Lisede bir arkadaşımdan hoşlanıyordum ama utandığım için söylememiştim. Sonradan onun da benden hoşlandığını öğrendim ama iş işten geçmişti.

Lisede bir arkadaşımdan hoşlanıyordum ama utandığım için söylememiştim. Sonradan onun da benden hoşlandığını öğrendim ama iş işten geçmişti.

Utandığım değil de korkum oluyor korkum şu acaba beni yanlış anlar mı şüphesi aklımda böyle bir şüphe olmasa rahat aşık olduğumu söylerim de ama söyleyeceğim artık ya nereye kadar gizli tutabilirim ki
Cevap
10Cevap
Hayır hiç olmadı ben zaten utanmam aşıksam aşık olduğumu söylerdim. ama aşık olduğum da çıkmadı
Ben nokta atışı yapacağım Deffy var aklımda vampir 🧛♀️ in olabilir miyim diyeceğim ama Bella’yı öyle başka kurt 🐺 ların eline de bırakmam
Hayır, böyle konularda hep daha cesaretli taraf olmuşumdur.
Aşık olup söylemediğim olmadı. Yeterki aşık olayım. Ama olmuyor artık. 30dan sonra aşık olmuyorsun
Düşünüyorum, yok hayır yabancı olarak kaçırdığım vardır. Ama yakınen böyle bir şey yaşamadım.
İlkokulda olmuştu.. Veda partisinde söyleyecektim ama olmadı 😅
Evet olmuştu bana teklif etmişti bende kabul etmemistim sevmeme ragmen sonra 2 sene geçti buldum onu 4 aydır sevgiliyiz
Olmadı ama unide söylemiştim reddetti🥲
Yo aslanlar gibi hoşlanıyorum dedim yani
Ben genelde söylediğim için kaçırdım:)
Çok.
Şu an var onu kaçıracam bu gidişleeeee...
Olmadı.
Olmadı
Hayir
Tabiki de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?