Mesajlarını sildim ama bana ulaşacağı mecralar var. Sizce bir şey demeye gerek var mı? Sindiremedim.
1 gü
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesajlarını sildim ama bana ulaşacağı mecralar var. Sizce bir şey demeye gerek var mı? Sindiremedim.
Cevap
3Cevap
Onu şımartmaktan ve keyif almasına neden olmaktan başka bir şeye yaramaz bu. O yüzden sanki sen onu ghostlamışsın gibi onu görmezden gelmen ve umursamadığını göstermen en iyisi. İşte o zaman alır cevabını. Ve gerçekten umurunda da olmamalı bu boş insan
Hic bir şey yapmadim ama tepkimide koymam gerekiyordu bu yüzden mesajlastigimiz yerden mesajlari sildim ki anlasın bir daha ulasamayacagini
Zaten tepkini koymuşsun. Neden hırsına yenik düştüğünü gösterip tekrar yazasın ki?
Onu dahi farkedip umursayacağını düşünmüyorum maalesef
O umursamaz ise sen neden olmayasın? Onun umursamasına ihtiyacın var mı? 😄 Değmeyecek insanlar için enerjini vermeye değmez
Gram yok değmeyeceği baştan belliydi asıl öfkem kendime benim maalesef
Emin ol zamanla o öfke de geçiyor ve kendine karşı daha şefkatli oluyorsun. Kendini anlayabilmen için kendine zaman vermelisin ☺️
Olunuyor tabikide ama çok stresli dönemime denk geldi maalesef o yüzden anında kendimi toparlama derdindeyim
Dilerim en kısa sürede daha iyi hissedersin ✨
boş ver, yazarsan sen onun gözünde küçülürsün. Yazma, asalet sende kalsın
Sildim mesajlarimizi herkesten sil yaptim ulaşacağı yerler biraktim cok istiyorsa akil eder ulaşır ulaşmazza kendi bilir
Adam yazmıyor , yazma bence umursasa cevap verirdi zaten
Mesajlarini herkesten sil yaptım ki tepkimi koyayım yazmıcam sadece sindiremedigim icin arada yazasim geliyorda degmez ya
Saçmalama ben senin yerinde olsam hemen benimle konuşmaya başlardım ve onu sillerdim
Hic kimseyle keyfi konusup enerjimi teslim etmek istemiyorum degmiyor
Bilemezsin son bir şansta bana versne pişman etmem sonkez denesen
Kötü birisi değilim iyi ki dedirtirim pişmanlık olmam
Vaktim yok belki bir hafta sonra yanlis zaman
Tamam sen bilirsin en azından takip et
Yapma değerine yazik edersin
Yok yok yapmıcam silip engelledim anlik karardi
En iyisini yapmışsın tek kalemde sil
Öyle oldu hata bende ki ahlaki degerleri zayif olan birine şans verdim
Tahmin edeyim birde çabuk bağlandın
Bosluktaydim ihtiyacim vardi birde destek olucam vs diye suslu sozlerle idare etti inanmiyordum ama yinede iyi gelmisti
Kendi karaktersizliği, bir insana ümit verip onu kendine bağlatıp sıkılınca kaçmak erkekliğe sığmaz yoksa
Bu arada gerçekten de umut verdi sınav dönemimdi destek olucam sana şu yoğunluğum bitsin vs dedi tatile gitti ama insan o 3 gunde mesaj atar illa ki mesajimi goruldu dahi yapmadı bende istemiyor yeni birini bulmus orada diye dusunerek konustugumuz mecradan sildim mesajları ama her ne olursa olsun adam değil.
Sıkılıp bırakmış işte, bırak gidene yol ver sen önüne bak kimse bu hayatta kalıcı değil herkesin herşeyin bir başı birde sonu var kimseye eyvallah deme ondan. Hayat bir günlük değil böyle yapanda elbet biryerden belasını bulur zaten Allaha havale et gerisi boş ver. Duygularını sonuna kadar yaşa gerekirse sonra ayağa kalkmasını bil hiçbir şey kalıcı değil her şey geçer bunu da unutma. Daha iyileriyle karşılaşacaksın eminim
Evet sıkıldı neyse ki sınırımı ihlal ettirmedim ona soğuktum. Kullanamadı... Ama madem gidecek yazmayacaksın madem destek cikicam sana diye umut verip köstek olma büyük kul hakkı. İnşallah bulur hadi ben çok takılmam sevmiyorum ama insanlara guvenimizi azaltiyorlar
Ben mesajlari sildikten sonra yazmis tekrar şimdi gördüm
degmez
Sildim mesajlarini engel attım zaten
🥰😍
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, ghostlanmak kadar sinir bozucu bir şey yok, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 İçini rahatlatamaman çok normal. Ama bence sana değer vermeyen birine neden diye sormak, aslında ona hak etmediği bir ilgi vermek olur. 🤷♀️ Kendi ışığını söndürenlere takılma, sen çok daha iyilerine layıksın! ✨ Sence bu enerjimizi daha pozitif şeylere harcamak daha iyi olmaz mı? 💖