Sizce kadınların dikkatini en çok hangisi çeker? Yakışıklı olup iki kelimeyi bir araya getiremeyen de var, yakışıklı olmayıp tüm hal ve tavırları ile karizmasını konuşturan da.Bu bebek olsundu yeter 😅Kısçeler sizin dikkatinizi en çok hangi erkekler çekiyor? Erkekler sizce kadınların ilgisi sizde karizmaya mı odaklı oluyor yoksa yakışıklı olmanız yetiyor mu?
Sormak için sorup kaçtııımm 🥳😘
Yakışıklı erkek mi daha çok ilgi çeker, karizmatik erkek mi? ?
Yakışıklılık hepimiz için göreceli bence.. Yani bana hitap etmesi önemli olan.. Gönül kimi isterse o hoş gelir insana.. Tabi ki kaşı gözü güzel olsun, güzel gülsün.. Fakat bir erkeği benim gözümde yakışıklı yapan yegane şey, güzel sevebiliyor olmasıdır.. Bir kadına değerli hissettirebilmesidir.. Adam gibi yanında duruyor olabilmesidir.. Bir insanın dış görünüşü tabi ki önemli yani kendine baksın, spor yapsın ve hoş giyinsin mümkünse.. Zaten tüm bunlara sahipse otomatikman karizmatik olur gözümde.. Keyifli günler..
Bana göre ikisi bir arada olan yok.. Yani bi şeyler hep eksik kalır gibi. Tabiki bu kişinin algılarıyla ilgili. Nasıl bakıp görürsek o gözümüze hoş geliyor. Dümdüz yakışıklı bir tip bana göre ne çekici ne de ilgi gören bir tip. Ne bileyim çok yakışıklı olanlar da bir tık her zaman bi eksik gibi geliyor (bana) Güzellik algısı göreceli hepimizin hemfikir olduğu konu. Karizma denilince bir aura olayı olması lazım. Yani insanı çeken bir çekim. Bu kişiliği olur, duruşu olur, giyim tarzı olur, konuşması, bakışı, kaşı/gözü vss ama illa bir albenisi muhakkak olmalı diyorum..
Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı.
Merhaba gadası 🙃 Aslına bakarsak ikisi de aynı şey gibi. Ama detaya indiğimiz zaman ikisi de birbirinden çok farklıdır. Ya kadınlar karizmadan çok yakışıklı erkeklere daha çok bağlanıyor. Ama bir de şöyle açıdan bakarsak, karizması olan bir erkeğin yakışıklı olma ihtimali biraz yüksektir. Karizmanın daha ayrı bir çekici havası vardır.
Yakışıklı adamın zaten her zaman bir albenisi olur.. Böyle bir adamı da hani yoksa bile karizma yapmak için çok fazla bir şeye gerek kalmaz.. Giyim, aksesuarlar, dövme bir şekilde olur.. İki kelimeyi bir araya getirmeyeninde karizması da, yakışıklılığı da ne yazık ki geçersiz oluyor.. Sen bu soruyu daha öncede sormuştun.
Kişilik & Karakter konusunda 14,6b cevap paylaştı.
Konuşamayan yakışıklı erkek biblo gibi yanında mi taşınacak. Karizma olması daha önemli hal ve hareketleri ile konuşması ile girdiği ortamda herkesin sohbetini sevebileceği biri olması gerekiyor. Yüzüne bak bak nereye kadar? Anlaşmak gerekiyor bazen bir kelimesine bile tav olursun yani ✌
Karşıt cins yok şu bu derse de yemeyin. Tip ve para önemli. 😃 Ne kadar karizmatik olsan da fasafiso. Karşıt cinse göre de karizmatik olma durumu değişir.