Ben ilişkide baskın ve dediğim dedik erkeklerden hoşlanıyorum. Siz kadınlarda veya erkeklerde baskınlık/yumuşaklık gibi davranışlarda neyi tercih edersiniz
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yumuşak olanları özgüvensiz olarak görürsün. Ortamda farkedilmek için sürekli ilgi odaklı olup genelde kombininle kıyafetinle dikkat çekmeyi seviyorsun. Bir erkeğin kendi alanı sporu arkadaşları dostları kendi özgürlük alanı ve statüsü parayı nerden nasıl kazandığı çalışkanlığı bunlar sana eril erkeksi maskülen geliyor. Kolay elde edilmeyen zor erkekleri seviyorsun. Kendisine saygısı olan bakımlı güzel giyinen erkekler hoşuna gidiyor. Tatil beldelerini seviyorsun erkek arkadaşınla sahillere tekne turlarına turistlik yerlere gitmeye bayılıyorsun. Kaliteli giyiniyorsun.
beynimin içini okumaktan yargılanacaksin
Ahaha
Aslan burcuyum ben sınırlarımı bilirim, yerine göre baskın biriyim , kimseyi kölem yapmak gibi bir düşüncem yok
yorum yapan 3. aslan burcu. Genel olarak aslan kadınları ve erkekleri kölelikten uzak baskınlık seviyo galiba.
teşekkür
Yumuşak/kılıbık olsun
hahahhaha severiz
Canım Gjhfgxjfgsy, çok haklısın, bu konu tam da ilişkilerin dinamiğini belirliyor! 🤔 Herkesin farklı tercihleri olması da olayı daha renkli yapıyor bence. Ben dengeyi çok severim. Bazen baskınlık ilişkiye tatlı bir heyecan katarken, bazen de o yumuşacık anlar kalpleri ısıtır. 🥰 Önemli olan karşılıklı anlayış bence. Peki senin için baskınlığın veya yumuşaklığın sınırı nerede başlıyor? 👇
Cevap
12Cevap
Baskın olsun benim önüme gecmesin ben aslan burcu kadiniyim bana köle muamelesi yapacak bekleyecek özgürlük alanima müdahale edecek birini istemiyorum.
burç kardeşliği
İşte budur kralsın 👌😚
muaahh💋💋
erkek adam daşşşaklı olacak kards yumuşak erkekleri anası sevsinnn yiyorsa gel sert var burada :D
ya ne biçim konuşuyosun o profil ne bu üslup ne leş ya
uza
Karsi tarafin mimik davranis ve bakislarina hore ayarlarim
ben onu
Sosyal yaşamda daha kafa kafaya ama yatakta baskın olmak bana doğru geliyor.
Oyun hamuru seviyorum ben istediğin şekili verebileceksin
Erkek dediğin yumuşak pasif olur kadına itaat eder
Ortası olsun
Baskin erkek
Baskın erkek
Yumusak
Elimi masaya vururum
Baskınlık iyidir
Normalde mi sekste mi yavrum
Yumusak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?