Hiç gelgitli bir ilişki yaşadınız mı? Bununla nasıl başa çıkılır?

O terazi burcu ben Yengeç ama benimde yükselenim ikizler ve bir türlü uyumlu değiliz. 10 aydır tanışıyorum fakat flörtten ilerisine gidemedik. O aşiret çocuğu her yönden benden iyi sevilmek istiyor ama benim kafamın karışık olduğu dönemde bana alkol içirttiği gün elimi tuttu kızım seni bırakmam falan diyor o sırada evime kadar bıraktı sarhoş olurum bişi olur falan diye huzursuz olmuş garibim. Üstelik yarım bardak votkadan fazlasını içemedim belki bir bardak ama adam tüm şişeyi içmiş asıl sarhoş oydu :D ve sarhoşkende hislerinin gerçek olmadığını biliyordum öhöm neyse konuyu saptırmayalım. Bununla hep kavga ediyoruz ve bana aşırı triplisin çocuk gibi davranıyorsun demişti asıl çocuk olan sensin benden 2 yaş küçüksün diyince adamı fena bozdum çünkü evi geçindiriyor ailesi ile yaşamıyor serseri bir tip falan bunu ona demememeliydim. Beni en son ki tartışmamız da da bekle demişti 15 dakikası oldu 2 saat, kuzeninin yanına benim yanımdan kalkıp gitmesi beni aşırı sinir ettiği gibi beni tehdit etmişti şimdi gidersen birdaha yüzümü göremezsin gibisinden ama yinede gidince aradan yarım saat geçiyor olmuş 2 .5 saat ve bana diyorki sakın birdaha beni arama ve her yerden engelliyorum ve aradan zaman geçiyor bana o ulaşıyor seni seviyorum tekrar olalım gibisinden ama ben onu istemediğimi söylüyorum konuşuyoruz bana soğuk yapıyor ve başkasıyla çıkıyor beni takipten çıkarıyor , bekledim tabiiki ve ayrılıyorlar sonunda ve dün onunla buluşmak istediğimi söylüyorum geldi yanıma ve olanları anlatıp kıskandığımı ve başkasıyla olabileceğin ihtimalini kaldıramadığımı söyledim elini tuttum falan hep huysuzluk yapıyor hiç gülmüyor bende pozitif oluyorum karşısında ama benimde genel ruh halim öyle. Neyse istemeseydim senin yanına gelmezdim dedi ki yeğeni felç geçirmiş hastaneden apar topar yanıma gelmiş doğal olarak moralsizdi. Ve kızla neden ayrıldınız diye sorduğumda da kızı sevemedim o benimle istediğini ama yapamadığımı söyledim dedim ayrıldık dedi.
  • Peki ya bunca zaman bu kavgalarımız sonu ne olacak sizce ?
Seni o gün istiyordum sen beni istemedin şimdi kimseye güvenmiyorum diyince sustum zaten kalktım eve gitme vaktim gelmişti geç kalmıştım :/ ve şimdi Tabikide konuşmuyoruz acaba ben mi adım atsam diyorum ama adam dünden beri tripli keyfimi kaçırdı :/
Güncellemeler
+1 yıl
Onu takipten çıkardım sildim geri döndü gitme ben içimde tutuyorum dedi yine döndü ama kızlarlada konuştuğuna adım gibi ne kadar emin olsamda bunu inkar ediyor ve sen hep beni yanlış anlıyorsun diyor. Bakalım zaman bana ona dair ne getirecek. Tek hatasında silmeye mahkum olacak
Hiç gelgitli bir ilişki yaşadınız mı? Bununla nasıl başa çıkılır?