yorumlar için teşekkürler
Yumuşak huylu olan biriyle mi yoksa daha sert mizaçlı olan biriyle mi çıkmayı tercih edersiniz?
yorumlar için teşekkürler
Kral, şimdi yumuşak huylu vesair yok demeyin toplumda çoğu erkek kuzu gibi ama siz kuzu gibi tercih hiç etmediğiniz direk elediğiniz için "nerdeee" diyorsunuz. Kendinizi kandırmayın en feminist kadın dahi sert sınırlarını koruyan erkeği tercih etmek ister. Ha anlaşamaz orası ayrı.. Orada biraz kadınlığınızı konuşturacaksınız.
kadın için değil sizin fikriniz nedir siz nasıl kadınlardan hoşlanırsınız
Ben yumuşak huylu alttan alan masum kadınları seviyorum. Zaten böyle olunca çok merhametli oluyorum. Ama dişli benimle yarışmaya laf döğüştürmeye kalkarsa sevemem. Sakin kadinlar benim ilgimi daha çok çekiyor. Ses olsun gülüş olsun içimi eritmesi gerek. Böyle olursa güzelliğe çok bakmıyorum kral.
işte budur
Mazoşist olmayan herkes yumuşak huylu birini tercih eder. Sert mizaçlı erkek isteyen kadınlar, erkeğin yöneten, kadının yönetilen olması gerektiğini savunan kadınların öldürülmeleri, aldatılmaları, aşağılanmaları, dayak yemeleri normal ve meşrudur mantıken. Çünkü sert mizaçlı bir erkekle birlikte olmak mağdur olmak demek ama sert mizaçlı kadın sert mizaçlı erkek kadar tehlikeli değil çünkü kadınlar sinirlenmeye daha az meyilli.
(Öldürülen ve şiddet gören her kadını suçlu bulmuyorum. Sadece dominant ve sert erkek isteyip şiddet gören ve öldürülen kadınlara sözlerim. Dominant erkekle birlikte olmayıp şiddet gören kadınlara lafım yok. Çünkü bunu onlar seçmedi ama tam tersi kadınlar suçludur çünkü yaşayacaklarını kendileri seçtiler. Dominantlık/sertlik erkeğe göre bir şey değildir çünkü erkekler çabuk öfkelendiklerinden dolayı yönetmeleri zararlıdır.
Bana yumuşak huylu sahiplenici sarıp sarmalayavak dışarıya sert sınırını bilen kime nasıl davranmasını bilen erkek 🤌
@SBEÇ914 kendi yorumunu yap başkasının yorumuna salça olma
Sarıp sarmalayan, anlayışlı, yumuşak huylu tabi ama bunlar gerçek hayatta yok..
vardır bir yerlerde emin olun
Teşekkürler ⭐
rica ederim
Cevap
13Cevap
Bir insan neden sert, maço biriyle olmak ister aklim almiyor. Birinin size saygisizlik yapmasi kiskancim ayagiyla her turlu sosyal aktiviteden uzaklastirmasi sizi hor gormesi zorbalik yapmasi ve daha bircok, bunlar hangi akillinin hosuna gider.
Çokta yumuşak deyil yerine göre ama kadına anlayışlı sahipleyıci kadınına değer vermeli benim gibi erkek kadının gözünün içine bakacak aşıkı his ettirecek hiç kadını elini bırakmıtacak
Ben öyle agresif insanlarla yapamam bende agresif oluyorum ondan sonra olay çıkar, zaten adım volkan patlarim 😂
Çok yumuşak ta değil, çok macoda değil ayarında olucak.
çok sert mizaçlı da olmasın aşırı yumuşak huylu da olmasın aslında yerine göre davranan.
Bebeği gibi seven anlayışlı, sahiplenici, esprili erkek. <3 :D
Bana karşı yumusak haddini bilmeyenlere sert kısaca nerde nasıl davranacağını bilen insanla..
Anlaşacagım iletişim kurabileceğim her konuda ortak karar alabileceğim
Diğerlerine karsı sert bana karsı yumusak son derece anlayıslı olmali
Sarıp sarmalayacak, anlayışlı, sadık, sahiplenici ve yumuşak huylu biri ile birlikte olmak isterim
Bu işler tercihe göre olmaz, ole bisi olsa zaten kadin cikar bred pitt olsun zengin olsun sporcu olsun yok ayranim dkülmesin vs uzar gider liste
Güçlü bir adam her zaman güvenlik duygusu getirir
Sert istemem. Anlayışlı olsun.
Sahiplenici yumuşak biri
yerine göre olanı olan
sarıp sarmalayacak anlayışlı
Yumuşak huylu biriyle
Üçünü de yerine göre kullanmayı bilen biriyle.
Anlayışlı ve empati yeteneği gelişmiş biri
Sert insanlarla aram hiç yok
Sahiplenici yumuşak huylu
Nerde nasil davranacagini bilen biriyle
sahiplenici yumuşak huy
Orta halli olsun.
Hiçbirisi
hiç birisi ise neden yorum yazdınız? boş beleş yapmayınız
Yumusak
Neden sert maço
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?