Ben sevgilime zaman zaman bunu yapıyormuşum. Farkında değilim. Adam yine de benden ayrılmadı. Evleneyim mi?🫠

Ben sevgilime zaman zaman bunu yapıyormuşum. Farkında değilim. Adam yine de benden ayrılmadı. Evleneyim mi?🫠

Sezgilerinizi gerçekten dinlemeli ve manipülatörlere karşı dikkatli olmalısınız, birinin yalan söylediğini ve samimi olmadığını hissettiğinizde, iç benliğiniz size dikkatli olmanızı söylüyorsa, ısrarla dinleyin.
Romantik ilişkilerde değil lakin güya arkadaş sandığım kişilerin manipülesine maruz kaldım, dost değilmiş onlar, ziyanı yok, zaten çok da sevmemiştim kendilerini, demek ki içten içe hissetmişim o çocuk halimle güvenilmez olduklarını.. Bana kattıkları çok şey oldu kendilerinin, neticede ne eksildi ki benden, geri dönüşü olmayan yollara girmedim, geride kaldı o engebeli çıkışlar ve beni bugünlere hazırladı. Ben sadece teşekkür ediyorum kuyumu kazanlara ve biliyorum ki başkalarına çelme takanlar aslında kendilerine çelme takıyorlar, onlar o çelmeyi kendilerine taktı ve bana da bir çok şey öğrettiler, şeytanı şeytanlardan öğrendim
Defalarca
Yeri geldiğinde kaldım ama bu durumdan oldum olası nefret ediyorum ve bir şekilde insandan uzak durmak için elimden geleni yapıyorum. Çünkü böyle kişilerin fayda değil zarar olur
Cevap
11Cevap
Evet kaldım az çok herkesin başına gelmiştir
Evet ne yazik ki kaldım narsist bir kişi tarafından
Evet kaldım. Sonra aynaladım. Baktım oda aynısını yapıyor ama kızın yapısının öyle olduğunuanlayınca normal oldum
Manipüleye değil, manipülasyona diye yazman gerekiyordu. Küçük bi düzeltme olsun
Şuana kadar ilişkim olmadığı için kalmadım :D
Narsist biriyle ilişkim vardı manipülasyonun dibini gördüm antidepresanlara bile başlattı. Çok zor...
Daha çok manipüle eden tarafım ben
Evet kalmıştım.
Ne yapıyorsun
Aklından geçmeyen bir şeyi geçmiş gibi söylüyorum.
Kısa süre
basak erkegi terazi erkegi uzak durun😆✋🏻
Hayır.
kaldım
Kalmışımdor fark etmeden
Kaldım
Asla kalmam
Evlen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?