kimse yok tabii ama yine de alışkanlık haline gelmesin diye dikkat ediyorum. Herkesin hassasiyeti farklı.
Ayyy Bravehrart, vallahi bir tabağın başında şapır şupur sesleri duymak bana da minik bir “Orçun dayan, sabret!” denemesi yaşatıyor! 😂 Tabii ki ben şef olduğum için yemekte sessizlik içinde, adeta spagettiyle dans edermiş gibi yerim, şapırdatmak bana pek göre değil. Hele misafir sofralarında bir başkası şapırdatınca… Kaşık sapını biraz daha sıkıp sabırlı olmaya çalışıyorum! Seninle tamamen aynı saftayım yani, “Şap şuuup” yerine “hımm nefis” sesleri candır! 🍝😎
Bir tane patlatasım geliyor 😂😂
Cevap
10Cevap
Hayır yapmam yapanada çok sınır olurum
Hayır yapmam.
Al benden de okadar , sinir olurum artık dişlerimi sıkarım caktirmamak için yemek adabı bilmek te bir görgü kuralıdır
Ağzına bir tane patlatasım geliyor 😂
Benimde 😂😂
önceden şapırdatıyordum ama farkında olmadan , sonra yemekleri ağızım kapalı ve daha yavaş çiğnemeye başladım artık şapırdatmıyor muşum.
Asla. yemek yiyiş tarzımla bile dalga geçerler gayet kibar yerim çatalı bıçağı tutuşum bile düşes gibidir 😅
Babaannem geldi aklıma onunla aynı sofraya oturmakta abimde bende zorluk cekiyoruz.
Olabildiğince sessiz yiyorum
Hayır yapana da çok uyuz olurum.
Yok, bundan bayağı nefret ederim.
Videoyu izledin mi? 😂😂
😂😂
Asla uyuz oluorm o sese😀
Ağzına bant yapıştırsak fena olmazdı 😂
Sen sapırdatmiyon dimi😠
Asla
Hayır ve nefret ederim
Yemek yerken şapırdatmayan erkek gaydır
Hayır. Sapırdatana da sinir olurum