İlişki konusunda tecrübesi olan bakabilirmi?

Merhaba benim 6 aylık bir ilişkim var son zamanlarda artık beni sevmiyomuş değer vermiyomuş gibi hissetmeye başladım. Bunu dile getirdim yok öyle bir şey dedi ama hissetmedikten sonra ne kadar söylese nafile. İlişkimizde haddinden fazla kavga oluyo 6 aydır beraberiz hep benim yüzümden kavga ediyoruz yani o öyle söylüyor. Alınmıcak şeylere alınıyo benden her dakika ilgi iltifat bekliyo sürprizler yapayım hediyeler alayım. Bunları yapıyorum içimden her geldikçe ama o sanki beni yetersiz olarak görüyor. Yani bende insanım elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum. Karakterimde çok uygun değil bunlara bunu biliyo ama değiş diyo. Elimden geldikçe bazı huylarımdan vazgeçiyorum. Bazen bana çok kırıcı konuşuyo ama ben içime atıp yeterki kavga etmeyelim diye dile getirmiyorum. Ama o her kelimeye söyleniyo. Burada sorun benmiyim gerçekten anlam veremiyorum artık. Yoruldum artık bitirmeyi düşünüyorum. Son zamanlarda ekstra bir çabası yok anlayışı yok herşeyi benden bekliyo. Peşinden koşmamı istiyo diye düşünüyorum. Bilmiyorum düşüncelerinizi merak ettim okursanız teşekkür ederim. Dalga geçmeden yorum yaparsanız sevinirim.

İlişki konusunda tecrübesi olan bakabilirmi?