Bir erkek vardı benden hoşlanan hiç ilgilenmedim hep belli ettim istemediğimi.8 sene şansını denedi. Hep reddettim.
Daha sonra bir erkek vardı, onunla flörtleşmeye başladık.5 ay her şey yolundaydı ilgili kibar vs
Her şey iyi giderken birden kesti iletişimi ve o dönemde bu bana 8 senedir platonik olan kişi ile birbirlerin eklemişler sosyal medyadan.
Bu takıntılı mı bir şey dedi anlamadım.
Üçümüz aynı un. deydik ama farklı fakültelerde.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
8 senedir koşturan takıntılı lakin yenisinde canımsın ve maco bir tip
Kesinlikle eril. maço tipleri hayatına alma 😉👍
8 sene istemeyen birisinin peşinden koşmak saglıklı degil.
günahını almak istemiyorum. Ama bak bu benden hoşlanan takıntılı erkek A olsun , flörtleştiğim B olsun.
B kişisi ile 9 sene önce tanıştık aynı sınıftaydık aynı bölümde. Arkadaştık bir şey yoktu aramızda. Arada konuşurduk görüşürdük falan. Bu birden ilk adımı attı flörtleşmeye başladı , ilgili kibar falan. Baya ideal sevgili adayı gibiydi, herkes olur bu iş dedi. Sabah akşam yazıyordu.
Benimle birden muhabbeti kesti. Biz buluşucaktık, ben ankaradaydım o dönem staj için, yazdı arkadaşla oraya gelelim diyoruz dedi. Ne alaka dedim arkadaş falan ama olur dedim Bir daha yazmadı. O dönemde bu takıntılı olanla ne ara tanıştılarsa eklemişler birbirlerini.
Bu takıntılı A kişiside, yazları akrabalarının yanına Ankara'ya geliyormuş, o muhabbetten 1 hafta sonra bana yazdı ben ankaradayım görüşelim alayım seni evden falan dedi, tersledim hatta saçmalama ya ne görüşmesi söz vermedim dedim müsait deigilim dedim.
Bu diğer B kişisi bir daha yazmadı ben yazınca tersledi.7 ay odu görüşmüyoruz. Bu takıntılı olan ise hala şansını deniyor sildim ettim hala ekliyor.
Kanka peşindeki kişi psikopat
sence bir şey demiş olabilir mi
Yüzde 99 demiştir sana zarar vermesindr peşindeki kişi umrumda değil
günahını almak istemiyorum. Ama bak bu benden hoşlanan takıntılı erkek A olsun , flörtleştiğim B olsun.
B kişisi ile 9 sene önce tanıştık aynı sınıftaydık aynı bölümde. Arkadaştık bir şey yoktu aramızda. Arada konuşurduk görüşürdük falan. Bu birden ilk adımı attı flörtleşmeye başladı , ilgili kibar falan. Baya ideal sevgili adayı gibiydi, herkes olur bu iş dedi. Sabah akşam yazıyordu.
Benimle birden muhabbeti kesti. Biz buluşucaktık, ben ankaradaydım o dönem staj için, yazdı arkadaşla oraya gelelim diyoruz dedi. Ne alaka dedim arkadaş falan ama olur dedim Bir daha yazmadı. O dönemde bu takıntılı olanla ne ara tanıştılarsa eklemişler birbirlerini.
Bu takıntılı A kişiside, yazları akrabalarının yanına Ankara'ya geliyormuş, o muhabbetten 1 hafta sonra bana yazdı ben ankaradayım görüşelim alayım seni evden falan dedi, tersledim hatta saçmalama ya ne görüşmesi söz vermedim dedim müsait deigilim dedim.
Bu diğer B kişisi bir daha yazmadı ben yazınca tersledi.7 ay odu görüşmüyoruz. Bu takıntılı olan ise hala şansını deniyor sildim ettim hala ekliyor. Uzun oldu ya kusura bakma
Vaktin var mı ya yazdıkların karışmış
Bence takintili ya
sence o mu bir şey dedi? İnan aramız gayet iyiydi, baya ilgiliydi. Sonra birden kesti muhabbeti.
O dönemde de bu erkek ile eklemişler birbirlerini ne alaka aynı fakültede bile değiller.
Benim basimdan gecti benzer bir durum. Istersen konusabiliriz.
nasıl dı sizin
Bu diğer B kişisi bir daha yazmadı ben yazınca tersledi.7 ay odu görüşmüyoruz. Bu takıntılı olan ise hala şansını deniyor sildim ettim hala ekliyor.