Nihayetinde soru mu? Soru. Ciddiye alıp cevaplamanın nesi kötü? Parantez içinde ( basit soru) deseydin aynı basitlikte cevaplardık.. Seni-sorduğun soruyu ciddiye aldığım için özür dilerim
@serenims iyi günler, sitede yeniyim de bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım. Rica etsem mesaj atar mısın bana? Ben atamadım xper yetmiyormuş, bir şey soracağım da.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kızlar için tip ve para önemlidir
Allah Allah benim için neden öyle değil acaba genelleme yaptığın için olabilir mi
Neyin karizması peki? Bilgi birikimi olmayıp uzaklara boş boş bakan erkek anlık karizmatik gelebilir.. Ya sonrası?
Basit bi soru sadece bu kadar anlam yüklemeyelim size kalsa hayat ne ne zor ne resmi
Nihayetinde soru mu? Soru. Ciddiye alıp cevaplamanın nesi kötü? Parantez içinde ( basit soru) deseydin aynı basitlikte cevaplardık.. Seni-sorduğun soruyu ciddiye aldığım için özür dilerim
@serenims iyi günler, sitede yeniyim de bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım. Rica etsem mesaj atar mısın bana? Ben atamadım xper yetmiyormuş, bir şey soracağım da.
Burdan sorabilirsin
İlyası mı sevmişsin ))
Bildiğin aşık olmuşum
Güzel rol yapıyor
Karizması bence de katılıyorum
Benim gibi olmalı
Tercih hocam
Karizması olan erkek
Benim olan erkek
Çok iyi hahahahah