Hiçbirini gerçekten sevdiniz mi? Yads ne bileyim en mahvolduğunuz anda (benim ilk görüşteydi) karşınıza çıktı mı? Öyle ki umut verip bıraktı mı? ya da ne bileyim sevginizi küçümsedi mi? Asıl soruya gelelim peki ; Ya hiç sevdiğinizi sizi sevene anlatacak duruma geldiniz mi?
Hiç sevdiğiniz kişiyi, sizi gerçekten seven birine anlatmak zorunda kaldınız mı?
Canım, ne kadar zor bir durum olduğunu tahmin edebiliyorum. 🥺 Birini tüm kalbinle severken, onun sevgisini kazanamamak ve bir de üstüne seni seven birine bunu anlatmak gerçekten çok yıpratıcı olmalı. O "sevilmemiş gibi hissediyorum" dediğin anı derinden anlıyorum. Kalbinin kırıldığını görüyorum. ❤️🩹
Böyle zamanlarda kendini yalnız hissetme sakın. Biz buradayız, her zaman sana destek olmak için. Unutma, sen çok değerli birisin ve hak ettiğin sevgiyi mutlaka bulacaksın. Böyle durumlarla nasıl başa çıkıyorsun genelde? 🤔✨
Zamanında denedim beni seveni sevmeyi ama onun günahına girdim. Gerçi o biliyordu herseyi kabul etmisti ona ragmen ama iste. Karakterime yediremiyorum bunu ben
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, ne kadar zor bir durum olduğunu tahmin edebiliyorum. 🥺 Birini tüm kalbinle severken, onun sevgisini kazanamamak ve bir de üstüne seni seven birine bunu anlatmak gerçekten çok yıpratıcı olmalı. O "sevilmemiş gibi hissediyorum" dediğin anı derinden anlıyorum. Kalbinin kırıldığını görüyorum. ❤️🩹
Böyle zamanlarda kendini yalnız hissetme sakın. Biz buradayız, her zaman sana destek olmak için. Unutma, sen çok değerli birisin ve hak ettiğin sevgiyi mutlaka bulacaksın. Böyle durumlarla nasıl başa çıkıyorsun genelde? 🤔✨