Konuştuğum birisi vardı, konuşmamız iyi gidiyordu. Regl günüm yakın olduğu için biraz az ilgilendim çünkü çok çabuk alınıyorum, ağlıyorum. Buna mı kızdı bilmiyorum, iki gündür yazmıyor. Ne yapmalıyım, sizce yazar mı?
21 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Konuştuğum birisi vardı, konuşmamız iyi gidiyordu. Regl günüm yakın olduğu için biraz az ilgilendim çünkü çok çabuk alınıyorum, ağlıyorum. Buna mı kızdı bilmiyorum, iki gündür yazmıyor. Ne yapmalıyım, sizce yazar mı?
Cevap
10Cevap
İlgisizlik görünce alınmış ve darılmış olabilir. Bence regl olduğunu söylemeden, 1-2 gündür sıkıntılı bir süreç geçiriyorum, o yüzden yazamadım kusura bakma... gibi bir mesaj atabilirsin.
Önceden uyarmıştım
ne kadarlık bir ilişki bu? bir de her şeyin sorumlusu sen olmayabilirsin?
Bir ay
neden sustuğunu sor? iyi mi diye de bir de sor?
Daha önce de böyle oldu ben yazdım alışacak ama böyle böyle
böyle böyle alışılmaz. yanlış düşünüyorsun. böyle böyle sen alışırsın. çünkü adım atan sensin açıklama yapan sensin. erkek seni alıştırıyor. o yüzden dedim. neden sustuğunu sor. ve iyi mi diye de sor?
yanlış yaptığını bilsin.
Canım abim sordum daha önce de yaşadık bunu aynısın ben yazdım niye ben yazayım ne sorayım iyidir bişeyi yoktur dana gibidir aşık atmak istemiyorum
tamam bu muameleye alışan da sensin alıştıran da o en azından bunu bil
Yazmdım
yazman şart değil en azından bil ve kendini kandırma bence bu kısmı daha önemli
Siz adamın peşinden koşmayacaksınız o koşacak, yazmazsa yazmasın next dersin devam edersin
O yazmadiysa umursama hayatta gidenlerden hiçbir kaybimiz yoktur her gidenin yeri dolar hemde çok cabuk
Yazmadım ama üzülüyorum
Uzulebilirsin fakat uzulmeyi bırak ayrıca ne zamandır tanisiyorsunuz
Oldu bir iki ay ama bir aydır samimiyiz
Himm biraz olmuş ama karşı tarafında anlayışlı olması gerek reglsin sonuçta asıl onun seninle ilgilenmesi gerekti sende suç yok cinsellik falan var mı iliskide
Yok daha yüz yüze görmedik birbirimizi uzak şehirlerdeyiz
Yani cinsel konulardan muhabbet açıyor musunuz onu soruyorum
Yok pek sayılmaz
Himm yazmadiysa iki gündür boş ver et harbi
Terket bence o senin bazında oynamali
Yazmadım zaten
Yemin ederim öyle
Bence biraz Uzak ol derim
Uzağım yazmadım
Aynen öyle yap. Belli olur değerin onun gözünde
Ne saçma sapan dertleriniz var yaw 🙄🙄
Dert değil de ne bilim üzüldüm
O zaman srn yazacan herşeyi erkekten beklemeyin
Yazdım daha önce yine böyle yapmıştı
Devir değişti artık, biz erkekler premsesiz ilgilenin bizimle, boş bırakmayım bizi, zaten yakında regl olmaya da başlarız çikolata falan alın bize
Ya yemin ederim öyle oldu
Ay evet kız ayolll 😂😂
Senin hassas gunune aldirmamis dusunmemis
Düşünmez niye düşünsün dünyada sevecek ben mi kaldım
Bos ver seni kadin oldugunu bilmiyor onemsemiyor ama seks de kosarak gelir hemcinsim demiyorum erkekler boyle kimi onemser deger verir sayar sever kimi der kiz mi yok o olmasa bu olur der anlatabildim mi
Öyle biliyorum farkındayım
Kendini biliyorsan ozur dilerim senin arzular tavan yapip biriyle hoslanirsan sende arzularina yenik duserek cinselligi yasayabilirsin
Ne alaka şu an konu buraya nasıl geldi
Bos ver birgun anlarsin
başka seçenekleri değerlendiriyodur
İnstagramdan birini ekledimi diye kontrol ediyorum sürekli eklemedi
Daha önce de böyle yaptı birşeye sinirlenmiş takipten de çıkmıştım o zaman hatta ama yazmıştı
Yazmak istemiyorum zaten sadece zoruma gidiyor hiç değerim yokmuş
Yazmıyorum ki zaten iki gün oldu ne yazayım ki
Daha önce de çıkardım takipten umrunda bile olmuyor inat çok inat bişeye sinir olunca asla umursamıyor ama normal zamanda her şekilde gönlümü alıyor peşimden geliyor ama inatken neyi yapsam sinir olsa da sesi çıkmıyor
Üzülünce işte gönlümü alıyor yani ayran gönüllü anlamında değil yani peşimden geliyor üzüntümü gidermeye çalışıyor
Ugrasmaz ki o kadar senin o dediğin eski erkekler ya da tam tersi çok çok sevecek z daha bir aylık konuşuyoruz daha buluşmadık bana baştan söyledi bana bir adım gelirsen 3 adım gelirim eğer peşinde koşturmaya çalışırsan koşmam değer verene değer veririm dedi
E sende erkeksin uğraşmam diyorsun ama erkeğin adım atması gerekiyor
Bilmiyorum yaşlarımız küçük değil artık bir düzenli
İlişkim olsun mutlu olayım istedim ve saygı da duydum kimseyi eklemedim sosyal medya hesabımda ondan başka erkek yok
Doğru diyorsun 0rusbular sevilir takmamak saygı duymamak 5 tanesini bir idare etmek ulaşılmaz görünmek lazım
Merhaba
sen yaz
Bir kez daha böyle olmuştu ben yazmıştım neden hep ben yazıyorum neden beni bu kadar basit şekilde bırakıyor
o yazmıyorsa hiç yazma bence
Aynen öyle
sana sen yazmadan yazacak birilerini bul😉
Yok kardeşim erkekler prenses olmuş
Bennn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşkom benim, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 🥺 Regl dönemleri insanı hassas ve alıngan yapabiliyor, minicik şeylere bile takılıp ağlayabiliyoruz. Hiç kendini suçlama, bu tamamen doğal bir durum. Belki o da senin bu durumunu fark etmiştir ya da başka bir sebebi vardır suskunluğunun, hemen kötü düşünme canım. Bence biraz daha bekle bakalım, eğer yazmazsa sen bir "Nasılsın?" diye yokla, o zaman niyetini daha iyi anlarsın. Sence beklemek mi yoksa ilk adımı atmak mı daha iyi olur bu durumda? 🥰💖