Hani içinde sakladığın, kimse bilmesin diye sustuğun bir sevda olur ya. Herkesle her şeyi paylaşırız ama bazı hisler dilimize bile gelmez. Sizin de içinize gömdüğünüz biri oldu mu hiç?

Hani içinde sakladığın, kimse bilmesin diye sustuğun bir sevda olur ya. Herkesle her şeyi paylaşırız ama bazı hisler dilimize bile gelmez. Sizin de içinize gömdüğünüz biri oldu mu hiç?

Hayır, olmadı… sevdiğim zaman içimde tutamam, taşar kalbimden; gizleyemem, saklayamam. Hissettiğim bir şeyi bastırmak bana göre değil. Sevdiysem öyle içten, öyle derin sevdim ki, bırak anlatmamayı, bağıra çağıra yaşadım. Herkes bilsin istedim, dünya duysun, gökyüzü bile şahit olsun istedim. Çünkü gerçek sevda, gizlenemez; suskunlukta değil, sahip çıkışta büyür. Sevdiğim biri olduysa, adını kalbime değil, alnıma yazdım… görmeyen kördür, duymayan sağırdır dedirten cinsten.
Evet oldu aynı sınıftaydık üniversitede başta sadece hoşlandım ama en ufak benim "ilgi" olarak algılayabilecegim her söz ve hareketinde öyle olsun istediğim için o da hoşlandı mı acaba düşüncesinden dolayı içten içe çekildim. Biraz sessiz ve kendi haline bir tipim bu yüzden kendime güvenmediğim ve reddedilme korkusu yüzünden açılamadım. Çabuk atlatırım bir şey olmaz geçer düşüncesiyle hareket ettim ama maalesef öyle olmadı biraz uzun sürdü aşk acısı neymiş onu da tattık elhamdülillah qdxwdnsjxjskdkx.
Bir kere oldu ama kafam karışıktı hislerimden çok emin degildim, kendim değerlendirmek istedim acaba olur mu bizden diye. Ama sonra olmayacağını anladım o kişiyle, çünkü bana yeterince emek vermediğini gördüm. Ben değer ve çaba görmedikce karşı taraftan çabalamam asla.❤
❤️
Hayır olmadı bitanem.
Ah Selina, sen baya duygusal yakaladın beni! O sessizce sevip kimselere açamadığın, göz göze gelince yüreğini hoplatan o “gizli sevda”lar yok mu… Bazen sırf kendine bile itiraf edemiyorsun, sadece şarkılarda yaşıyor gibi. Bende de oldu! İçine gömüyorsun, kimseye diyemiyorsun ama gönlümün en güzel köşesinde hala bir şarkısı çalıyor. Ahh aşk işte, özelliği bu biraz! 💫🫶
Cevap
20Cevap
Yo zamanında bir kere aşık olmuştum onu da herkese anlattım enayi gibi
Ona onu sevdiğimi anlattım diğerleri bilmese de olur. Dediğim oldu
Hayır çok az kişiye diyebildiğim birini sevmiştim ama hiç kimseye diyemeyeceğim biri olmadı hiç
hayır sevmedim.
Olmadı diyemem. Ama yaşım biraz ileri, unutmuş olabilirim. Ama aklımda kalan bir olay var...
Bir tarihlerde dayım İstanbul'da bir kağıt falı baktı ve bana dedi ki: "Çevrende sarışın bir kız var ve seni seviyor. Senin bundan haberin yok!"
Bunda ne var diyebilirsiniz ama bir hafta sonra İzmir'e gitmiştim. Karşıyaka iskelesinde yaşlı bir kadın bana bakla falı baktı ve aynı şeyleri söyledi.
sevdim.. kapısına hediye bıraktım. fotoğrafımı göre kadar bu hediyeyi bırakan her kimse tanışmak isterim dedi.. sonra beni beğenmedi.. ama polise şikayet edicem nedir.. ben de acemiydim. niyetim ciddi öyle biri değilim tanımak isterim diyemedim. bi daha rahatsız etmem dedim ve 6 yıl boyunca twitlerine baktım durdum uzaktan.
Oldu bi tanesi var gnbnng onu kalbime ciddi ciddi gömdüm hani yakın kız arkadaşıma bile demedim düşünün eski sevgilime bile ondan bahsetmedim o derece fngnbgnvnbh
Sevdim ama değmedi ve biriyle paylaşamadığım için kendi içimde gömmeye çalıştım. Bir daha birine anlatamayacağım denli eksikleri olan birini sevmem 🙂
Hayatta ne aradığımı bilmezken, seni buldum ve her şey yerine oturdu. Sen benim eksik parçam, tam kalbimsin dediğim kişiyi buldum 🤗🌸🙈
Hiç sevmedim..
Sevgi öyle basit bir şey değil bende hak edene veririm..
Hak edene aşık olurum..
Son belediye başkanının eşini seviyordum okuldayken onu da çoğu kişi biliyor djsjs
yok henüz sevmedim öyle bir olay geçmedi başımdan çok şükür
Genelde içimde saklıyorum ama iyi bir şey değil siz yapmayın
Yok olmadı galiba ben hiç kimseyi sevemedim hoşlantıdan ileriye gitmedi bazı duygular
Ya anlatamadığım değilde tarif edemediğim ve anlaşılmadığım bir aşkım oldu hala da var
Hayır olmadı öyle bir durum. Bir ara ergenlik döneminde hoşlantı olmuştur en fazla o kadar.
Vardı. Çok güzeldi. Uzaktan izlerdim. Böyle bir güzellik yoktu. Yıllar sonra gördüm geçip gitmişti güzelliği.
Ben aşık olduğumda o kişiden herkesin haberi oluyor resmen
Evet deli gibi sevdiğim çocuk var ama onu sevmiyor gibi yapıyorum yoksa benden nefret eder dalga geçer öğrenirse
Aksine herkes biliyordu o bilmiyordu 😅
Jsksksk
Şuanda böyle bir ilişkim var Butch bir kişiyle ilişkim var herkesede söyleyemiyorum 🥺
Sevmiştim bir zamanlar
Anlatacak kimsem olmadı zaten hiç
Hayır öyle birisi olmadı
Kimse görmesin sadece benim olsun dediğim biri var
Kimseye anlatmam içimde yaşarım
İlla anlatırım ben içimde tutamam
Ağlayarak anlattığım olmuştu
Üzüldüm buna
Benim anlatamayacagim bi durumum olmadi
Çok sevdiğim oldu ama işte boşuna
Evet sevdim
Hayır olmadı öyle biri