Erkek dediğin zaten kaslı olur, yakışıklılık zaten göreceli :)) güzel gülüp insan olur (adam gibi adam) birde hatunun gönlünü hoş ederse yemede yanında yat :)
Merhaba, İkisi de değildir bence. Kadınlar; Adam gibi adamları sevin diyorum. Bir adamın önce sesinde huzur, bakışlarında sıcaklık ellerinde şefkat arayın. Mükemmel olsun demiyorum ama sevgiden önce onda mutlaka biraz saygı arayın. Yanınıza yakıştığı kadar yakışsın yarınlarınıza. Yani kişiliğinde de şüphe götürmez bir güven arayın. Sizi kaybetmekten korktuğu kadar korksun sizi incitmekten. Ve gücünü sadece sizi korumak için kullanan bir adam arayın. Ona uzaktan her baktığınızda yaralarınızı değil, yüreğinizde sevildiğinizi hissedin. Ve üstünden yıllar geçse bile ‘iyiki seni seçmişim, iyiki seni sevmişim be adam’ diyin.
Yazık hemcinslerim gadınlara yahuşuklu görünecem diye spor salonlarına para veriyor kapitalist düzene köle oluyor. Önce bir yayım, sonra dayatma ile insanların vaktini, parasını, en çokta sağlığını elinden alıyor. Bir şeylere muhtaç ediyor. Kas yapacam diye vaktini, parasını, sağlığını (sözde) spor salonlarına peşkeş çeken hemcinslerim bilmiyorlar ki günde 5 km yürüme veya düzenli yüzme ile olması gereken sağlıklı ve fit görünüme kolaycana sahip olacaklarını.
Tıpkı kadınların makyaj malzemelerine köle olduğu gibi hemcinslerimde spor salonlarına köle oluyor.
IKISIDE kasli sadece biri giyinik :D namuslu huzur verici sempatik güler yüzlü kendini begnmis olmayan insan olan merhameti olan bakimli olan temizlik imandan gelir
Göbekli erkek yakışıklı mı gelecek gözünüze kızlar? Yemeyin bizi. Kassız, yağlı veya kemikli, boş kolları yakışıklı falan bulmayacaksınız. Ne kadar tipi yakışıklı olursa olsun, götsüz, bir deri bir kemik erkekler size yakışıklı gelmeyecek.
Barda dans edemeyen, Havuzda yüzemeyen, Cafede iki çift laf edemeyen kaslıyı , Kendini bir şey sanan yakışıklıyı, sevemezsin, Traktörle asfaltta, Otomobille tarlada gidemezsin. saygılar
Allah hanımefendilere hem kaslısını hem de yakışıklısını nasip etsin. Çocuk yüzlü çelimsizler pek sevilmiyor zira... :) Olsun umudumuzu kaybetmek yok. Eros bir okunu da bizim için atar elbet :)
Kaslı erkek diyen kızlara sesleniyorum: yakışıklı değilim , burun laz burnu, kulaklar kepçe, dişler in hepsi yamuk, boy 1.50 ama kaslıyım😎 şaka lan kasta yok 😅
Evet şekil a da görüldüğü gibi kızların gerçek yüzleri teker teker dökülmüş ortaya :P Lafa geldimi yok ben karaktere bakarım yok kişiliğe önem veririm derler hjasdakdadasd :D
Kardeşim kızlar ne derse desinler herzaman onlar için yakışıklı erkekler 1 adım öndedir buraya gelip boşuna yok karakter önemli zeka önemli demesinler dedikleri yaptıklarıyla uyuşmuyor herzaman onlar için yakışıklı erkek 1 adım öndedir
En İyi Cevaplar