Kuzenle konuşuyoruz. Bende yaşı severim dedi. Dedim sana en fazla 30. 30 değil 50 dedi. Dedim 50 ölmüş olur. Ben yaşatırım onu dedi 😃 Nedir bu olgun isteği? 😁
Neyi anlamıyorum 😃 Anlıyorum da bi kız görüşüyle nedenini sana bi sorayım dedim. Düşünce olarak olgun tamam da. Yatakda daha mı çok haz alırsınız olgundan 😁
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
18 lik kız mı desen 30lukmu kız desen 30 derim onlar yer bitirir adamı ne güzel ☺️🥰milf iyidir
:D nasıl yiyor
Cinsellikte iyiler 🙈yani🙊dmatordankonusak
Sadakatli, güvenilir, dürüst, olgun. yakışıklılığın hiçbir önemi yok güzellik geçicidir
Olgunlarda yakısıklı olamıyor mu?
Karizma olur (:
Oda var ama olgun olup yakısıklı oluyor mesela insanlar bana olgun hem yakısıklı diyor Ne fark eder ki
O çok iyi o zaman şanslısın ama tanımadığım için bilemeyeceğiim
👍
beğendim küçük hanım.
Kızlar olgun sever derler 😁
Evet
Kuzenle konuşuyoruz. Bende yaşı severim dedi. Dedim sana en fazla 30. 30 değil 50 dedi. Dedim 50 ölmüş olur. Ben yaşatırım onu dedi 😃 Nedir bu olgun isteği? 😁
Düşünceli olduğu için olsbilir ama hsbbddö komik bir diyalog olmuş kuzenimle iyi anlamiyorsun sanırım ne güzel
Neyi anlamıyorum 😃 Anlıyorum da bi kız görüşüyle nedenini sana bi sorayım dedim. Düşünce olarak olgun tamam da. Yatakda daha mı çok haz alırsınız olgundan 😁
O kadarını bilmiyorum sncndö
Kızlar olgun sever diyorum evet diyosun. Bilmiyorum diyosun 😂Senin bilmediğin mi var bnce 😂 Olgun her daim iyidir emin ol. Normalde. Yatakta...
Olgun musun niye bu kadarnovdun shxjdö
32yim ama daha genç duruyorum. Aksine normalde ben olgun kadınlardan hoşlanırım. Ama olgun erkek seven senin gibi kızlar için diyorum 😃
Ahhaha niye olgundan hoşlanıyorsun ben olgun düşünceli insanı severim (:
Olgun daha çok hoş bence :)) Ayrıca sadece genç erkeklerin değil genç kızlar da erken olgunlaşmıyor düşünce olarak 😅 Senin yaş kaç ki
21 jsdjsjö olgunlaşiyo bence ayrıca hep olgun da olmaz bazen de çocuksu takilsin sen evlisindir deee
Yok ya valla evli değilim. 32 dedim diye illa evli mi oluyorum. Valla lafı da soktun evli olsam daha iyiydi haha 😂
Hahaha ne biliyim öyle söyleyince evlisin sandım gizliden cikk
Değilim yahu 😃
Mesaj at ndndö
Yazdım 😃
Kişiye göre değişiyor bu durum
çıtır mısın
Yes
ooo iyiymiş
Benim gibi olgun beklerim
Sen?
Bence olgun düşünmeli/ olgunluk sadece yaşla olabilen bir şey değil. Her ikisi de adında hep olgun olmak da sıkabilir.. ortaya karışık dncndö
Haklısın. Hangi şehirdesin
Soru sahibi
Olgun
Minicik memeni ememezler ama
Yakışıklı erkek
Ahhah neden
Kendimi sizin yerinize koydum sadece be yoksa gay falan değilim 😅😅
olgunluk önemli
Ne kadsr önemli?
baya bi anlasirken cok isine yaricak