İlişkiler konusunda tecrübeli olannn?

Arkadaşlar selam yazım biraz uzun olabilir ama çok yardıma ihtiyacım var gerçekten :) haftanın iki günü hastaneye gidiyoruz ders için. Başka bölümle ortak dersimiz oluyo ve o bölümden bi çocuk baya ilgimi çekiyo. Çocuk bana bayağı bakıyor. Onun iki tane arkadaşı var onun yanındaykende bana bakıyorlar ama pozitif bakıyorlar soğuk değiller. Çocukta gördüğü yerde bakiyo ama çok utangaç ve çekingen. Önümüzdeki hafta son kez gidecez hastaneye ve onu bir daha görmicem bana ilgisinin olduğundan eminim ama adım atamayacak kadar çekingen ben ise tam tersi. Sanırım yanımda sürekli arkadaşım var diye gelemiyo. Sizce ne yapmalıyım adım atması için? Benim aklıma şu geldi bu hafta 2 kez daha gidecez sonra görmicem bi daha onu. İlk gün tek başıma gidecem yani arkadaşım var diye gelemiyosa diye. Eğer yine gelmezse son gün gidecem ama dersin ortasında çıkıp gidecem arkadaşımda o çocuğa benim instamin yazılı olduğu kağıdı verip arkadaşım bunu sana vermemi söyledi dicek. Sizce nasıl fikir? Daha iyi önerileriniz varsa yazabilir misinizz gerçekten çoook ihtiyacım var :)
İlişkiler konusunda tecrübeli olannn?