Yakışıklı erkek mi daha çok ilgi çeker karizmatik erkek mi? Sizce karşı cibsin dikkatini en çok hangisi çeker? Yakışıklı olup 2 keliöeui bir araya getiremeyen de var, yakışıklı olmayıp tüm hal ve tavırları ile karizmasını konuşturan da. Sizce yakışıklı erkek mi karizmatik erkek mi?
Yakışıklı erkek mi daha çok ilgi çeker karizmatik erkek mi?
Kadınlar, özellikle de Türk kadınları mazoşist yaratıklar oldukları için daima karizmatik ve çekici erkeklere bakarlar. Yakışıklılığın ve görsel özelliklerin onlar için pek bir önemi yoktur. Kadınların gözünde karizmatik olabilmek içinse gerekli olan yegâne özellik aşırı yüksek özgüven, aşırı yüksek egodur. Bu yüzden en güzel kadınları genellikle hanzoların yanında görüyoruz.
Kesin benim süper zeka arkadaşlarımdan birisi yakalar diyordum sen yakaladın :D bir kere şaşırtın beni :D hızlıca yazınca bazen kelime yanlış yazılabiliyor :D
son zamanlarda su sozu cok duyar oldum " yakisikli ama iki laf bir araya getiremiyor" , nedense guzel ve yakisikli kadin ve erkeklerin ayni zamanda sohbet etmekte iyi olmasi gerekiyormus gibi bir izlenim var.
Karizmatik adamin, davranislarindan yola cikarakta soylenen bir kelime oldugunu dusundugumden, karizmatik bir erkegin daha cekici oldugunu dusunuyorum
Erkeği yakışıklı kılan unsur özgüven, cesarettir. Ne kadar yakışıklı olursa olsun ürkek, cesaretsiz, güven telkin etmeyen bir erkeği işi bilen kadınlar yakışıklı bulmazlar.
Karizma her zaman galip gelir. Kadınlar gençken beybi feys elemanları ilgi çekici bulur zamanla erkekte olgunluğun ve erkeksiliğin daha önemli olduğunu anlarlar
Karizmatik.. Çünkü yakışıklı erkekler göze hoş gelir ama karizmatikler tahrik eder, bilinç altını kıpraştırır.. Çekiciliği yoksa yakışıklı olsa da kızlar en fazla knk olur..
Karizmatik tabi ki.😀 Kadinlar tavirlara asik olur. Cok cirkin demiyim de ortalama bir tip ola bilirsin. Ama zekan, karakterin, tavrin, durusunla asik ede bilirsin tum kadinlari kendine. Bu istisnasiz boyledir.
En İyi Cevaplar